2008 Kasım Anneleri

benimkiside tv falan bakmıyor.öyle tavanlara bakıyor
dün ilk defa kızım emzik aldı. iyimi yaptım bilmiyorum ama sakinleştirmek ve uykuya dalması için yardımcı oluyor.Sizler emzik veriyormusunuz.
 
benimkiside tv falan bakmıyor.öyle tavanlara bakıyor
dün ilk defa kızım emzik aldı. iyimi yaptım bilmiyorum ama sakinleştirmek ve uykuya dalması için yardımcı oluyor.Sizler emzik veriyormusunuz.

seyracım ben netten araştırma yaptım emzik aslında kötü değil iyiymiş tabii kullanmasını bilirsen.her fırsatta ağzına sokup emzikkolik yapmıycakmışsın bebeği çok sıkıştığın zamanlarda çaresiz oldğun anlarda kullanıcakmışsın.o taktirde yararlıymış bile.bebeğin tutma ve kavrama becerisini geliştiriyormuş ayrıca parmak emme huyunu da engelliyormuş.parmak emmesi daha berbat
 
selam kıslar :))
o bakıyorum da herkes burada maşallahh .
benim film yattı kızlar bu sefer akşam ben çok hastalandım ateş falan resmen .. kıza geçecek diye ödüm koptu.
mmf canım ya biizm ailedeki hemen herkes gitti filme ama ilk defa böyle bi yorumu ben senden duydum şimdi iyice merak ettim filmi. bizim sinema işi pazartesiye ertelendi. o yüzden pazartesiye kadar beklicem bakalım.
ay çok şükür ben kendimi anneme attımda evmiş yemekmiş temzilikmiş bu hafta hak getire. rahatım burada:))
kayınvalidelerden bahsedilmiş bide .ay aman benimkini allah düşmanıma vermesin vurdumduymazlar benimkiler.bebek doğdu daha toplasan 3-4 defa sevmeye geldi hanfendi.9 aylık hamilelik süresinde de hiç evime tenezzül edip gelmedi bile.
 
ben verıyorum cnm ılk haftada verdım ama almıyor oyle arada dedıgın gıbı uykuya dalarken ıyı oluyor

fılme gıdenmı oldu nasıl bebısı nereye bıraktınız hella valla bende cok ıstıyorum sınemaya gıtmek ama emır asla durmaz bensız sınemaya onuda goturemıyecegımız ıcın bıraz daha keyıflerımızı erteleyecegız artık
 
varcanım dur sana link göndercemahanda burdan
alınma zaten arkadaşım şaka yapıyorum bazen ben bi yemek yaparken akşam oluyo bu sıpalarla anca bu kadar

yok canım alınmadım beni tanıyanlar bana hızlı gonzales derler de tembel gelin diyince komiğime gittikaydirigubbakcemile3


mmmfcim hangi filme gittiniz???

ıssız adama
 
valla lelal cim dediğim gibi ucuz bi pornoydu bana göre hemde sapıkça böğğ midemkalktı valla hatırlayınca yok yok babam ve oğluma güvenip gittim ama sıfır yaani
 
canım öyle bebek emziriliyormuş mustafa karataş hoca açıkladı merak etme ama ne kadar erken alırsan o kadar iyi
kızlar bayıldım şu hadisenin şarkısına hatunda fizikte süper çok yakışmış bence
aynen şarkıda hatunda çok ii ya
maşallah bütün gün tek tirimusu mu yaptın kaynanan haklı tembel gelin kaydirigubbakcemile3
aman sende de ne azimli inatçı koca var bizimkiler mi saf anlamadım
benim kocişte çok azimli ya
 
canım adını değiştirebiliyorsun sorular kısmında var anasayfadan en baş kk hakkında diye topikten bak ben bulursam sölerim sana ama orada var
 
benim cimcimem de emzik alıyor çokta iyi ediyor valla arada rahat nefes alıyos bizde
 
Son düzenleme:
bende emzik veriyorum bizim cadıya hatta annem daha eve geldiğimiz 5. gün vermişti.başta anneme söylendim neden verdin alıştımasaydık falan diye ama şimdi hayat kurtarıyor walla.
uyku aracı olarak özellikle kullanıyorum ben.gece uyuturken veriyorum emziği yatırıyorum yatağına kendi kendine uyusun diye.önceleri debeleniyor uyumamak için atıyor emziği başlıyor ağlamaya ama emziği attıkça ben veriyorum sonra pes ediyor ve uyuyor.biraz fazla inatlaşıyoruz bu konuda ama sürekli kolumda pış pış yapamam benden sonra annem bakıcak günah kadına da :)
 
ay inanamadım muhteşem diyodu millet hüngür hıçkırık ağlamış falan diye duydum

işte aynen bende öle duydum atacım.o yüzden çok şaşırdım ya .. ama en iyi yorumu kendi yapıyor insan o yüzden ben ne olursa olsun gidicem. yorumlardan ziyade ben çağan ırmağı çok beğeniyorum güzel projelerde yer alıyor ve yaratıyor.onu görmek istiyorum ben bi yerde bakalım bu sefer ne yapmış diye.
 
Kızlaaaaaaar, ya o kadar şikayet etmiştim ya misafir geliyor diye her işte bir hayır vardır. Ben sanırım çok uygu n fiyata ve çok iyi bir bakıcı buldum :)) Eşimin eski velisi. Annem hasta olduğu için onun bakmasını istemiyordum ama bu veliyi 5 yıldır tanıyoruz ve gerçekten çok iyi insanlar. Umarım eşimle konuşup anlaşırız ve her şey yolunda gider. Ama benim içime çok sindi yaa. İki tane çocuğu var 13-14 yaşlarında çok efendi çok temizler.
 

julii inşallah yaa .. bak her işte bir hayır vardır. acıkcası bakıcı arayanlar hep düşündürüyor beni ki çok az vakit kaldı malum. inşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur canım
 
julicim benim de hep öyle oluyo hiç istemediğim şeyler hatta ağlayıp tepinerek sinirlendiğim şeyler hep sonunda iyi ve hayırlı bişeye vesile oluyo.oyüzden herişte bir hayır vardır diye boşa denmiyo:))
 
ne safı kızım senin ki saf olur mu ayol alemsin

dur ben akşama bi kaç test yapayım saf mı benimi üzmek istemiyo. test dediğimde vur kaç delikafadulden

varcanım dur sana link göndercemahanda burdan

sağol ya bakalım mail attım öle bi talep yeri vardı ne cevap gelecek. hep zeyna olan ben neden bunda zeynebin yaptım garipmişim.buraya üye olduğumda hamilelik aylarımın başıydı ondan sanırım bi hoşluk olmuş. birden hamile kalınca neye uğradım şaştım.aman iyikide kalmışım doğurmuşum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…