- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.641
benim bittiğiman bu andır babamız 40derece ateşle yatıyo içerde bende oğlumla yatakodasındayım akşamdan beri sıkıldım ay ama çocukta yalnız durmuyo yanına insanarıyo eşime yok çorbaydı yok ıhlamurdu ilaçlarıderken saatr 11 olmuş ahh ahhh geçen hafta kar yağarkenb benimki gömlekle işe gidiyodu şu adamın kazak giydiğini göremiicem ben antropozamı giiiriyo napıyo iyicede nazlandı hastaya-tatlicadiarzu-
Konaklanmaması için:
Banyodan sonra vücudunu pudralarken kafasını da pudralıyorum ben.
Görümcem söylemişti kızım doğduğunda.Hep öyle yapıyorum çok şükür konak sorunumuz olmadı.
günaydın zeynacımbu kez bende erken yakaladım sanıırm ,prenses ve gazı sağolsun bneni uyandırdı şimdi kendi mışıl mışıl uyuyor bende hemen pc yi açtım.
bugün bizim için önemli bir gün hem de oldukça önemli.eşim öğleden sonra eve geldiğinde işsiz bir adam olabilir çünkü kriz nedeniyle 2 aydır maaş vermiyorlar ve firma battı sayılır.eşimde bende daha fazla bu duruma katlanamayacağımıza karar verdik ve başka bir firmaya geçicek inşallah.maddi sıkıntı bebek olunca çok daha zor oluyor ve koyuyor insana.hakkımızda hayırlısı
ben bi çamaşır atıp geleyim makinaya
teşekkür ederim cnm desteğin için.başka firma şansı var ama kesin değil.bakalım dediğim gibi herşeyin hayırlısı diyoruz.bebeğimizin şansına iyi bişeyler olur hayatımızda bence :))
bu arada çok önemli bir olayımız daha var.2 senedir çocuk sahibi olamayan ablam bugün aşılama yaptırıcak hayırlısıyla.günlerdir öncesinde yapılan iğneleri yapıyordu göbeğinden cnm benim.şimdi gün bugündür.aşılamaya hazırmış yumurtalar :)) inşallah tutacak ve 9 ay sonra teyze olucam :)))
günaydın kızlar sabah sbaha yaşadığımı duysanız gece 3 e kadr beyefendiyle cebelleştim yanıma aldım mıkırmıkır allahım sabahı sabah ettik .sabahta eşimkalktı ona su falan verdim çocuğun yanına gittim gene baktımmutfağa geçiyo bişeymi istiyo diye kalktım ayyy bi baktım devrildi koca adam koridorda gümüşlüğüm vardı onun içine girdi cam falan indi kafasına Allaha çokkk şükürkii biyeri kesilmedi .titremeye başladı gözleri döndü allahım bu korku bana herhaldebaya gidersenağlama hemen koştuım kaynımı çağırmaya çekemedim onu camların içinden fatihte öyle korktuki yavrum kayınvalidemde anlamamış indi oğlunu öyle görünce ödü koptu kadınında .Allahım acılarını gösterme mahfoldumkzılar sabah sabah hastaneye götürdüler anjin olmuş penisilin yazmış 10tane dr.şimdiçorbasını içirdimyatırdım senağlama
Mmmf çok geçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede iyileşir eşin.
Sapphira size de geçmiş olsun.Yeni iş bulacaksa işsiz kalması hayırlı olmuş o zaman canım.
Ya işnanamıyorum sanırım sonunda gece gündüzü öğre4ndi kızım. Gece 1 de bir yattı sabah 9 da uyandı. Bir tek 5 te uyanıp emdi. İnanamıyorum bu kadar uyuduğuma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?