- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.041
amin canım inşallah bi problem çıkmaz.senin fıstıkla durumlar nasıl??gece uykuları falan çok merak ediyorum nasıl bir duygu içindeki canın yanıbaşında olması.negüzeldir kimbilir ben çok hevesliyim ve sabırsızım biran önce günü gelsin diye bekliyorum siz negüzel kokluyosunuz meleklerinizi şimdi
slm elifsevde,bana da öyle geliyor.doğurdu heraldeslm kizlar nasilsiniz bende rüyamda bügün azo yu gördüm normal dogum istiyo ama yapamiyodu oda sezercik oluyodu ne yapti acaba görükmüyo hic
kelin ilacı olsa başına sürer şekerim:)) hemen hemen herkes seninle aynı durumda çünkü,
ben hep söylediğim şeyi söyleyecem düşünmemeye çalış ve hamileliğinin tadını çıkar bu çok güzel bir durum sil o gözlerini yoksa oklava geliyorklava:
pirayecim;
valla ben uyku muyku hiç bişe istemiyorum,
bebişimi istiyorum. :)
asortie cim mucizecim gelir bebişleriniz merak etmeyin,hamileliğinizin son günleri tadını çıkarın deliksiz uyku çekin:)
iyi diyorsunda pirayecim o deliksiz uyku nerde.uyu uyan bidaha uyumaya çalış.bu arada uyurken bile kafam yoğun.
ama görüyorumki herkez aynı dertten muzdarip.son günler neden geçmek bilmiyor..........günlerin yaklaştını düşününcede nasıl olacak endişesi.. ne olacaksa bir an önce olsada bitse.........
:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?