2008 Kasım Anneleri

ya negüzel ya yemek ten geçtim bide tatlı yapıyonuz.maşallah nazar değmesin.

atatanem kırkınız hayırlı olsun.umarım hayırlara vesile olur

biz doğalğazı çözdük kızımın gazıyla iğdaşla anlaşma yapıcaz.tüm türkiyeye yeter

canım benim oğlum nerdeyse 3 aylık olucak kendi kendine oyalanabiliyo bi nebze zaten hiç bizaman çokçok huysuz bi bebek olmadı benim aşkitom,

şimdi alt dudak sarktı ilgileniim yavrumla

canım o rakıdan sarhoş olup sızmasınkaydirigubbakcemile3

Selam kızlar
Atatanem kırkınız hayırlı olsun.

Bugün elmalının zencefilli kekinden yaptım.Güzel oldu.Bu sefer iyi pişti.Hatta azıcık kenarını yaktım bile :))
Yalnız benim kekeim neden kabarmıyo.Fırını bi sn. açtım ondan mı?

Bizim elektirik de 130 geldi kızlar ama biz bi süre sonra ufoyu bırakıp soba yaktık.Sizinkinin yanında baya iyiymiş bizimki.
Bide markası ufo mu ısıtıcılarınızın?Ufo daha hesaplıymış.

Ama bu karda kıştada ısıtmazki.Isıtırsada faturada böyle cebi ısıtır.
Walla zamnalrdan sonra kömür fiyatları bile uçmuş.Artık sobada hesaplı olmakztan çıktı.

Ben de çareyi evin tüm odalarını kapatmakta buldum. Üst katı tamamen kapattım zaten alt katta da salonu kapattım. Sadece oturma odası ve yatak odası açık. Buna rağmen doğalgaz 200 geldi ama elektrikli ısıtıcı kullanmıyoruz biz. Yşne de size bakınca bu bile iyi diyorum ama evin şu an ssadece iki odasını kullanıyoruz. Bizi bu hale düşürenler utansın ama onlarda da utanacak surat yok.

Ay çok isyan edesim vaaar bugüüüün :) Yeni yılda kutlama telaşına girmekten de çok sıkıldım. Bir panik bir panik eyvah yılbaşı geldi ne yapıcaz eğlenmek zorundayız psikolojisinden de çıkmak istiyorum artttık :)

herkesin tüm dertleri bu kadarmı aynı olur kızlar pes yani, bizimde elektrik 100, doğalgaz 260 geldi, ki julinin dediği gibi salonu falan kapattım yani, gerçi bizim ameliyat masrafından sonra bunlar çerezlik gibi ama neyse, yinede olumlu düşünmeye çalışalım sağlığımız yerinde olsunda çalışır öderiz ne yapalım

lapa lapa karyağıyo kızlar dışarda süper yaa özlemişim eşimaçtırmıyo cam falan:mymeka:sıcaklık gidicek diye ama 2 ara bi dere ben bakıyom dışarı süper ....

bende salonu kapadım oğlanın odasında çekyat var tv var orda oturuyoız oturmaodası gibi 5petek yanıyo 4 petekkapalı cephe ayrıca salonum yansa herhalde 500-600 gelir bütün karadeniz soğuğu evimde yaa öff

Dark'cım, kek pişerken fırının kapağını açmamaya çalış, daha iyi kabardığını göreceksin.
Bu arada benim de canım deli gibi kek istiyodu, yemek kitabından kakaolu kek tarifini denedim süpsüper oldu :) Eşim bi daha yap diye yalvarıyo :)
İlgilenenlere tarifi:
3 yumurta
1,5 bardak şeker
125 gr eritilmiş margarin (ben becel lightla yaptım)
3 kaşık yoğurt
3 bardak un
kabartma tozu, vanilya
Malzemeleri sırasıyla çırpıp yarısından fazlasını kek kalıbına koy.
Kakaosu için 2kaşık suda 1 kaşık kakaoyu eritip kalan hamurla karıştır kek kalıbına ilave et.çatalla şöyle bi karıştırıp önceden 180 derecede ısıtılmış fırına ver. yalnız biraz geç pişiyo, benimki nerdeyse 1 saati buldu.
afiyet olsun!

Walla faturaları duyunca yatıp kalkıp halimize şükrettim, bize 135 ytl geliyo, merkezi sistem ve ev hamam gibi t-shirt'le oturuyoruz. Tabi, bizden önce binaya yalıtım yaptıranlar saolsun :) Bence bu devirde doalgaz faturalarını hafifletmek için en iyi çözüm yalıtım yaptırmak.. sizler de önümüzdeki bahar falan yalıtım yaptırma konusunu apartman yönetimine açın derim...

bizim de bebişin fototerapi masrafları belimizi büktü. sigorta şirketi ilk 1 aydan önceki masrafları kapsamadığından ekstra 1500 ytl gitti sarılık yüzünden. bi de üstüne 300 sigortaya (bundan sonra neye yarayacaksa).. neyse denizanası'nın dediği gibi allah sağlık versin gerisi hallolur...

yılbaşı demişsiniz de, biz de kanepe palas'tayız bu sene :) bebişi 1 saatliğine bile bırakacak kimse kimsem yok walla. tıkılıp kalcaz evde...

yawww senin koca evde terör gibi bişi mi delikafadulden cam açma doğalgaz açma ağzını açma aaaaaaaaaaa

varya elimde her tür kek tarifi var ama ben nedense kek tutturma özürlüsüyümdür.ya bi insan 5 kekten 1 'ini tutturur ya . yarın bunuda deneyeceğim inş. sağol

kanepe palasa 3 kişi daha rezervasyon alırmıunuz?

babası benim veleti bayılıttı sanırım fırsat bu fırsat zeynep yatağa yapışmaya gidiyor.
iyi geceler hepinize. inşallah benimki dahil bütün melekler 5 saat uyanmadan uyur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zencefilli kek tarifini banada verebilirmisiniz? yaptığım tüm kekler uydurma olmasına rağmen gayet başarılıyımdır umarım onuda tuttururum,

bu gece en geç yatan biz olduk galiba, oğlum bu saatlerde oturmayı çok seviyor

hepinize iyi sabahlar, ben öğleden önce gelemem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…