2008 Kasım Anneleri

walla toplam 16 kilo aldım 8i gitti 8i kaldı gerçi annem bende olduğu için hala yatıyom ense yapıyom iş güç yapmıyom ancak eski hayat tempoma dönünce veririm herhalde

walla toplam 16 kilo aldım 8i gitti 8i kaldı gerçi annem bende olduğu için hala yatıyom ense yapıyom iş güç yapmıyom ancak eski hayat tempoma dönünce veririm herhalde

aaaa olmazki sende sermişsin ama kuzum. kalk az iş yap güç yap anne bir yere kadar tabi veremezsin kilo. bak ben doğum öncesinden de aşağı düştüm neden. it gibi dönüyom evde dermişimmmmmmmmmmmm :roflol:

hee anca yatıyosun ata tanem kalk iş güç yap canım
bu arada adet oldum gözümüzaydın
bende etimek tatlısı yapmıştım ondan götürdüm heheheh

selam hanımlar benim oğluşumda gece 6 saat deliksiz uyudu sonra mamasını yedi 3 saat daha uyudu tabi bende onunla birliktemirmirmirmir

sabahtan beridirde ütü yapıyorum herhalde 5 makinalık ütü yaptım,

eşimede kek yaptırdım, biraz deneysel oldu fırında şimdi bakalım nasıl olacak.

asortie o siteyi bende alabilirmiyim zahmet olmazsa güzel açıklanmış bilgiler

öptüm hepinizi

2 dakka uzandım ortalık tatlı olmuş.
bak şimdi nası tatlı çekti canım. bende bisküvi tatlısı yapayım bari cokacimcoook
asorti etimek tatlısını ben bilmiyom bi tarif verirmisin?

Benim kız da sabahtır yatıyo sabaha kadar bekçilik yaparım artık :)

Kızlar benim minik de Tv ye çok dikkatli bakıyor.Aslında zararlı ama uzaktan izletiyorum.Yalnız kucakta izlemye bayılıyor.

Asortiecim çıngıraklar özellkle bebek huysuzlandığında çok işe yarıyor.Biz öyle sakinleştiriyouz.
Artık kızım dönencelere de bakıyor.
Yalnız bende bunların 6. aydan sonra kullanılması gerektiğini bi yerde okumuştum amaa ben çıkarmadım yine de.

canım çok fazlsa tatlı şeyler çekiyo yaa sizde bölemisiniz hazır kek yedim bi tane kesmedi kurabiyem vardı fındıklı yapmıştım onlardan götürüyom şimdide
Bende senin gibiyim canım.Hamurişlerini hiç beceremeyen ben iki gündür mutfaktan çıkmıyorum.Bugün yapmadım henüz dünden kalanlar var diye:

Bizim kız bayılıyo Ceren ninnisine walla.

kızlar tickershack dan baby and child age den yeniden düzenleyin isterseniz:))
Off ya yine mi gitti cetveller.Ben zaten sen ve zeynebinin yaptıklarını kullanıyodum dönüşümlü.İnşallah bu sefer becerebilirim.

Denizanası canım hayattan tatlar zencefilli kek diye arama yaparsan.Elmalının tarifleri karşına çıkar canım.
ben yinede yapıştırayım buraya:
Zencefilli Kek(ElmalıTurtadan):
Malzemeler:
2 yumurta
1/3 su bardağı şeker
1 su bardağı un
2 çorba kaşığı tereyağı ya da sıvıyağ
1/4 su bardağı süt
1 paket kabartma tozu
2 dolu çay kaşığı toz zencefil
1 tatlı kaşığı tarçın
1 çay kaşığı toz karanfil

Tarifi:
Bir kapta yumurtayla şekeri köpük köpük oluncaya kadar çırpın. Üzerine geri kalan tüm malzemeleri ekleyin ve kek hamuru oluncaya kadar çırpın. Kek kalıbına boşaltıp 20 dakika 200 derecede, 30 dakika da 170 derecede pişirin.

Denemek Lazım canım bunuda.ben yarına ıslak kek yada ağlayan kek yapmayı düşünüyorum.Bunuda kopyalayıp yapıştırayım hemen.

kanepe palasa 2,5 kişilik yerde bize ayırın, en azından misafir gelmemesini diliyorum
Kanape palas yolcuları kalmasın :roflol::sm_cool::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…