2008 Kasım Anneleri

çok güzel cnm ya bakmaya doyamıyo insan.geceleride fazla ağlamıyo benim kuzu maşallah emziermek için 1 buçuk 2 saatte bir uyanıyoruz emerken yine uyuyo göğsümde ama şu gaz çıkartmak sinir ediyo beni ya pıt pıt pıt vuruyorum sırtına dakikalarca ovuyorum ama çıkartmıyo gazını bitürlü arada çıkartıyo eserse sonra ıkınıyo sıkınıyo kakasını zor yapıyo günde 2 defa falan yapıyo kakasını dr normal dedi ama sanki azgeliyo bana yapıncada sırtına kadar yapıyo maşallah batıp çıkıyo:)bide geçende yatağıma işedi zilli yada tam altını değştircem temiz bezi koyuyorum daha bağlamadan işiyo ona:dance:

atatanem geçmiş olsun canım umarım sorunsuz bir doğum yaparsın.a.s. hazırlıklar ufak ufak bizdede sürüyor, herhalde doğuma kadarda sürecek,
bende özenmeye başladım doğuranları gördükçe kaç kişi kaldık şurda, yağmurda doğurdu galiba:)) yada sancısı geçti uyuyor şimdi

çilek gözün aydın.merakla senin hikayeni bekliyoruz.tabi bebişten fırsat bulursan..........

atatanem;geçmiş olsun.yanlış hatırlamıyorsam seninle aynı gün olacak bebişlerimiz.(tabi bir süpriz olmassa) hayırlısıyla sorunsuz alırız bebişlerimizi kucağımıza inş.

piraye;sen öyle anlatınca daha bir sabırsızlandım valla.

azo,fater ,doğurdunuzmu yoksa.ama azo daha dinlenip doğum için enerji toplayacaktı.doğurdumu yoksa..............CADIARZU

asorticim;
evet o benim cuma tam 40 haftalık oluyorum ama maşallah hala hiç bir belirti yok, bir kaç kasılma dışında. normal doğum istiyorum, o yüzden beklemeye devam dün gece deli gibi ağladım, zırladım ben niye doğuramıyorum diye. öff yani.
cocuk da anladı demekki dünyanın bi halta yaramayan bi yer olduğunu naapsın, süresini sonuna kadar kullanıcak anlaşılan. :)inşallah sıra bize de gelir.

selam herkeze bende oğluşumu çok merak ediyorum ve yorgunum çok artık. sizde de uyku ve korku problemi var mı? sabah 6 da bitiyo uykum. yok olmadı 4 de... sonrada bir sürü şey kuruyorum kafamda. sezeryasn olacağım günde aldık.iyice paranoyak oldum. kasım 14 dedi dr. nasıl geçecek bu 10 gün. ben o masaya nasıl yatacam çok şaşkınım ve panikteyim:1no2:yardım edin banada :çok üzgünüm:

kelin ilacı olsa başına sürer şekerim:)) hemen hemen herkes seninle aynı durumda çünkü,
ben hep söylediğim şeyi söyleyecem düşünmemeye çalış ve hamileliğinin tadını çıkar bu çok güzel bir durum sil o gözlerini yoksa oklava geliyor klava:

ay zaten ağlak bi kadındım şimdi hepten.. korku nelere kadir. ne tadım kaldı ne tuzum. hem bir an önce gelsin diyorum hem aman dursun diyorum korkudan. yataktan çıkamıyorumki tadını çıkarayım şeker..son 3 haftam tadsız tuzsuz.. büyük oğlum bile anne korkmaaaa diyo o bile sakinleştirme modunda.. ay bide ölme sakın diyo ya ben hepten :çok üzgünüm:

asortie cim mucizecim gelir bebişleriniz merak etmeyin,hamileliğinizin son günleri tadını çıkarın deliksiz uyku çekin:)

iyi diyorsunda pirayecim o deliksiz uyku nerde.uyu uyan bidaha uyumaya çalış.bu arada uyurken bile kafam yoğun.

ama görüyorumki herkez aynı dertten muzdarip.son günler neden geçmek bilmiyor..........günlerin yaklaştını düşününcede nasıl olacak endişesi.. ne olacaksa bir an önce olsada bitse.........
:1no2:

ohh be birileri daha var tek değilim:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…