2008 Kasım Anneleri

Y siz tatlı matlı bırakın da yılbaşında ne pişiricez onu düşünün ben sabahtan beri kafamda kurup duruyorum kanepe manepe hiç olmazsa bütün gece tıkınalım sanki normalde yapmıyormuşuz gibi. Ben et sote ya da fırında tavuk düşündüm yanına fırında makarna yaparım evet kolay oldu ama napalım :) Siz ne yapacaksınız

julicim bende yoğurtlu patates kebabı yapacam benim ki de çok kolay ama napimm bu cadı ile ancak
tatlımda hazır zatii yanına pilav ve birde çorba salata
kuruyemişleri kociş alacak işte öle kendi çapımızda

Heheheheee herkes yemekteyiz mi seyrediyor yaaauw :) Kızım ağzı açık uyuyor karşımda yazık ya. Kızlar size bir şey danışayım ben de her şeyi size danışıyorum ama napıyım :) Kızımın burnundaki şeyleri alamıyorum. Önce aspiratör kullandım olmadı, küçük bir peçete yardımıyla alayım dedim ona da korktuım acıtır falan diye. Nasıl alıcam bilmiyorum. Serum fizyolojik işe yarar mı acaba. Fosur fosur nefes alıyor kızım.

bende hasanpaşa köftesi artı paçanga yapıcam:)) pilav yapıcam z.yağlı dolmayapıcaktım ama uğraşamam tabii hazır alır eşim kız asorti paçanga yoktu listemde şimdi sen soktun patates falan kızartırız daönemli olan ne içicez kola yada asitliiçecekler napar acaba bu veletlere

ooooo bütünkızlar toplandık toplandık toplandık:))) kızlar ben yarın yokum formatta olacak pc .sabah tükkanı açın havalandırın yerleri süpürün :))

bakalım ilk kim açacak ha bu arada sen kayınvalideyi de gönderde formatlasınlarkaydirigubbakcemile3
Ay yemekteyiz de kız helva sufle diye bir şey yapıyor yemin ederim tatlıdan iğrendim

aynen canım ya-tatlicadiarzu-

sterimar sıkıp aspiratörle çekiyorum bazen çekmeme gerekkalmıyo sprey açıyo

benim küçük parmağımın tırnağı işe yarıyor bu konuda ama napiimmm:jeyyar:
Walla bende kendi kendime konuştum ahanda gidiyorum işte.

hadi canım git artık valla senin kıza bakanlar gelmeyecek artıkkaydirigubbakcemile2

o içecekleri deneme bile bence meyve suyu falan iç kızım sende illa asitli şeyler mi içeceksin yawyasakkelime

zeynepcim çok uzun be ya tarifi ben yazmaya kalksam ooooo bi ara mail atarım sana olur mu öyle

olur valla sağol

valla bende et sote tavuk düşünmüştüm ama yemek işini annemde halletcem uğraşamam:jeyyar:

bu paçanga böreğide baydı yani herkes yapıyoo-tatlicadiarzu-

bencede ööööğğğ her gün yapacaklar utanmasalar yeni bişiler yapsalarda öğrensek bizde

ooooo bütünkızlar toplandık toplandık toplandık:))) kızlar ben yarın yokum formatta olacak pc .sabah tükkanı açın havalandırın yerleri süpürün :))

tamam canım ya ama üzgünüm seni yok saycaz

Ay yemekteyiz de kız helva sufle diye bir şey yapıyor yemin ederim tatlıdan iğrendim

helvadan pek haz etmem bu benim açımdan ıııyyy olarak değerlendiriyorum puanım 3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…