2008 Kasım Anneleri

Günaydın şekerler
Tek kelimeyle dondummmm dondummmm sabah bir kalktım ses gitmiş çok az çıkıyor aman allahım işimde sesimle çalışıyorum neysemki şimdi biraz düzeldi bol bol sıcak şeyler tüketiyorum çok uykum var yorgunum haftasonu dinlenemediğim için zor kalkıyorum sabahları pasinim seninde dediğin gibi hava karanlık olunca hiç kalkasım gelmiyor sanki hala geceymiş gibi geliyor arda paşam dün biraz daha ii gibiydi ilaçlar ii geldi sanırımcumartesi tekrar kontrole götürücem...dün kocişe sinirlendim deli etti beni odadaydık tv izliyorduk koluna aç göğsüne yatayım dedim öle duruyodum annem geldi birdenn offf şöle kenara geç dedi itti beni delirdim birde annemin yanında öle yapınca kafayı yedim öle yapınca annemde hayırdır falan oluyor ve bana o şekilde davranmasından dolayı rahatsız oluyor birkaç defa daha oldu da sinirden yüzüğü bir çıkardım fırlattım sakın bir daha dokunma ağzıma ne geldiyse saydım neoldu bilmem ne ne olucak daha dedim tartıştık baya dioki bana uyuz tabii evide alıcaksın şimdi bana yol veriyorsun değil mi beni deli etme git başımdan dedim sen getir getirmezsen takmıcam dedim gece getirmedi takmadım takıcağımı sandı ama sabah parmağımda göremeyince ikinci tartışma başladı neysem deli etti beni uyuz
Laivşim kuşum derinede sölemiştim muhasebenin en zor ayı senenin en son ayı hayatla ilişkin kesiliyor resmen bende muasebe yapıyordum neyseki ucuz atlattım sıyırdım kendimi bir daha çok zorda kalmadıkça düşünmüyorum muhasebe yapmayı allah kolaylık versin arkidişim
Nazlişkom artık daha çabuk pişik oluyorlar hemen almak gerekiyor yapınca bizde de bir kaç kere oldu farketmemişiz oda oyuna dalmış baktım paytak paytak yürüyor bi açtım kıp kırmızı kan çanağı gibi olmuş hoş hemen alsamda ufak kızarıklık oluyor ben 2 tane krem var onu kullanıorum hemen geçirio

sedacım gunaydın canım
bu sekılde yasamanın zorlukları bu durumlar
az kaldı uzmeyın bırbırınızı canım
bak ev bakmaya bıle gıdeceksınız bakarsın 1 aya kadar ozel bır odanız olur
o zaman hersey daha guzel olacak emınım

Günaydın pasiinim tamam rahatlamamıza az kaldı ama bu şekilde yapması hoş değil rahatsızlık verici sonra annemde soruyor neden böle yapıyor falan die onu da bırak sen gelip sarılıyorsun yaptığı şeye bak sanki hoşlanmadığı biri sırnaşıyorda oda istemiyormuş gibi olucak iş değil sinirlerimi bozdu ahmak zaten ev alıcaz ya anneme dicem sen kendi üzerine evi al kendi adıma istemiyorum asla üzücü ama pek güvenemiyorum evliliğime malesef

Günaydın kızlar.Gece hiç uyumadım.Anılı 10,30 da uyuttum.11,30 da kalkmış cin gibi bana bağırıyo annee anne Gittim uyumucam diye tutturdu.1 e geliyodu uyudu tekrar.Sabah 6,30 da uyandı.. Ben hiç uyuyamadım.Birde adetim çok gecikti, karnım küp gibi.22 sinde olacaktı.Olsada kurtulsam(

Sedoş üzüldüm, gurur kırıcı bir durum gerçekten.Kompleksi var herhalde beyimizin(

Lorem günaydın sana da.Karanlık hava benide bunaltır.Yaz gelsede ışıldasa güneş.Hep yaz olsa:82:

