- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.141
düşünmen yeter sağol canımmucizecim kolay gelsin canımmm.hay allah niye böyle yaptı bu kız.tamda misafirin gelecekken.yakın olsaydık atlar gelirdim cnm yardıma ama çok uzağızz maalesef
Mucize biz seninle kader arkadaşıyız valla :) Benimki de aynıydı dün gece. Sabah 6 buçukta uyudu. Ama biz çok kötü inatlaştık sallamamı istiyor benimki sallamayuınca artık kendi kafasıonı sallıyor ben de inatla sallamadım. Kucağımda dolaştık, emzik emdi, alt değiştir, meme emdi falan derken saat 6 buçuk oldu ve çok moralim bozuldu gece hatta ağladım niye böyle yapıyorsun dedim ona yazık o da masum masum bakııyo. Ama inat ettim artık sallamıycam. Hep babamızın yüzünden geliyor işten ana kucağını sallıyor hemen ağlayınca sallıyor çocuk alıştı. Ama kararlıyım bitti artık bu iş. Umarım başarabilirim. Bazen pes edip sallayacağım gibi hissediyorum. 6 buçukta uyuduktan sonra öğlen 2 ye kadar uyuduk ama biz :))) Ölü gibi uyumuşum resmen sadece 1 kere emmeye kalktık arada sonra gene uykuuu :)
Ve aynen senin gibi üstümde pijamalar yatak dağınık, ev almış başını gidiyor, yemek yok. Hangi birini yapacaaksam offf annem olsaydı yanımda en azından bana destek olurdu.
ben neden bu kadar çabuk zayıfladığımı anladım yemek yerken elli kere kalkıyorum
uyudu die yatıp yatıp kalkıyorum ama o 5 dakika arayla ağlıyor
anneside kas yapıyor:)
mucize bişi sorcam alakasız olcek ama bu bi kaç alıntıyı nasıl yapıyon banada sölesene.
ben pek bi cahilim bulamadım..
pufssss sıkıldımbugünçok yemek koydum izmirköfte yaptım çorba için tencere çıardım dolaptan taranayı çıkatıyodumki kavanozun yanında zerdeçal kavanozunu gördüm anında şimşekler çaktı kocişe zerde yapiime yumuşasın acık yazık benim uyuz kocişimeee
bizim ev kira olmadığı için idare ediyoruz gibi ama edemiyoruz ki sabah sabah biton fırçayedim sanki ben zam yaptım elektriğee gazaa
mucize bişi sorcam alakasız olcek ama bu bi kaç alıntıyı nasıl yapıyon banada sölesene.
ben pek bi cahilim bulamadım..
[/QUOTE
nedemek canım cahillik bende burdaki arkadaşlardan öğrendim.sağolsun ben benimkini sakinleştirip ğelene kadar sağolsun mmf yardımcı olmuş.bizimki şu an yarı uyur yarı uyanık vicdanım hiç rahat değil çünkü daha bebegimin kırkı çıkmdan ufacık bebeğe fitil verdim.eşime göre onun iyiilii içinmiş.okadarda direndim vermemek için bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?