2008 Kasım Anneleri

polisss kocamin 9 a kadar toplantisi var.eve gelmesi 10 olur puffffffffffffffffffffff

aman yok pasinimyaa,adamin bos vakti yokki telasa girsin.misafir gibi gitcek garibim.

selamlar,
bir iki sat önce geldim okudum dünyanın şeyini yazdım sistem bakıma girdi..(
bugün orucum kolay geçti ama yoruldum markete git gel artı dünden karar vermiştim kocişde istiyordu ıspanağı hazırdı el açması börek yap daha böreği fırına vermeden akşam ezanı okundu...
artık kocişle dünden kalanları atıştırdık pişinmce azcıkda sıcak sıcak börek yedik işten çağırdılar gitti..
o gelince çayımızı koyduk kalan böreği hüplettik..
başım çok ağrıyor ama oruçtan değil market malzemelerini yerleştirirken dolaba çarptım kalkınca nasıl kötü oldum o an şimşekler çaktı şimdi hala zonkluyor...

aşurelik malzememide aldım bir iki güne kadar yapıcam eşimin evde olduğuna denk getireyim de dağıtması kolay olsun dedim...

lorem hem senin hemde arkadaşlarım adınada dua edicem tatlım..
amincim bende marketden gelince kerem bonibon almıştı evde banada verdi kuzm ağzıma attım çabuk aklım başıma geldi .. inşallah orucumu kabul eder ALLAH...

selamun aleyküm bacılarım
bugün uğrayamadım
selam verenlerinde alayım selamını
ve aleyküm selam

arkadaşım arsa alıp prefabrik yaptı onu yerleştirmeye gittik ablasıyla
çocukluk hatta bebeklkik arkadaşım onlar benim kardeşten öte
çok güzel oldu evi şirin kutu gibi Allah ağzı tadıyla oturmak nasip etsin inşallah

dönüştede hasta bi arkadaşım vardı onu ziyaret ettim önemsiz bişey ama bugün hasta ziyaretide yapılır
arkadaşlar bizede dua edin inşallah
Allah gönlünüzdeki hayırlı muratları nasip etsin inşallah
seviyom sizi
öpüyom
ve kaçıyom
bu arada aşuremi yaptım dağıttım yedik dibi gözüktü hahhahha

iyi akşamlar hanımlar çocukları uykuya hazırlıyorum yatmadan bakayım dedim okumak keyifli geldi ne zandır bakamıyordum umarım herkezcikler iyidir

gunaydın canlarım
dun o kadar sey yazdım hepsı gıttı
sınırlenıp kapadım valla

amın ne zamandır yoktun hayırdır bır sorun yok ınsa allah

nazlımelegım allah kabul etsın canım
tsk ederım duaların ıcın
allahım aynılarını sana da versın

kuzum oksuruyor
cok canım sıkkın
gece yanında yattık esımle donusumlu olarak
sonra esım alıp getırdı sabah bızım yatagımıza
atesı falan yok ama oksuruyor kuzucum
cok uzuluyorum
hafta sonu ıcın hıc program yapmayacagım
artık havalar cok soguk gelen bana gelsın ben kımselere ya da hıcbıryere gıdemem
annem dun ıhlamur falan ıcırmıs ama oksurugu gecmedı

dun alısverıs yaptık
bıraz abarttım galıba
yerlestırmek cok zamanımı aldı
aksamım yıne ıs yapmakla gectı
baktı benden fayda yok esım cay demelyıp muhlama yaptı bol tereyaglı
kahvaltı ettık yıne
kuzuma da et suyuna corbası vardı ama yedıremedım bıle
ıstah gıttı tamamen

Günaydın Lorem.Geçmiş olsun, kış böyle maalesef.Hiç hazzetmem kıştan.Keşke mevsimler ilkbahar yaz sonbahar yaz diye gitse Bizde sabah 6,30 da uyandık.Anıl bağırıyo anne gel diye, gittim yat oğlum bak üst kattaki teyze rahatsız oluyo dedim.İyice bağırdı ve yanımıza aldım.Uyumadı, kalktık hazırlanırken kahvaltı da hazırladım.Dün koca söylendi, eskiden kahvaltı yapardık diye de( Hoş o akşam yemek yapmış, eve geldim bir surat bir surat.Kızdım bende, ya yap sus, yada yapma otur dedim..Yemedim yemeğide..Kaynana hamsi buğulama göndermiş.Baya götürdüm.Dünde somon yedim.Bu hafta balık haftası:))

ben de kısın cok hastalık var dıye tırsıyorum hep
allahtan atesı yok ama oksuruyor olması bıle benı endıselendırıyor

benım kuzum da bu hafta balık yedı azıcık
cok sevmıyor yemeyı
bızde onceden kahvaltı ederdık ama aynı saatte cıkıyorduk evden
sımdı kocıs kuzu 9'a kadar uyusun dıye evde oyalanıyor
ekmek arası yıyor sadece bende ısyerınde atıstırıyorum