Yasom günaydın evet çok gurur kırıcı ve sinir bozucu bnm sevgimden şüphe ediyor sürekli sen beni sevmiyorsun istemiyorsun artık bilmem ne kuruntuları var bazı davranışları evet soğutuyor ama hala içimde ona karşı duygularım var tam anlamıyla bitmiş değil ama böle davranarak daha da itiyor kendinden bunu kendi yapıyor mesela en ufak örnek sigara içmesi nefret ötesi nefret ediyorum tiksiniyorum ama hala dikkate alıp bırakmaya çalışma gibi bi eğilimi yok
Onun şuanda yaşadığı psikolojiyi anlıyorum bnm ailem herşeyi yapıyor evlatları için ama onların ki ortada yok ve gidip yardım istediği herhangi birşey için eşinde çalışıo sende artık kirada ödem,iyorsunuz die sözler duyunca sinir oluyor ve ufaktan komplekste yapabiliyor mesela ablamın eşide öle oldu onu eşimle asla kıyaslamıyorum ama onunda ailesi durumları ii olmasına rağmen hep kaynanan zengin size ev versin die üzerimize yığdılar sonunda istekleri oldu ama adam kompleksi bizde olan ve akrabamızda olan herşeye lafı var yediği kaba sıçan cinsten yatıp kalkıp anneme ablama dua etsin yoksa köprü altlarında sürünürdü kocamında sıkıntısı kendi ailesi ortada yok ama bnm ailem herşeyi yapıyor ve bu durumdan hem korkuyor hemde kompleks yapıyor üzülüyor halbuki ben herzaman ki gibi davranıyorum hiçbir değişiklik yok ama o saçmalıyor

Sedacım erkekler basit yaratıklar maalesef.Bizim kadar ince, derin düşünemiyolar.Acaba şunu dersem , yaparsam o ne hisseder sebep sonucuna kafaları basmıyo.Sen hareketlerinde herşeyi enine boyuna düşünürsün.Detaylara girersin.Yazıkki onların en çok düşündüğü şeyi biliyoruz.Bunu kabullenecez, çünkü hepsi aynı.O yüzden duymamazlıktan gel, kendini ağır sat.Bırak o gelsin sana.O istesin, üzme kendini. Anneler sabreder, vefakardır.O yüzden sabırla duymamazlıktan gel.Hem o utansın yaptıklarından hemde Arda Paşa üzülmesin..

erkekler bu konuda bamtelıne sahıp olabılıyorlar sedacım
sankı eslerının malvarlıgı oldugunda tekmeyı atarda mal varlıgı olmayınca tekmeyı atamaz dıye dusunuyorlar sanırım
ama o dusunceler eskılerde kalmıs
sımdı hıcbır gelırı olmayan kadın bıle kendıne cok guvenıyor
ve yurumuyorsa yurumuyor deyıp ayrılabılıyor

sıkma canını duzelır bunlarda
emınım o da farkındadır yaptıgının
tapu meselesıne gelınce bır tavsıyem var
mesela senın ıcın alınacak evı aılenın sana verdıgı parayla alacaksın degıl mı
yanı bu bır nevı mıras olacak senın ıcın
bu sebeble tapuyu kendı adına yapsan bıle ıntıfa hakkını annenın uzerıne yapabılırsın
bu su demek oluyor aslında tapu senın ama annen olene kadar satma ve kıralama hakkı annende bulunuyor demek oluyor
bunu da bır alternatıf olarak dusun derım

yasmınım ınsa allah mısafırın cok bekletmez canım senı
hemen gelır de rahatlarsın
anılım uslu kuzumda huysuz bu sıralar
demek kı donemsel bır durum kuzuların bu halı
oyledır dı mı

Pasinim bunları düşünmek gerçekten üzücü ama malesefki düşünmek durumundayım
Ben annemin üstüne olması taraftarıyım sadece vasiyet yazar ve bu tapu şuna aittir die insanlar o kadar kötü ki kondurmak istemiyorum tabii böyle bir şeyi ama ölümü bile bekleyebilirler çirkinleşmek istediklerinde pek zannetmiyorum öyle bir insan değil kocişim çok gururludur ama insanoğlu çiğ süt emmiş değil mi
Neysem bi bakıcam kendi evimize geçince durumlar ne olacak die davranışlar yaşama şeklimiz daha önce yaşadığımız sıkıntılar maddiyatla mı ilgiliydi yoksa onun dışındamı sorun vardı hepsini analiz etmek istiyorum bizim ailede sülalede kolay kolay ayrılmak yoktur çok kötü bir şey olmadığı sürece boşanma olmaz ama düzelmeyecek bizi yıpratacak birşey olursa devam etmeninde anlamı olmaz neysem işte bu konular uzar gider sizide sıkıyorum değiştirelim hadi konuyu
İnsan kaynakları benden yıllık izinler programı hakıkında yardım istedi excellde tablo biraz karışık yıllardır onların düzenleri tabii bende benzeri birşey yapmaya çalışıcam toplam 40 kişi ve çoğuda çok uzun yıllar çalışmış kiminin 2 ay kiminin 1 ay izin hakkı var ve tarihlerin hepsi karışık uğraştırıcı ama zevkli aralarda yapabildiğimi yapıp akşam evede götürüp sakin kafa ile devam etmeyi planlıyorum 1 hafta sürem var

