2008 Kasım Anneleri

Kücük baligim uyudu bende nete bakayim biraz dedim..

asortik kafa hala benlemi ugrasiyon sen bakiim?ama hakkimi yemeyin

fena güzel dogurdum böcegimi,demekki temizlik yapmamin faydalari varmis:)

en kisa zamanda yazicam hikayemi ama cok vakit bulamiyorum..

Çilekk hoşgeldin canım.gözünaydın olsun..uzun ve sağlıklı bir ömrü olsun inşallah..

ee anlat ne zaman yaptın doğumu?oğlun nasıl?annelik nasıl alıştın mı?

ama olsun accik izin veriyor sen ona bak hIh:)

citoscum saol tatlim,31.11 / 18.59 da dogdu bebek Allaha sükür normal ve

saglikli gitti hersey.uzunca yazicamda yarim kaliyor hep:)

Offfffffffffffff offfff yarın doktora gidiorum :roflol:
Acaba nolcakkk ya sezeryan ya sezeryan :lepi:
İnşallah ii gider hersey simdiden stres oldum yaww senağlama

kimsecikler uğramamış.hadikızlar yaa doğurun kendinizi toparlayın bir an önce daha bebekleri büyütücez burdan:).
azo nerde haberi olan varmı doğurdu herhalde oda

çilekçim hayırlı olsun cnm gözünaydın denizin e kavuştun,gerçektende tam bişey yapçakken ağlamaya başlıyolar benim kızım özellikle ben yemek yicekken uyanıyo kokusunumu alıyo ne:)tam ağzıma bişey atçam eeee bağrıyo sonra onuda kucama alıp yiyorum büyüsede mama sandalyesine koysam

selam kızlar nabersiniz doğuran varmışş çilek sonunda ermiş muradına haa çok sevindim.
biz de kardiyologlarla uğraşıyoruz benim çarpıntılar ayyuka çıkınca doktorum korktu rapor al doğum yapabilir diye ameliyat masasında başımıza iş açılmasın dedi.mital kapak yetmezliği çıktı bende bugün gidicem bi alet takcaklar kalbimin üstüne 24 saat onunla dolaşcam ama epidural sezeryan yapabilirmişim engel değil dedi.bakalım hayırlısı.

sizler napıyonuz bakiim biz ufaktan hala hazırlıkları sürdürüyoruz bitmek bilmiyo anam ne biçim şeymiş:)))

amin canım inşallah bi problem çıkmaz.senin fıstıkla durumlar nasıl??gece uykuları falan çok merak ediyorum nasıl bir duygu içindeki canın yanıbaşında olması.negüzeldir kimbilir ben çok hevesliyim ve sabırsızım biran önce günü gelsin diye bekliyorum siz negüzel kokluyosunuz meleklerinizi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…