2008 Kasım Anneleri

sedoşum hoşbuldum fıstığım
nazlımeleğim belki daha kolay olur birbielerinden görünce daha kolay yaparlar

az önce uyandı piroş çiş yapmamıştı tuvalete gtöürdüm yaptı çişini yupiiiiiii:)

Gülizimmmmm piroşummm hoşgeldinizzzz
Güli kıııı muhasebeci hanım muhasebe deneyimim uzun yıllar oldu paçayı zor kurtarrdım bi daha mı muhasebe tövbeeeeeeeee
hoşbulduk sedamm..
ben muhasebeci değilim esasında kadrom VHKİ (Veri hazırlama kontrol işletmeni)
ama okullarad memur olmadığı için hepsini bakıyom malesefff...
neyse güzeller size doyum yokk..ben kaçar..kuzu beni bekler..
yarın babam diğer gözünden katarak ameliyatı olacak..babamla hastaneye gidecemm..artıkın işlerden fırsat bulursam cuma görüşürüz..
ha bide diyetisyenede uğrayacam 15 gün sonra gel demiştii.bakalım son durum nee...

evet gülizim kıskanç biraz kerem öyle değil..
piroşada koca bir afferin..
çıkanlara iyi akşamlar bende çıkamadım bir türlü yemek yapıcam hadi görüşürüz yine ..
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun bacilerrrrr

Zaten TBMM meclisinden adamın biri geldi yapma etme, söylentiler var diye.Karışır dedi, polis kuvvetlerimiz yeterli değil kalabalığı zaptetmeye dedi.Hoş o da aşık olup gitti

haklı adamlar.koyuver gitsin enişteyide böyle almışın değiştirmekle ömrünü tüketme.hem orjinalliğini bozma az bulunur cins seninki:90:

Bizde akşama anneme balık alıp gidicez.Yerli somon yicez inşallah.Afiyet olsun Nazlım..

Gidenlere de uğurlar ola Ben de çıkıyorum.Herkese huzurlu akşamlar

çok güzel muhabbetli bir gün geçirmişsiniz arkadaşlar.bereketli bir günmuş gelemeyenler hep gelmiiş ne güzel.allah muhabbeti artırsın.

bende buğun önce bir hayır çalışmasına gittim okuyan öğrenciler yararına satmak üzere mantı yaptık.oradan anneme geçtim kaç gündür hastaydı gidememiştim,bi bakıyım dedim evini sildim süpürdüm kadına yardım ettim biraz içim çok rahatladı.sonra eşim geldi aldı eve geldik.şimdi baba kız top oynuyorlar arada kafama top geliyor ama idare ediyoruz.işte böyle

mucizem sende bugün hayırlı işler becermişin ne güzel keşke hepimiz bişeyler yapabilsek...

bizde akşam bir araba turu yaptık geldik.. çayımı içtim dizmi seyrettim ay ne güzel bölümdü bu akşam yaprak dökümü ...
yarında oruç tutmayı düşünüyorum tabi cumada aşure ayı muharemin 10'u hem alışveriş yapıcaz aylık hemde günüz hava alıcaz..
sizde alın yarın bişeyler evinize bir sene bereket gelsin..

HOŞUMA GİTTİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.35 YAŞIMA DAHA 4 YIL VAR

YOLU YARILAYAN KADINLAR

Yolu yarılayan kadın sevgisinde ve öfkesinde cömerttir.

Onunla olan erkeğin her şeye hazır olması gerekir.

Yaş otuz beş,yolun yarısı eder deyince şair, yolu yarılayan kadınlar aklıma gelir

Ne aradığını ya da ne aramadığını bilen kadınlar.

Aşkı, sevdayı mutlaka tatmış olanlar..

Bu nedenle onları yüzeysel duygularla kandırmak mümkün değildir.

Aşkın da aşksızlığın da kokusu bu kadınlara sizden önce gelir.

Ömrünün diğer yarısını kendini geliştirmeye adayacağından bilinçleri doruğa yükselir.

Akıl ve bedeniyle girdiği ortama renk ve ışık verir.

Yolu yarılayan kadınlarla kolay ve zor bir hayat iç içedir.

Evet anlamına gelen, kadınsı hayırlarla kapris yapılmayacağını çoktan öğrenmiştir.

