2008 Kasım Anneleri

Ya Ata gerçekten ağlayıp tepinmişti kimse gelmesin diye :) Şimdi yüzümde güller açıyor.

Lelal benim bu kadın gelene kadar da bakıcı fikrim yoktu. Çünkü hem durumumuz müsait değildi hem de annem ben bakarım diyordu. Güveneveğim de kimse yoktu. Annem kalp hastası ama mecburen ona baktıracaktım. O yüzden hiç arayış halinde değildim. Bu tamamen kısmet dedikleri şey sanırım.

selam kızlar,
ya kızlar benim bu oğluş sonunda çıldırtacak galiba beni. Hiçbi şekilde kendisi uyumuyo ya. Kafayı yiycem. Kociş sabah gidio, akşama kadar kucağımda şapşal. Yere koydun mu basıyo çığlığı. Kendisi uyuymuyor da Ya memede uyuyo ya da ayağımda sallıycam ya da kucağımda. Artık kriz halindeyim. Evim kalkmış gidio, yemek yok, karnım aç, çıldıracam ya. Şimdi ayağımda sallıyom uyuyo. Nolur yardım edin ya, ölmek üzereyim. Bu hep böyşe mi sürecek ya. Bugün ana kucağına koydum ve 5 dakka ağlattım. o ağladı ben ağladım . Sona dayanamadım tabi aldım gene. Kucağıma gelince şıp diye susup gülmeye başlıo şapşalım yaa. Böyle bebeği olan var mı? Ne yapmam lazım yaa, bi akıl verin nolur.

julicim çok sevindim inşallah hayırlısı olsun zor bi durum kendimi iyi hissetmek için ve kendi paramı kazanmak için işe girdim 2 sene önce annem bakıcaktı annemin işi oluncada kayınvalidem ama oğlum okadr ağladıki noolur bırakma gitme diye yapamadım bıraktım işi Allah yardımcınız olsun valla

kızlr valla zevkler ve renkler tartışılmaz asmalı konak babam ve oğlum bunlar bana referans oldu gittim ama memnun ayrılmadım gözümden düşen tek damla filmin son karesiydi onda da ayla dikmenin anlamazdın şarkısının payı büüyk mutlu sonla bitmedi tadı damağımda kalmadı bitsede giitsek dediğim bi film oldu-tatlicadiarzu-ama tabii zevk meselesi beğenebilirsiniz bu benim şahsi fikrim sadece lütfen benim yüzümden vazgeçmeyin gidin görün bende sizin yorumlarınızı merakediyorum

ya napmam lazım bilmiyorum, ama delirecem galiba. Hiç mi durmaz yatağında, ana kucağında bi bebek yaa. Durmuyo bizimki. Valla evde iş yaparken kanguruya koyup bağlıom, öle yapıyonm. Bugün kanguruda da durmadı, esir etti beni. Nasıl düzelecek bu durum bişlmiyorum.

kolay gelsin arkadaşım valla tam öle değil ama kucak ve meme sever bi tanede bende var çözümü yok gibi zamanla ay geçtikçe değişmesi için dua edeceksin.ağlatmak çözüm değil yazık daha anlamaz yani.

ebukacım pusete koysana benim oğlan pusette çok rahat ediyo kucakta sanıyo kendini hatta onda uyuyo tüm gün gece yatağa alıyom sadece.pusetin şekli anne kucağındaymış hissi vericek şekilde yapılmış ondan sanırım.bi dene istersen

Ebuka sanırım Çilek'in ufaklık da seninki gibi tatlım. Eminim bu böyle gitmeyecektir. Biraz sabretsen beşikte falan kendi uyumaya bıraksan. Ben tam uykuluyken bırakıyorum beşiğe bazzen kendi dalıyor. Bazen ben pışpışluıyorum ama öyle uyuyor. Bayağıdır alıştı buna. Ama bayağı uykusu gelmesi lazım. İnat ettim ayakta sallanamayacağım diye ama hala bazen sabrım taşıyor ve sallıyporum sabaha karşı 5 te falan. Umarım kısa sürede düzene girer minik kelebeğinin uyuması.

Mmmf şu Alessandro'nun tiramisusu nasıldı. Ben dün gece rüyamda yapıyordum. Bugün de gerçek hayatta yapıyım bari :)

ya o tiramisu da yumurta akı var ya çiğ çiğ kokmaz mı benim midem kalktı onlar yerken ıyyyy.

buarada bi önceki grupta izmirli banu vardı bi pasta yapmıştı çilekli muzlu.yaptım varya dehşet oldu mutlaka yapın derim çok da basit 10 dk da oluyo

ebukacım Allah yarduımcın olsun kucağa alışmış seninki biraz daha büyünce düzelebilir bence az az ağlat o zaman düzelebilir gözlemlersin daha kötüolursa bırakırsın

Ebuka gaz sorunu mu var acaba. Benim kızım gazı olunca aynı seninki gibi yapıyor ve uyuyamıyordu uyuyunca hemen uyanıyordu. Sürekli evin içinde gezmek istiyordu ama şimdi öyle bir isteği yok çok şükür.

Mmmf şu Alessandro'nun tiramisusu nasıldı. Ben dün gece rüyamda yapıyordum. Bugün de gerçek hayatta yapıyım bari :)

3 bardak un 3 bardak şeker 4 bardak süt 1 yumurta vanilya ve sakızı ocakta pişiriyorum bu benim tarifim ama alessandronunkini almadım ben o petibörle yaptı onu dneedim güzel oldu tadına baktım muhallebi pişince içine labneyi koyuyorum blendırla çırpıyorum bisküvileri 3übir aradayla ıslatım (ulen amma hazırcıyım he)4katbisküvi döşedim kare borcama hepsini khveyle ıslatıpmuhalebisni, yaydım en üstede muhallebiiiiyi yayıp buzdolabına yallah soğuyunca kakao dökücem .iyi sardı beni bu tiramisu valla hafifte güzel oluyocokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…