2008 Kasım Anneleri

günaydın hatunlar
gene tükkanı ben açtım ama olmazki yaaa
saphiracım merak etme bende sen gibiyim nedense gündüzleri her yazıya cevap eytiştiren ben akşam olunca tık yok.
koca iznin vermiyoki o bişi demese ben koltukların birinde sızıyorum.
şu rota aşısı ne için ? eski dr bize ishal için olduğunu yaptırmamızın o kadar da gerekli olmadığını sölemişti.ama şimdi annadımki herkesler yaptırıyo lazım bişi yeni dra gidip öğrenmek lazım demekki..
ben erken olur diye oyun minderi almamıştım.demekki zamanı gelmiş anladım hafta sonu yani yarın onada bakılacak.
denizanası sen çocuk gelişimciymişsin sanırım.ben özel eğitim kurumunda çalışıyorum.bizimde çocuk gelişimcilerimiz var.senin gibi şirin şeyler yapıyorlar.yani çok marifetlisiniz bilirim :1hug:tabi bide marifet ve içten gelecek.hayatta işim olmaz yapamam ben sıkılırım bi kere. ama senin ve yapabilenlerin ellerine sağılk.

Son düzenleme:
günaydın zeynacım bu kez bende erken yakaladım sanıırm ,prenses ve gazı sağolsun bneni uyandırdı şimdi kendi mışıl mışıl uyuyor bende hemen pc yi açtım.
bugün bizim için önemli bir gün hem de oldukça önemli.eşim öğleden sonra eve geldiğinde işsiz bir adam olabilir çünkü kriz nedeniyle 2 aydır maaş vermiyorlar ve firma battı sayılır.eşimde bende daha fazla bu duruma katlanamayacağımıza karar verdik ve başka bir firmaya geçicek inşallah.maddi sıkıntı bebek olunca çok daha zor oluyor ve koyuyor insana.hakkımızda hayırlısı

ben bi çamaşır atıp geleyim makinaya

vaaah vaaah sanada geçmiş olsun arkadaşım. bir erkeğin hasta olması demek 5 çocuğun hasta olması demek yaww. heh bide gömlekle gezen kazak sevmeyen tek koca bende değilmiş.neden anlamıyorum ama o gömleğe takılı kafa.kışın gömlekle gezilirmi.Allahtan bu yaz hamileyim hava sıcak gömlek ütülemek zor diye tişörtede alıştı benimki.bide kazak giymeye alışsa.haftada 6 gömlek ya can mı dayanır buna.valla son zamanlarda kendine bıraktım madem o kadar gömlek delisi azcıkda o ütülesin hiç oralı olamıyorum çocukla naniknanik

Konaklanmaması için:

Banyodan sonra vücudunu pudralarken kafasını da pudralıyorum ben.
Görümcem söylemişti kızım doğduğunda.Hep öyle yapıyorum çok şükür konak sorunumuz olmadı.

ben hiç pudra kullanmadım . nedense pudradan hiç haz etmiyorum. büyük oğlumda 1 kez kullandım aman baktım yapıştı kakası ile her yanına temizlemek zor ihtiyaçda duymadık kullanmadım. başı için ilk defa duydum denemek lazım şu zeytinyağ ve karbonat karışımını bi deneyim hele. sağol tavsiyen için.

günaydın sanada saphiracım benimkide uyandı uyandırdı ve şimdi uyuyo.tamam çok derin olmasada uyuyo beni kaldırdıya sıpa.
iş konusunda Allah yardımcınız olsun.ne güzelki başka firma şansınız var Allahtan.Türkiye öle bi krizdeki insanlar yakacağı giyeceği bırak yiyecek bulamıyo.Belkide kızınızın şansı hemen iş bulması.2 ay maaş alamamak zor gerçketen.bebek masrafları kış valla hayat zor dahada zorlaşıyo.biz öle böle idare edrizde miniklerimizin bahtıda açık olsun inşallah.
bende gidip oğlanların odasıyla yatak odasını toplayım havalandırayım sıpa uyurken gelirim gene .

