2008 Kasım Anneleri

mucizecim kolay gelsin canımmm.hay allah niye böyle yaptı bu kız.tamda misafirin gelecekken.yakın olsaydık atlar gelirdim cnm yardıma ama çok uzağızz maalesef
düşünmen yeter sağol canım

ya hiç sorma buğündür ağladım valla o ağladı ben ağladım,eskiden gece uyumayınca ğündüz deliksiz uyurdu şimdi su saat olmuş hala uyumadı ama ğazı var galiba.ne yapsam memnun olmuyor.sallıyorum gezdiriyorum yok çıldırmış gibi emmek istiyor veriyorum memeyle kavğa ediyor.sabah beri çekiştire çekiştire perişan etti hem sütte kalmadı zaten.bende şşimdi açtım altını bıraktım.altı açılınca rahat hareket ediyor heralde en azından bi 5 dk sesi kesiliyor.üsümes inş.hıçkırık ta tuttu şimdi napcam bilmiyorum.bundan sonra annemleerin proğramını sormadan misafir kabul etmemye karar verdim.

ben neden bu kadar çabuk zayıfladığımı anladım yemek yerken elli kere kalkıyorum
uyudu die yatıp yatıp kalkıyorum ama o 5 dakika arayla ağlıyor
anneside kas yapıyor:)

asorticim valla size iyi gelmiş yoksa kıyakmı yapıyorlar size. yoksa ankarada ucuz mu doğalgaz. öleyse biz tası tarağı toplayıp ankaraya taşınalım.. mmmf ne dersin kız. kaçıp gidelim buralardan. asorti bizede bi ev bulur.

mucizcim ve jüli sizi okurkrn daha da karamsar bile hale düştüm. iyi şeyler ne zaman duycaz biz. mesela akşam 9 da uyudu 1'de emdi 5'de emdi sabah 8'de kalkıtık gibi mesela. çok mu hayal görüyorum ben?

mmmf bence msn de kocana gözükme. bugün en azından bugün engelle onu. adamcağız bütün gün senide kendinide yiyecek yoksa.

kızlar bişi dicem.benim yiğit ishal oldu. ne yapayım sizce?bugün sabretsem yarın mı götürsem dra?aman beee götüyle uğraşmaktan başka şeye gelmiyo sıra.yok kaka yaptı yok yapmadı. çok yaptı az yaptı...:1ninca:

ben neden bu kadar çabuk zayıfladığımı anladım yemek yerken elli kere kalkıyorum
uyudu die yatıp yatıp kalkıyorum ama o 5 dakika arayla ağlıyor
anneside kas yapıyor:)

doğum öncesi kg geldin mi asorti?
ben öncesindende aşağısına düştüm valla.hiç şikayetcide değilimde azcık göbüşüm kaldı.oda gidince deyme ban :lepi:

Herkese merhaba..benim gibi perişan gece geçirenler ne alemdeisniz?Ya bu gece oğlum çok fenaydı.sabah 5 de uyandı 7.30 a kadar uaynıktı..sonra her yarım saatte bir uyandı..her seferinde de aranıp durdu emziriyorum 2 çekiyo memeyi uyuyor sonra ama memeyi bırakmıyor..deli oldum valla.yat kalk kafam kazan gibi..öğlen 12 gibi kakasını yaptı da rahatladı çocuk.5 gündür yapmıyordu çünkü..Şu an uyuyor ama ben yatsam kesin uaynır..

dilimi ısırayım da bugün benimki bana pek bi yardımcı saolsun.anladı mı ne yorgun olduğumu.sabah kalktı mamasını yedi 1 saat sonra tekrar uyandı.öğlen 12 de kalktı tekrar o saatten beri ayakta ama pek bi sakin.acaba fırtına öncesi sessizlikmi bu çok merak ediyorum :))
asorti valla size pek bi az gelmiş yani yada bana çok. uzun zamanın rekorunu kırdık biz 503 ytl :1shok:delikafadulden kasımda böyle ise aralıkta ne yapıcam ben merak ediyorum.

pufssss sıkıldımbugünçok yemek koydum izmirköfte yaptım çorba için tencere çıardım dolaptan taranayı çıkatıyodumki kavanozun yanında zerdeçal kavanozunu gördüm anında şimşekler çaktı kocişe zerde yapiime yumuşasın acık yazık benim uyuz kocişimeee

YAP ANAM YAP YUMUŞAT KOCİŞİNİ İHTİYACI VARDIR YUMUŞAK YUMUŞAK PEK GÖZEL OLUR:jeyyar:

kızlaaaar napıyonuz biz paşa beyle uğraşıyoz uykularımız alt üst oldu hortlaklar grubuna ben de katıldım.buarada dün 40ımız çıktı sonunda şükür.

aaahhh kızlar biz ufoyla ısınıyoruz sadece yatak odasında ufo çalışıyo evin diğer kısımlarına çıkmadığımız için başka bişey yakmıyoruz ama ufo da 24 saat çalışıyo veeeee elektrik parası nekadar geldi biliyomusunuz.TAM 355YTL geçen ay da 221 gelmişti iki ayda ev kirası kadar elektrik parası ödedik ne biçim devlet bu yaa resmen soyuyolar insanları ben bu tedaşııııı....... anladınız siz onu...

ya walla ben şimdi acaba anneme taşınsam mı diye düşünmeye başladım.hatta bugün tası tarağı toplayıp akşama anneme gidip orada kalıcam.çok fena walla bu faturalar.işin kötü tarafı bizde ben maaş da alamıyorum ne zaman işe başlıcam o zaman para alıcam .ee öle de olunca tek maaş giriyor eve ve o da puufff (

ata tanem bu arada kırkınız hayırlı olsun :)) bakalım senin batu bey kırkında sonra düzene girenler mi yoksa yoldan çıkanlar grubuna mı girecek.
benim kızın az çok bir düzeni vardı kırkında sonra hak getire :)) edepsiz fırtınam benim :)

kızlar buarada bu gaz olayı için eşim bişey duymuş denedik çok işe yaradı.rakıyı bi cezvede ısıtın buharı çıkmaya başlayınca indirin ocaktan ve bi pamukla bebeklerinizin ayak tabanlarıyla karnına sürün ve karnına sıcak havlu kapatın.ayaklarına da sıcak su torbası koyun acayip rahatlıyorlar hatta benim oğlum bu şekilde uyuma rekoru kırdı okadar rahatlamış ki hareket bile etmemiş yattığı gibi kalktı.bi deneyin isterseniz.

bizim ev kira olmadığı için idare ediyoruz gibi ama edemiyoruz ki sabah sabah biton fırçayedim sanki ben zam yaptım elektriğee gazaa

canım hiç sıkma canını aynı sıkıntıyı bende fatura geldiğinde yapmıştım.bi de bizim ilk okuma tarihi tam da kızın doğduğu tarih dolayısıyla onun için yakıldığı belli. ayrıca
ben açıyorum haberleri özellikle show u onlar yaklaşık bir haftadır bas bas bağırıyorlar röpörtajlar vs. bende diyorum ki bak sadece biz değiliz.gördükçe anladı zaten o da

walla lelalcim benim oğlan baştan düzenli gibiydi sonra sapıttı yoldan çıktı inşallah yola girenler grubuna girer:))yoksa tozumu attırır ayvayı yerim walla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…