2008 Kasım Anneleri

bide masaya gelir gelmez zaten beğenmicekleri belli bişeyede beğendik deyin yaa
bana gelse bunlar döverim valla o yüzden çok çağırıyolarda gitmiyorum

zeyna resimde ki sen misin yoksa başka birinden mi arakladın resmi sensen ne kadaranda gözel bi hatunmuşsun sen benim kadar olmasada

ben aspiratörle çekiyorum genelde alamıyor ama yakınlaştırıyor, sonrada ıslattığım pamuklu çubukla alıyorum, birde banyo yaptıktan sonra rahat çıkıyor yumuşadığı için, geçen bir tatak çıkarttıkki koca nerdeyse burnu kadarkaydirigubbakcemile3

asortinin dediği gibi valla sayfa gecesinin rekorunu kıracak kimse bir yere gitmesin herkez rekorunu kırsın diyecem şimdi benimki danlar yemek der delikafadulden gel beni yeeee demeyi çok isterdim yemeeeeeeeeeee takılırım boğazınaaa hihoyyyt

zeyna resimde ki sen misin yoksa başka birinden mi arakladın resmi sensen ne kadaranda gözel bi hatunmuşsun sen benim kadar olmasada

öööhömm elbette benim neden başkasının resmini koyayım kısım kıskandın demi senden güzelini görünce.. hihoyyyt
hatta tam 6 gün önce çekildi o resimmmm

Son düzenleme:
benim kocişte damlar şimdi yemek die bir de kızım ağlar yemek die hangi birine yetişeceğimi şaşırdım onları
doyuracam die ben kurudum kaldım kociş bi de hasta offff neden bu erkekler hastayken hiç çekilmiyorlar yaa

benim kedi kımıldayıp duruyoo ben gidersem fazla konuşmayın beni bekleyin sonra oku oku bitmiyo
mmmf sesin çıkmıyoo face te mi takılıyon napıon

bende yarına avcı böreği düşünüyorum ama diğerlerine henüz karar veremedim,

dark tarif için teşekkür ederim canım

asortie sağol canım açmaya çalışayım bakalım becerebilecekmiyim

zeynep sen çok güzelsinde canım alttaki resimdeki yiğit efe çok oturur pozisyonda sanki yada bana öyle geldi daha çok küçüklerya o bakımdan dikkatimi çekti

evet canım biz daimiyiz zaten plaket alalım
denizanası sanırım o resimde yiğit oturmuyorda şu oto koltukları var ya orada ki gibi bir yatış pozisyonunda
ne anlattım ama erman toroğlu misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…