teşekkür ederim cnm desteğin için.başka firma şansı var ama kesin değil.bakalım dediğim gibi herşeyin hayırlısı diyoruz.bebeğimizin şansına iyi bişeyler olur hayatımızda bence :))
bu arada çok önemli bir olayımız daha var.2 senedir çocuk sahibi olamayan ablam bugün aşılama yaptırıcak hayırlısıyla.günlerdir öncesinde yapılan iğneleri yapıyordu göbeğinden cnm benim.şimdi gün bugündür.aşılamaya hazırmış yumurtalar :)) inşallah tutacak ve 9 ay sonra teyze olucam :)))

evet inşallah kızınız şansı olur Allah hayırlısını verir.
ablanında şansı açık olsun Allah yardımcısı olsun.Allah herkeze yaşatsın bu duyguyu.benim abimlerde tedavi görüyo.nası heyecanla bekliyorlar bi bilsen. herkez içinde onlarada duam.

amin cnm Allah isteyen herkese bebek versin.doğum anında bebek isteyen biri için dua edersen kabul olurmuş.bende doğum yaparken ablam için ve tüm isteyenler için dua ettim inşallah abinler için de gitmiştir dualarım ve kabul olur

günaydın kızlar sabah sbaha yaşadığımı duysanız gece 3 e kadr beyefendiyle cebelleştim yanıma aldım mıkırmıkır allahım sabahı sabah ettik .sabahta eşimkalktı ona su falan verdim çocuğun yanına gittim gene baktımmutfağa geçiyo bişeymi istiyo diye kalktım ayyy bi baktım devrildi koca adam koridorda gümüşlüğüm vardı onun içine girdi cam falan indi kafasına Allaha çokkk şükürkii biyeri kesilmedi .titremeye başladı gözleri döndü allahım bu korku bana herhaldebaya gidersenağlama hemen koştuım kaynımı çağırmaya çekemedim onu camların içinden fatihte öyle korktuki yavrum kayınvalidemde anlamamış indi oğlunu öyle görünce ödü koptu kadınında .Allahım acılarını gösterme mahfoldumkzılar sabah sabah hastaneye götürdüler anjin olmuş penisilin yazmış 10tane dr.şimdiçorbasını içirdimyatırdım senağlama

ahhh canım çok geçmiş olsun. tansiyonu düştü adamcağınız galiba. Allah korumuş size bağışlasın ya camın içine düşmesi kötü Allahtan bişi olmamış. sabah sabah ya çocuklarda korktu yazık. Allah kimseninkinin acısını göstermesin git bak kocacığına adam bişi ister canım ya çok geçmiş olsun tekrar.

Mmmf çok geçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede iyileşir eşin.

Sapphira size de geçmiş olsun.Yeni iş bulacaksa işsiz kalması hayırlı olmuş o zaman canım.

Ya işnanamıyorum sanırım sonunda gece gündüzü öğre4ndi kızım. Gece 1 de bir yattı sabah 9 da uyandı. Bir tek 5 te uyanıp emdi. İnanamıyorum bu kadar uyuduğuma :)

aman jüli dilini ısır poponuzu kaşıyın kimselere fazla söleme nazara gelirsiniz Allah korusun ben çok korkarım nazardan çocuk ters dönüverir mazallah
ama tabi zeynep teyzesi banusu dahil hepsini akşam okudu üfledi ondandır başka şeye yorma yani delikafadulden

sağolun kızlar tansiyonu düşmüş herhlade birden kalkınca canım yataına ulaşmaya çalışmışama iştebiren gözleri karardı demek şimdi iyi uyuyo

kızlar günaydın.
bugün felaket bi bel ağrısıyla uyandım, kasıklarım karnım belim felaket ağrıyor. parol içtim bitane inşallah gecer,
zeynepcim
valla helal olsun işe gider gibi her sabah dükkanı acıyosun ya, süpersin. sen de olmasan sessiz sedasız olacak valla buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…