Erkeğin ne ardından gelir ne de ilerisinde olması için didinir, yan yana can cana duruşlar tercihidir .

Bazen bir anne şefkati bazen de bir aslan kükremesi ile şaşkın çevirir karşısındakini.

Onunla birlikte olması gereken erkeğin her şeye hazır olması gerekir.

Yolu yarılayan kadınlar duygularını yaşamasını bilirler.

Davranışları sebepsiz değildir.
Kalbi kırıldıysa ağlar, ağlayışının sebebi erkeğin ona sunacağı sevgi değildir.

Mutluysa kahkahalar atar, gülüşünün sebebi dikkat çekmek değildir.

Seviyorsa kıskanır, kıskanç oluşunun sebebi kendine güvensizlik değildir.

Üzgünse omuz arar, destek istemesi çaresizliğinden değildir.
Suskunsa sebebi vardır, kendi haline bırakılması gerekir.

Yolu yarılayan kadınların hissiyatı kuvvetlidir. Aldatıldığını sezgilerini kullanarak gün ışığına çıkarır.
Veda vakti geldi demenize bile gerek yoktur. O verdiğiniz mesajı çoktan anlayıp kendi yolunu tutmuştur. Her gidiş kadını daha da kadınlaştırır.

Gidenin ardından bakacak kadar hayatın uzun olmadığını anlamıştır.

Ve gizem kadına en çok bu yaşlarda yakışır.

Not: Yazı alıntıdır sadece çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim

gunaydın kızceler
cok yorgunum bu sabah
dun aksam mısafırım vardı son dakıka haber veren
caya geldıler ama cok yoruldum
sehır dısından geldıklerı ve bızı gormeden gıtmek ıstemedıklerı ıcın kabul ettık
hemen kocıs gıttı bırseyler aldı cayın yanına
ben de apar topar cayı daha demlemeden geldıler

bayagı kalabalık ama yıne de guzeldı
sadece benım cok yorgun dusmem sorundu
sabah o kadar zor kalktım kı
gelırken de dusundum ben ne kadar hassasım yaww
hemen yorgun dusuyorum dıye

amannnn neysem
bugun asure gunu
herkese hayırlı olsun
eve ufak tefek alısverıs yapılır bugun bereketlı olsun dıye
bızde ogleden sonra yapıcaz ınsa allah
ve 10 kısıye selam verılır
onun ıcın buradan herkese "selamun aleykum" bacılar

Günaydın kızlar günaydın yasom günaydın pasikom Aleykum Selam sana da
Sende de ani misafirler bitmiyor be bacım neysem yine güzel geçmiş değişiklik olmuştur
Bende dün eve gittim ablam komşuıda yumurtalı köfte yapıyordu aile dostumuz olur kendüsü bende gittim diette olduğum için yağsız yumurtasız yedim iki çatalda diğerinden tattım mükenmmel bir tat ya ablama diorum abla bu allahın bir lütfu bunun üzerine yemek tanımıyorum ben keşkem bi fırsatım olsada hepinize tattırabilsem yerken resmen herkes kendinden geçiyor çikolata gibi mutluluk vriyor yaprak dökümünü izlicem die koltuğa oturdum sızmışım ara ara ardanın gelip yanıma bana sarılıp canım canım die öptüğünü hissettim 11 gibi uyandım kıyafetlerimi ayarladım arda paşa coşmuş bir şkilde dedesinin yatağında zıp zıp zıplıyor durduramıyoruz sıpayıı onunla debelendim az saat 12 di uyuduk beraber sımsıkı sarılarak kuzumla sabahta dinlenmiş bir şekilde uyandım bizden de bu kadar benden de herkese Selamun Aleykum

Son düzenleme:
Günaydın tontişler.Bende aşure gününüzü kutlarım.Bereketli olsun, yapanlara da Allah kabul etsin:))

Lorem Aleykümselam canım...

Mucize yaramızı deştin bea.Ben 33 yaşındayım ama olsun.Acı yinede:))

Kalabalık olunca çok mutlu oluyorlar sıpalar bayılıyorlar farklı yerler farklı kişiler görmeye arda paşa ilk başta çekinir önce gözlem yapıp sonra bir azar durdurabilene aşkolsun tanımadığı kişi bile olsa 5 dk sonra gider öper sarılır allahtan cana yakın bir çocuk kuzzummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…