2008 Kasım Anneleri

Hmmmmm ya burasi buzlar ülkesi ya,bebelerin hemen hemen herseyleri yünden yapiliyor.

coraplarda genis ve bebegi sIkmayan yün..off julicim sorma ya habire bady aliyorum kiyafet

aliyorum,ne cabuk kücülüyorlar hic anlamiyorum.yani üc katmi giydiriyosun sen?ben yanlizca

küloylu corap üzerinede ne giycekse onu giyiyor esaofman pantalon filan.bazen gece yanlizca

corabiyla bile yatirttigim oluyor.

julii bizimde ayaklı tulumlarımız hep küçüldü bende artık kıyafetleri ayırmaya başladım :)) yaşasn artık küçülenlerimiz var diye :)

Amcamızın aldığı oyun halısı.

Bu oğlumun kız arkadaşı için yaptığım toka bebeği. Saçlarına tokaları bilaaare takacağız :)

Son olarak bu da oğlum için ördüğüm kardan adam beresi. Devamı gelecek, tavuk, kedi ve dinazor yapacağım. Bittikçe paylaşırım

..

ayy darkcim ya pazartesi bizimde asimiz var nasil korkuyorum bir bilsen.

canim araba koltugunda tasidim hep centere filan indigimde.ama disarida biraz yürüdüm o zamanda

önüne bisiy örttüm.ben yine böyle vikartiyorum görsen sapka dahi yok bircogunun bebesinde.araba

koltugunun icinde beline bisiy koyuyorum bende o zaman daha rahat ediyor sanki.ben dogdugundan

buyana hep bunu kullandim..masallah bu arada prensese ne güzel büyümüs annesi.cok merak

ediyorum bakalim biz ne kadar olduk..ha bu arada prensler ve prensesler bölümüne pasamin resmini

ekledim noel baba olmus hali.bakmak istersen diye söylüyorum.

zeynooooo hayirli olsun yeni nickin:)

julicim alissin diye ben cok üzerine düsmek istemiyorum acikcasi.cünkü bizim ömrümüz yollarda gecicek ve illaki alismali vücudu disariya diye simdiden normal giydiriyorum ben.

Dark hoşgeldin canım görmemişim yazılarını. Yok sen değiştirme nick ini herkes alıştı böyle :) Maşallah Ceren'e 6 kiloyu gördünüz demek. Daha dün gibi karnında 1 kilo olduğu günler :) 2. ay aşılarınızın içinde rota virüsü var mıydı. Biz Salı günü gideceğin aşıya ve kontrole. Bugün hastaneyi aradım dışarıdan Rota virüsü aşısı alacakmışız eğer yaptırmak istiyorsak tabii ki. 130 YTL ve 3 doz vuruluyormuş. Ben yaptıracağım. Siz de yaptırdınız mı?

denizanası yaptıkların çok güzel şeyler fakat oyun halısı bana pek işlevsiz geldi. Sarkan oyuncaklar olsa daha çok dikkatini çekmez mi.?

teşekkür ederim canım haklısın, birkaç sayfa önce aynı şeyi bende söylemiştim bu hediye geldiği için seçme şansımız olmadı ama bir tanede kendim yapmayı planlıyorum bakalım becerebilirsem, üstte sarkan oyuncaklar aslında çokta işlevsel değil ama daha güzel göründüğü kesinkaydirigubbakcemile2

Denizanası herşeyi çok güzel güle güle kullansın bebeğin.Oyuncaklar çok dikkatini çekiyor bebeklerin öyle deme.Benim kız gece 4-5 gibi uyanıp oyuncakları yada duvar süslerini izliyor.Özellikler kızlı bi duvar süsümüz var.Ona bakıp bakıp gülüyor :))

Çilekcim bakarım Deniz beye prensler bölümünde nasıl olmuş diye.Tabi o bölüm nerde bilmiyorum ama ararım şimdi.Senin soğuğa alıştırman lazım cidden.Bizim babamız çok evhamlı ben çıkarsam bile.Bende bacaklarına penye battaniye örttüm oto koltuğundayken.

Julicim cidden zaman hızlı geçiyor.Bi bakıcaz anne demeye başlamışlar :))
Walla ben tam anlamadım bu aşıları.Kızımla ilgilenirken tam anlayamadım ismini Pnomokok gibi geldi ismi bana.Aşı kartında(Sağlık bakanlığının verdiği) Çocuk felci ile Karma(DTB) nin olduğu yerleri kaplayacak şekilde tarih atmış.Sanırım bu ikisiydi.2 farklı doz olduk.2 bacaktan.

15 Ocaktada verem aşısı olcakmışız.O koldan dedi.

Bu arada ben evde ayaklı altın içine kısa çorap giydiriyorum sadece.
LCW nin çoraplarını tavsiye ederim sıkmıyor bilekleri.

Biz tulumlarımızı hiç giyemedik.ilk günden kısa geldi bize :)

rota virüsü ile ilgili hiçbirşey söylenmedi bana?
Sağlık bakanlığı yapmıyormuymuş bunu?

ben yaptırıcam 19una randevü verdi drumuz bu özel aşıolduğu için drumuz söyledi bize sağlık ocağında bişey denmedi 130ytl 2 doz

2 doz muydu ben yanlış hatırlıyorum o zaman. Evet Dark Sağlık Bakanlığı bunu ödemiyor ama doktor olan görümcem özellikle mutlaka yaptır son günlerde bu virüsten etkilenen çok çocuk geliyor hastaneye dedii. Ben de o yüzden yaptırıyorum

Bugün oyun halsından bahsedilince ben de çıkardım oyun halısını ilk kes şimdi yatıyor üzerinde..

Rotavirüs aşısını ben yaptıracağım julicim..

Dark devlet ödemiyor canım o aşıyı..kendin temin ediyorsun.rotarix aşının adı eczaneden isteyebilirsin..

Julicim kat kat dışarı çıkarken mi giydiriyorsun?Ben evde tek alt giydiriyorum.Annem altına külotlu çorap giydirtmedi.Alışmasın diye.

Ben de tek kat giydiriyorum hep.külotlu çorap hiç almadım zaten..Kendim de çocukken okula giderken filan nefret ederdim külüotlu çoraptan..çok sıkardı gerçi şimdikiler daha yumuşak bizim z amanımıza göre..Ayaksız altların altına ayaklı tulum giyidiryorum üşüyeceğini düşünürsem.

darkcım tabiki asılı oyuncaklar çok dikkat çekiyor ben sadece oyun halısındaki asılı oyuncakların işlevinin diğerlerinin yanında daha az olduğunu anlatmaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…