Günaydın şekerler hayırlı cumalar
Pasikom geçmiş olsun cnm arda da geçtiğimiz pazartesiden beri öksürüyor ve burnu akıyor antibiyotik kullanmamıza rağmen hala geçmedi
Yasom bazn arda paşada uyanıyor çok zor oluyor işimiz zor valla çalışan anneler olarak allah yardımcımız olsun bizde de her hafta Cuma Pazar olduğundan balık günüdür
Bende dün eve gittim eşimin suratı beş karış faceteki o yazı ne bana bunu açıkla oturduk konuştuk annemde gldi annemede kızmıştı ya onlada ko nuştu annemde ben sana demedim aslında sedaya laf attım eve gelio yemek yiyo ne masa topluo ne bişey gidip hemen sızıyor bende yoruluyorum vs vs iki yandan taaarruza uğradım tamam onlarda kendilerine göre haklılar bende ev olayını konuştuk yazın büyük bir yere geçicez zaten sıkıntım annemlerle kalmak değil bundan dolayı çok mutlu ve huzurluuyum sadece ayrı odamızın olmaması sorun oda çözülünce rahatlayacağız büyük ihtimalle velasılkelam herşey konuşuldu rahatladık hep beraber facetede bi dolu döşemiş kociş bana oda rahatlasın napan neysem gece olunca ışıklar sönünce tek taraflı bir taarruzla sabahı ettik :92:

Son düzenleme:
sedacım ortamın duzelmesıne sevındım canım
annene de hak ver cok yoruluyorlar
bız bıl ehafta sonu kuzuların pesınde kosmaktan yorgun dusuyorum
onlar bu yaslarında maasallah ıyı dayanıyorlar

ınsa allah gonlune gore eve gecersın canım

bende keyıfsızım nedense
kuzum keyıfsız olunca ben de oluyorum

Pasincim hayırlısı herşeyin şuan bir sınama döneminde olduğumuzu düşünüyorum inşallah en kısa zamanda sorunsuz atlatıcaz arda hasta olunca bende çok keyifsiz oluyorum 2 haftadır düzelmedi tekrar mı götüürsem acaba doktora düşünüyorum ilk zamanlar gibi değil ama düzelmesi gerekiyorsdu hiç bu kadar uzun sürmemişti

bılemıyorum kı sedacım
ben de dusunuyorum acaba yarın gotursem mı dıye
doktoruyla konustum oksuruk surubunun ısmını verdı
evde vardı basla dedı zaten verdım dedım
eger yarına aynı devam ederse goturmeyı dusunuyorum

Pasikom ya öksürük şurupları antibiyotikler öksürüğü geçirmiolarmış ilaç yeirne doğal yöntemler zencefil bal viksli havlu bunlar öksürük için daha ideal olan şeylermiş birde sürekli antibiyotik kullanımı bağışıklık kazandırdığından daha sonraki büyük hastalıklarda işe yaramıyormuş ben antibiyotiği 1 hafta verdim bir haftadırda vermiyorum bal vardı ama bugün zencfil alıcam bir keresinde bal ve zencefille geçirmiştim çok ii gelmişti bundan sonra sesli öksürük olmadığı sürece öle olsada ilk deneyeceğim şey doğal yöntemler olucak çok ilaç vermekte ii değil inşallah kısa sürede atlatırsınız

günaydın pamuk şekerlerim
kızımın gözleri çapaklandı sabah çok zor açtık deml çayla sildim öğleden sonra doktordan randevu aldım şimdi işteyim öğleden sonra götürücem kuzumu
bu arada bime çok güzel kamışlı bardaklar,bebekler bide kız bebekler için mutfak takımı gelmiş aldım kuzuma çok sevinecek bence bakın kamışlı bardaklar çok şirin hem kızlar hem de erkekler için varrr

sedacım su an antıbıyotık kullanmıyoruz
zaten doktorumuz cok sık vermıyor o tarz ılacları
ama oksuruk surubuna basladık dun aksam
annem gun ıcınde ballı ıhlamur ıcırmıs ama henuz fayda etmedı
zencefıl cok acı ıcmesı cok zor olur

lavısım gecmıs olsun kucuk kuzuna

hayırlı cumalar

lore geçmiş olsun canım ya .çok garip bi duygu çocuk hasta olunca insan hiç bir şeyden zevk almıyor kafası hep orada takılı kalıyor inş çabuk atlatır.dr nuz halen h.yaylamı canım

seda zencefil çocuklarda dikkatlı kullanılmalıymış.bir ölçüsü vardı yaşa göre ayarlanıyorduu

laviş sizede geçmiş olsun.

bu gün ilk defa sayfalar birikmemiş hayret.

bu gün akşama benimde misafirim var eşimin arkadaşları gelece 15 kişi falan olur herhalde.
börek çörek uğraşmıycam bi çorba acem pilavı hazır su böreği belki dolapta sarmalarım var onlardanda koyarım birde ayran çaylada midye tatlısı ve sekerpare yapacam.
uğraşmıycam dedim amma yine baya işim var mönü bu çokmu karışık olur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…