Son düzenleme:
hersey olacagına varır canım sıkma canını

su cın takvımı olayında bulundugumuz yıldan dogum yını cıkararak yas hesaplaması yapıyoruz degıl mı kızlar
o durumda aslında yasımızdan bır yas buyuk cıkıyor benım hesaplamama gore ama

günaydın arkadaşlar.
öyle zor bi gece geçirdimki anlatamam:96:

kızım sabaha kadar 5 dakkada bir uyandı durdu.kabızlıktan dolayı dün çok kötü oldu tam 2 saaat ağladı kaka yapmaya çalıştıkca yavrum ter döktü öyle çok ağladıki içim parçalandı eşim dr arkadaşını aradı bi ilaç ismi vermiş aldık içirdik ama ilaç tedavinin başlangıcında kramp tarzı ağrı ve gaz yapıyormuş çocuk sabaha kadar ağrı çekti kramp geldikce anne diye ağladı.her seferinde ayağında salla sallla bi hal oldum uyu uyan başıma ağrı girdi.

sabah valla bende zor kalktım,bide bizim oda karşımızdaki apartman yüzünden zaten karanlık bide hava karanlık olunca iyice yat uyu havası oluyor,

sedacım uzulme canım belki eşinde annenden falan çekinmiştir bi anda.
yaptığının farkında değildir .öyle boşanma falan nerden çıkardın yaa.sen kıyamaszın kızz

yasmin senin misafir gelmemiş benimkide zamansız geldi sinir oldum inş seninkide teşrif eder.kız yoksa bi spriz mi var.

Yok canım, bişi yoktur.Antibiyotik kullandım dişciye gittiğimde.O geciktiriyo(

Mucizem hoşgeldin geçmiş olsun bi kakaya sevinir halde olduk bazen komik geliyor
Kuzum bn nasılda ağrı çekmiş ki sabahlara kadar yatamamış fitil falan yapsaydın kuzum zeytinyağı falan iyi geliyor die biliyorum birde lağman yapıyorlar çok zorlanırsa çok zorlamakta ii değildir biliyorsunuz geçmiş olsun inşallah hemen rahatlar kuzum bnm
Kıyamam mucizem evet biz ailecek hem fedakar hemde yufka yürekliyiz boşansaydı onca yaşadığı maddi manevi sıkıntılardan dolayı ablam boşanırdı merhamet duygusu bizde oldukça fazla zaten şuan öyle birşey düşünmüyorum seviyorumda ama herşey yoluna girdikten sonra bizim hal ve hareketlerimizde değişme yoksa oturur konuşuruz çözüm yoksa en son boşanma Allah göstermesin tabii kimse istemez yuvası dağılsın
Çin takviminde bende karıştırıyorum pasinim doğrusu ne araştırmak lazım ama arda paşaya hamile kaldığımda baktığım zaman erkek gözüküyordu

mucızem gecmıs olsun canım
cok zorluyor su kabızlık olayı cocukları yaw

cın takvımı gebelıkte cınsıyet belırleme yontemıyle alakalı bır takvım canım
hamılelık yası ve hamıle kaldıgın ay gıbı verılerle cınsıyet tahmını yapıyor
ama ben yas hesaplama konusunda cuvallıyorum zıra oglum da tutmuyor sanırım

selam canlarımm
sedam cnm yaa üzme kendini erkeklerde bu tarz takıntılar oluyor bazılarınında umrunda olmuyor bana yapmıyor ya
kendi kızlarına yapıyor diyor senin ki takan türden sanırım bazende bu tarz tartışmalar oluyor tabi ki
şuan bulunduğunuz durumdan kaynaklanıyor bence bu huzursuzluk eşinde herşeyi sen ve senin ailenden görünce
kendini ezik falan hissediyor heralde ki sen beni sevmiyorsun gibi bir düşünceye kapılıyor evinize geçin
en kısa zamanda herşey düzelecektir eminim siz birbirinizi seviyorsunuz sonuçta..
ama baktın olmuyor en son çareyi o zaman düşünürsünüz cnm evide annenin üzerine yap ama dediğin gibi
bu tapu şuna aittir gibi bişe yazdır bencede bu devirde kimseye güvenilmiyor valla ben çok yakından yaşadığım için
bazen kardeşlerine bile güvenmemen gerekiyor annemin kardeşleri,nden gördüğüm için söyledim bunu
kimseye güvenme kocana kardeşine insanları araya para girince tanınmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…