2008 Kasım Anneleri

allah canını almasın zeyno:)))verdim gittiiiii

buarada ben etimek tarifini netten buldum yaptım süper oldu istersen adresi özeline göndereyim zeyno

seyra sen çekememişsindir o kadar süt çıkar mı ayol biraz daha dene bence
atatanem tatlın afiyet olsun canuuumm benim içinde ye haa ayrıca kocişinide bekletme artık
sende 1 sene olacak neredeyse isyan etmesin adam

etimek tatlısı al sana
Malzemeler,

2 Su bardağı + 1 çay bardağı toz şeker
2 su bardağı su
1 paket etimek
5 su bardağı süt (1 Su bardağı krem şanti için )
2 çay bardağı un
1 paket vanilya
1 paket krem şanti

Hazırlanışı,

1. 2 su bardağı toz şekeri tencereye alın. Kısık ateşte üzerine hiç su koymadan rengi kahverengileşinceye kadar kavur
2. Üzerine 2 su bardağı suyu ilave edip şeker eriyinceye kadar kaynat
3. 1 paket etimeği orta boy bir tepsiye dizip hazırlamış olduğunuz şerbeti dökün ve dinlenmeye bırak
4. Bu arada kalan 1 çay bardağı şekeri sütü ve unu karıştırarak muhallebi kıvamına getir
5. Muhallebiyi ocaktan almaya yakın içine vanilyayı ilave edin ve biraz dinlendir
6. Etimeklerin üstüne muhallebiyi döküp soğumaya bırak
7. Krem şantiyi paketin üstündeki tarife göre hazırlayıp, soğuyan tatlının üstüne kapla
8. Dilediğiniz mevsim meyveleri ile süsleyip dinlendirdikten sonra servis yap

evet aldım canım tarifi çok mersi malzemeleri bildrip kocişe yarın aldırayım pazar günü için yapalım adamcağız yesin bol bol tatlııııı delikafadulden
tamam sonunun nerde olduğunu biliyoz kaçtık kaçtı da anlamadım be anlamadım anlayalım bi sonra şu şekle gireriz :asigim:

oooo seyra hanım kırkınız hayırlı olsun. ayrıca hayırlı işlerrr delikafadulden

asorti benimkini koydum tv karşısına ama anlamıyo benimki safmı nee :1shok: arada bakıyo ama öle dala dala değil sonra basıyo yaygarayııı

selam millet :
ben geldim sabah beri mutfakla yatakodasıarasında mekik dokudum tam gidiyorum viyk ağlıyo :ecrin_bebek:nneyse anca alessandronun tiramisu su vardıya ondan yaptım daha yemek yapılcak petibör bisküvyle bence bu bisküvitli pasta oldu ama italyanlar bööle yapıormuşcokacimcoookkaydirigubbakcemile3
kaçankaçana ben dün artık eşime dedimki yeter bırak yakamı hormonlarım süt üretiyo seni mutlu edemiiciim hamileyklen tam tersiydi kıymetimi bilemedin dedim:mymeka:adama bak yaa ben hemen banyoya gittim malum bebek emzirilmiyo öyle bana neden hemen banyo yaptın dedi:1ninca:yaa .bende patladım sonunda bugün evfalan süpüremedim valla vaktimolmadı öff yaz gelsin yaa ağzım gözüm derkrn akşam oluyo saat 4 oldu daha yemek yapıcamcokacimcoookbuarada bugün kahvaltı bile yapamadım nerdeyse akşam olucak ayak üstü ağzıma bişeyler atıştırıp duruyom nası süt olucak bööle

maşallah bütün gün tek tirimusu mu yaptın kaynanan haklı tembel gelin kaydirigubbakcemile3
aman sende de ne azimli inatçı koca var bizimkiler mi saf anlamadım

tşkler kıslar msjıma cvp verdıgınız ıcın asortıecıgım sagol cnm oldu sanırım kısla rkacın bakalım bende kacanlardayım hıc ıstek yok nıyese

bende de tavuk var ne tesadüf yardımcı yemek ama anası dolma. şu yemekteyizler bana gelse kesin kaçar kaydirigubbakcemile3
hadisenin şarkısı benimde çok hoşuma gitti valla ama nednese tv'de söleyince bende çok kıskançlık başlıyooo hatunda fizik var kocişe diyom ay bana bi bardak su verseneeeeeeeeee çıksın salondannn delikafadulden
bu zeynebini değiştirme şansımız yok dimi?yani şifre resim gibi isim değişikliği olmuyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…