- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.261
ooooo bütünkızlar toplandık toplandık toplandık:))) kızlar ben yarın yokum formatta olacak pc .sabah tükkanı açın havalandırın yerleri süpürün :))
Ay yemekteyiz de kız helva sufle diye bir şey yapıyor yemin ederim tatlıdan iğrendim
Heheheheee herkes yemekteyiz mi seyrediyor yaaauw :) Kızım ağzı açık uyuyor karşımda yazık ya. Kızlar size bir şey danışayım ben de her şeyi size danışıyorum ama napıyım :) Kızımın burnundaki şeyleri alamıyorum. Önce aspiratör kullandım olmadı, küçük bir peçete yardımıyla alayım dedim ona da korktuım acıtır falan diye. Nasıl alıcam bilmiyorum. Serum fizyolojik işe yarar mı acaba. Fosur fosur nefes alıyor kızım.
Heheheheee herkes yemekteyiz mi seyrediyor yaaauw :) Kızım ağzı açık uyuyor karşımda yazık ya. Kızlar size bir şey danışayım ben de her şeyi size danışıyorum ama napıyım :) Kızımın burnundaki şeyleri alamıyorum. Önce aspiratör kullandım olmadı, küçük bir peçete yardımıyla alayım dedim ona da korktuım acıtır falan diye. Nasıl alıcam bilmiyorum. Serum fizyolojik işe yarar mı acaba. Fosur fosur nefes alıyor kızım.
Walla bende kendi kendime konuştum ahanda gidiyorum işte.
bende hasanpaşa köftesi artı paçanga yapıcam:)) pilav yapıcam z.yağlı dolmayapıcaktım ama uğraşamam tabii hazır alır eşim kız asorti paçanga yoktu listemde şimdi sen soktun patates falan kızartırız daönemli olan ne içicez kola yada asitliiçecekler napar acaba bu veletlere
Dark görüşürüz canım ben gittin diye bir şey yazmamıştım :)
iyi fikir aslında:jeyyar:bakalım ilk kim açacak ha bu arada sen kayınvalideyi de gönderde formatlasınlarkaydirigubbakcemile3
o içecekleri deneme bile bence meyve suyu falan iç kızım sende illa asitli şeyler mi içeceksin yawyasakkelime
zeynepcim çok uzun be ya tarifi ben yazmaya kalksam ooooo bi ara mail atarım sana olur mu öyle
Y siz tatlı matlı bırakın da yılbaşında ne pişiricez onu düşünün ben sabahtan beri kafamda kurup duruyorum kanepe manepe hiç olmazsa bütün gece tıkınalım sanki normalde yapmıyormuşuz gibi. Ben et sote ya da fırında tavuk düşündüm yanına fırında makarna yaparım evet kolay oldu ama napalım :) Siz ne yapacaksınız
bu paçanga böreğide baydı yani herkes yapıyoo-tatlicadiarzu-
ooooo bütünkızlar toplandık toplandık toplandık:))) kızlar ben yarın yokum formatta olacak pc .sabah tükkanı açın havalandırın yerleri süpürün :))
Ay yemekteyiz de kız helva sufle diye bir şey yapıyor yemin ederim tatlıdan iğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?