2008 Kasım Anneleri

bizde apartman yöneticisiyle konuştuk dün akşam :roflolkaynanamla )bari kendikatını karşılasın die yok para biriktirmesi lazımmış artık bundan sonra gezmesi lazımmış 10 sene sonra gezemezmiş ama belkide 90a kadar yaşarmış tabii bunları söylerken bana göz süzmeler .delikafaduldenama bizde 3 katı birden nasıl karşılayalım alt katta kiracı var kaynımın orası amna çalışmıyo bizde sadece kendi katımızı yaptırırız napalım alla alla bizmiiyiz memleketin enayisi

zynepcim benimkociş iyidir iyidir hayat şartlatrı delirttiadamıdelikafaduldendelikafadulden

Günaydıııın. Bu gece uyudum ya inanamıyorum. Zeynep duaların kabul mu oldu ne anlamadım. 2 de yattı 8 de kalktı arada emdi ama olsun ne olacak gece uyudum ya rüya gibi. Şimdi ninni dinliyo altını değiştiricem de annesinin kahvaltısının bitmesini bekliyor. Hayatta kahvaltı sevmezdim bu kız yüzünden çiğ tavuk bile yiyeceğim nerdeyse.

Allah allah bütün bizim bebeklerin göbeği bitişik mi ayol.benim ki de uyudu dün gece..3 saate bir emmeye uyandı..Maşallah hepsine böyle devam etsinler inşallah..

Mucize seninki de uyuduysa zeynep in dualar kesin kabul oldu :))

valla julicim,keramet zeyneptemiydi yoksa dün ağlamaktan ve uykusuzluktan iflahı kesildi o yüzden mi bilmiyorum ama 2 buçukta uyudu sabah 6 da bi emdi tekrar uyudu.dinlendik yani ana kız.bu gün anneannemiz geldi kızımın 40 banyosunu yaptırdı.şimdi mısıl mışıl uyuyor maşallah.bakalım ne kadar uyuyacak.
ha bu arada bu zeynebi dikkate alıp tekrar dua ettirip denemek lazım bencea.s

ben hep bu günü bekledim yani 40.hani 40 da herşey düzelip daha düzen oturuyormuş ya bakalım nolcak.bi de bana sanki 40 mız çıkınca özgür olacakmışım gibi geliyordu.ama babamız ve bu hava şartları pek özgür bıraakmıycak bizi heralde.babamız odadan odaya geçmemizi bile gezzmeden sayıyor.
olsun yine de yaşasın 40 mız çıktı

kızlar dün akşam kaynanam geldiçaya meyve yerken mandalinayı ağzına soktu biparça koparığp suyunu içti sonrada ağzından çıkarıp oğlumun ağzına sokup emdirdi napıyosun sen dedim eşimle birbirimize baka kaldık süreklide söyleyip duruyo işte büyükkzının oğlunu bırakırlarmışda bebeken zeytini çiğneyip çiğneyip sokuyodum azına diye sizinkilerde böylemi yok bırakırsanız mememi veririm yok tarana içiririm bırakmayalım diye yapıyo galbaa ...ahhh anneciğim nekadr erken bıraktın beni büyükoğlumda elimayağımdı hiç çocuğumuz varmışgibi değildik hep bakardı bizde bekar gibi gezerdik ...ocağın 28inde senesi oluosenağlama
ama kaynanam kadr da duyarsızını görmedim bu çocıuğun enfeksiyon kapmaması lazım ben memesini bile ağzıma sokmuyorum ki annesiiyim sürekli burun burunayım onun yaptığına bak

günaydın hanımlar mirmirmirmir

dua ettim tek size tuttu. ben akşam yattım ve velet kalktı taaaa 3'e kadar susmadan ağladı kıvrandı. 3'den sonrasıda çok patlaktı.anca kendime geliyorummirmirmirmir ama sizin sorunsuz bir gece çok sevindim hihoyyyt umarım içinde bizde dahil hep iyi geceler geçiririz.

mmmfcim eşin muhakkak iyidir. hepimizinki iyidir. iyi olmasalar biz onlarla evli olmazdık delikafadulden ama senin gibi anacı ve kardeşçi kocadan bir tanede bende var. bizde hepsininkinin bişilerini öderiz onlar varsa verir kafamçokkarıştı zavallı kocamda ailem der. avutur kendini..

başın sağolsun canım seni anlıyorum anne herşeydir. ama kayınvalde hiç bişi :jeyyar:
var böleleri benimkide ister sokim bişiler ama benim ve kocamın hışmından yapmaz.hayatta sussmam valla. sende susma söle. yazık minicik bebecik.sen ne zorluklarla dünyaya getirdin büyütmeye çalışıyon. ne analar var yani oda ana nasıl verir..

Canım benim allah sabır versin bu kaynana karşısında sana..Anneciğinin de toprağı bol olsun..Mandalina verilir mi çocuğa ya suyu ekşi ekşi genzine filan kaçsa çocuğun ne olacak.Bence bu konuda tavrını koy,belki hiç bişey olmayacak ama önemli olans enin içinin rahat olması..Benim kayınvalidem çok çok iyi hiç müdahaleci değil ama olsaydı tavrımı koyardım..

Amanın duan kendine yaramamış zeynepcim neyse biz de sana dua edelim bu gece o zaman..

kızlar bu kadar katı olmayın yavv.ileriyi düşünün.bide buttun kayınvaldeler uzerini alınır.iyi kayınvaldelerde var.azonun kayınvaldesi mesela,maşallh diyelimde nazar değip onun kayınvaldeliğide tutmasın

ama takvimler nereye gitti bu arada günaydın biz 8 de kalktık kahvaltıydı ortalığı topla kuşu uyut ancak düştüm buralara

CADIARZU
Valla benim kayınvalidem de öyle sağolsun..Bana gerçekten çok çok yardımcı.Allah kızı olanlara öyle kayınvalide versin.bi de yakın oturunca süper oluyor..Nispet gibi mi oldu yavvCADIARZU

ha bu arada benimki kadar müdahelecisi yoktur heralde.yakın olsak durumlar kötü olurdu heralde doğumda geldiğiinde bunu çok iyi anladım.ben benimkini pek sesimi çıkarmam ama eşim durmaz hemen oda annesine müdahale eder

zeynepcim burada bu gece içinde özel bir dua istiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…