2008 Kasım Anneleri

sen normal düsünüyordun dimi valla hareket iyi geliyor hele yürüsler bol bol yürüyüs yap gerci cogu zaman ilk hamilelikler gününü doldururmus benim ilkinde 6 gün gecmisdi

ya evde durduğum yok ki sürekli hareket halindeyim bi bugün evde tembellik yapayım dedim
sonra arkamdan dedikodu yapan kk lı hatunlar var yanii bugün evde durayım dedim
benim normal mi olacak sezercik mi olacak belli değil cuma günü belli olacak suyum fazla olduğu
için bebişim idrak edemiyormuş doğması gerektiğini suyum azalmıyor ya o yüzden ne olacak belli değil halimiz
allahım hayırlısını versin inşallah

amin canim ins hepimizki kolay gecer sezercik olursan bu hafta olun sende o zaman valla 9 ay bittigine inanmiyorum ben nasil geldi gecti sen bakma kk hatunlarina gez sen aran sonra bu günleri hemde hareket iyi gelir devamli oturdummu insan sisiyo be

kızlar yürüyüş çok önemliymiş doktorum dün doğuma kadar hergün 1 saat yürüyüş ve yürüyüşten sonra sıcak suyla banyo önerdi hadi banyo tamam da yürümeye çok eriniyorum ben ya:1no2:
ama evde hiç oturmuyorum bide kayınvalidemin evi alt katta günde en az 20 kez inip çıkıyom o da yürüyüş yerine geçer herhalde demikaydirigubbakcemile3

azo nerelerde bu arada bugün girmedi hiç buraya ayrıca atatanem de girmiş ama bir selam
bile veren olmadı yooosa küstüler mi nedersiniz

Sanırım bunlar yine iyi günlerimiz. hepimizin bebekleri olunca sanırım hiçbirimiz buraya gelmeye vakit bulamayacağız. Çilek yalnızdı canım ya ne yapıyor acaba. Dark'ın yanında annesi vardı o biraz daha rahattır heralde.

Fater ve Azo beni şüphelendiriyor. Fater'in oğlu kesin gelmiştir heralde. Ay ya ne heyecanlı.

valla sizi bilmemde ne ne yaparim bilmiyom üc taneyle fater dogurmusdur kesin ya dün acilmasi vardi ben iki santimle gidip bir saat sonra dogmusdu kizim
azo da yok evet yoksa odami doguma gitti

Elif ilk kızını mı öyle doğurmuştun?

Asortie canım sen de kavuşacaksın azıcık kaldı. 9 ayı bitirdik bu ne ki :))

Ya ben hala tembellik yapıyorum. Kalkıp banyomu temizlemem lazım. Son eksiklerimi yapmak lazım ama ben hala gitmeyecekmişim gibi ağırdan alıyorum. Ha bir de gece 12 den sonra yemek yiyemeyeceğim onun acısını çıkartıyorum.

ayy bende çıkıyoruuum artıık kimse yokh zati bu ne sıkıcı bir sayfadır böyle bizde doğum yapınca giremeyiz heralde bir de doğum yapanları kıskandım şimdi bende gidip
yatayım biraz çok oturdum pc başında bakalım tv de neler var kendinizie ve bebişlerinize ii bakın
öptümm beni özleyin belki bugün doğurmaya giderim artık

slm kizlar bakiyorumda herkes dogurmaya gidiyo ne güzel allah bebeklerimizin bize bagislasin ne cabuk gecti su 9 ay benimde 3 haftaya yakin bi zamanim kaldi eger normal dogum olursa ama ben henüz karar veremedim yoksa sezeryanmi yaptirsam yavas yavas korkmaya basliyorum

yaa yazıyosun yazıyosun ya gitmiyo yada bi kaç saat sonra kaybolup gidiyo.
çilekcimçok sevindim iyiolmanıza.amanda aman bebişler tek tek geliyo yarında beklemek ve juli dimi heyecan doruktadır şimdi.allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.bizde dr a gittik bugün maşallah bi problemi yok oğluşumun.çok gazlı yalnız ama onun çözümüde var neyseki.2kilo 340 gr olmuş 140 gr olmuş iyi bakmışın dedi dr.yakışıklı oğlum benim .
darkın kızı 4 kilo 180 grdı galba doğum yapan annelere ben yazdım hatta ama silinmiş nedense alla alla

mmmfcim canım iyi olsunda gerisi çok önemli değil zaten gün geçtikçe kiloda alır
sen yeter ki bol bol emzir paşayı canım allah bunu verdi sabrınıda verir sen merak etme
sağlığı yerinde ya o yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…