- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.181
Walla faturaları duyunca yatıp kalkıp halimize şükrettim, bize 135 ytl geliyo, merkezi sistem ve ev hamam gibi t-shirt'le oturuyoruz. Tabi, bizden önce binaya yalıtım yaptıranlar saolsun :) Bence bu devirde doalgaz faturalarını hafifletmek için en iyi çözüm yalıtım yaptırmak.. sizler de önümüzdeki bahar falan yalıtım yaptırma konusunu apartman yönetimine açın derim...
Mucize seninki de uyuduysa zeynep in dualar kesin kabul oldu :))
kızlar dün akşam kaynanam geldiçaya meyve yerken mandalinayı ağzına soktu biparça koparığp suyunu içti sonrada ağzından çıkarıp oğlumun ağzına sokup emdirdi napıyosun sen dedim eşimle birbirimize baka kaldık süreklide söyleyip duruyo işte büyükkzının oğlunu bırakırlarmışda bebeken zeytini çiğneyip çiğneyip sokuyodum azına diye sizinkilerde böylemi yok bırakırsanız mememi veririm yok tarana içiririm bırakmayalım diye yapıyo galbaa ...ahhh anneciğim nekadr erken bıraktın beni büyükoğlumda elimayağımdı hiç çocuğumuz varmışgibi değildik hep bakardı bizde bekar gibi gezerdik ...ocağın 28inde senesi oluosenağlama
ama kaynanam kadr da duyarsızını görmedim bu çocıuğun enfeksiyon kapmaması lazım ben memesini bile ağzıma sokmuyorum ki annesiiyim sürekli burun burunayım onun yaptığına bak
. ama kayınvalde hiç bişi :jeyyar:
:
kızlar dün akşam kaynanam geldiçaya meyve yerken mandalinayı ağzına soktu biparça koparığp suyunu içti sonrada ağzından çıkarıp oğlumun ağzına sokup emdirdi napıyosun sen dedim eşimle birbirimize baka kaldık süreklide söyleyip duruyo işte büyükkzının oğlunu bırakırlarmışda bebeken zeytini çiğneyip çiğneyip sokuyodum azına diye sizinkilerde böylemi yok bırakırsanız mememi veririm yok tarana içiririm bırakmayalım diye yapıyo galbaa ...ahhh anneciğim nekadr erken bıraktın beni büyükoğlumda elimayağımdı hiç çocuğumuz varmışgibi değildik hep bakardı bizde bekar gibi gezerdik ...ocağın 28inde senesi oluosenağlama
ama kaynanam kadr da duyarsızını görmedim bu çocıuğun enfeksiyon kapmaması lazım ben memesini bile ağzıma sokmuyorum ki annesiiyim sürekli burun burunayım onun yaptığına bak
günaydın hanımlar mirmirmirmir
dua ettim tek size tuttu. ben akşam yattım ve velet kalktı taaaa 3'e kadar susmadan ağladı kıvrandı. 3'den sonrasıda çok patlaktı.anca kendime geliyorummirmirmirmir ama sizin sorunsuz bir gece çok sevindim hihoyyyt umarım içinde bizde dahil hep iyi geceler geçiririz.
mmmfcim eşin muhakkak iyidir. hepimizinki iyidir. iyi olmasalar biz onlarla evli olmazdık delikafadulden ama senin gibi anacı ve kardeşçi kocadan bir tanede bende var. bizde hepsininkinin bişilerini öderiz onlar varsa verir kafamçokkarıştı zavallı kocamda ailem der. avutur kendini..
kızlar bu kadar katı olmayın yavv.ileriyi düşünün.bide buttun kayınvaldeler uzerini alınır.iyi kayınvaldelerde var.azonun kayınvaldesi mesela,maşallh diyelimde nazar değip onun kayınvaldeliğide tutmasın
CADIARZU
Valla benim kayınvalidem de öyle sağolsun..Bana gerçekten çok çok yardımcı.Allah kızı olanlara öyle kayınvalide versin.bi de yakın oturunca süper oluyor..Nispet gibi mi oldu yavvCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?