- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.241
walla toplam 16 kilo aldım 8i gitti 8i kaldı gerçi annem bende olduğu için hala yatıyom ense yapıyom iş güç yapmıyom ancak eski hayat tempoma dönünce veririm herhalde
Bende senin gibiyim canım.Hamurişlerini hiç beceremeyen ben iki gündür mutfaktan çıkmıyorum.Bugün yapmadım henüz dünden kalanlar var diye:canım çok fazlsa tatlı şeyler çekiyo yaa sizde bölemisiniz hazır kek yedim bi tane kesmedi kurabiyem vardı fındıklı yapmıştım onlardan götürüyom şimdide
Bizim kız bayılıyo Ceren ninnisine walla.
ben kullandım ama mekanizma bozuldu hemen krfatın var daha dayanıklı 25 ytl tabii daha pahalıları da var hiçte şaşılık yapmıyo büyük oğlumda kullandım tecrübeyle sabit .tomynin aldık dönmüyo müzikçalıyo sadece ama okadr gıcık çalıyoki benim bile dikkatimi çekmiyo benim sıpa 2 gündür kavak yellerinin şarkısını duyunca dikkat kesiliyo çokkomik ama o çalarken baya oyalanyuo bende hepaçıyorum çakkıdıyı açtım onu beğenmedi mesela şuhamileyken yüklediğimiz isime ninniler vardıya onuda svemedi.
asorti nerden buldun bu bilgileri bende 3 aylığa bakiim teşekkürler bu aradaa.s
Off ya yine mi gitti cetveller.Ben zaten sen ve zeynebinin yaptıklarını kullanıyodum dönüşümlü.İnşallah bu sefer becerebilirim.kızlar tickershack dan baby and child age den yeniden düzenleyin isterseniz:))
Denizanası canım hayattan tatlar zencefilli kek diye arama yaparsan.Elmalının tarifleri karşına çıkar canım.zencefilli kek tarifini banada verebilirmisiniz? yaptığım tüm kekler uydurma olmasına rağmen gayet başarılıyımdır umarım onuda tuttururum,
bu gece en geç yatan biz olduk galiba, oğlum bu saatlerde oturmayı çok seviyor
hepinize iyi sabahlar, ben öğleden önce gelemem artık
Denemek Lazım canım bunuda.ben yarına ıslak kek yada ağlayan kek yapmayı düşünüyorum.Bunuda kopyalayıp yapıştırayım hemen.Dark'cım, kek pişerken fırının kapağını açmamaya çalış, daha iyi kabardığını göreceksin.
Bu arada benim de canım deli gibi kek istiyodu, yemek kitabından kakaolu kek tarifini denedim süpsüper oldu :) Eşim bi daha yap diye yalvarıyo :)
İlgilenenlere tarifi:
3 yumurta
1,5 bardak şeker
125 gr eritilmiş margarin (ben becel lightla yaptım)
3 kaşık yoğurt
3 bardak un
kabartma tozu, vanilya
Malzemeleri sırasıyla çırpıp yarısından fazlasını kek kalıbına koy.
Kakaosu için 2kaşık suda 1 kaşık kakaoyu eritip kalan hamurla karıştır kek kalıbına ilave et.çatalla şöyle bi karıştırıp önceden 180 derecede ısıtılmış fırına ver. yalnız biraz geç pişiyo, benimki nerdeyse 1 saati buldu.
afiyet olsun!
...
Kanape palas yolcuları kalmasın :roflol::sm_cool::teytey:kanepe palasa 2,5 kişilik yerde bize ayırın, en azından misafir gelmemesini diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?