2008 Kasım Anneleri

Çitos aşıyı eczaneden alınca buzun içinde mi muhafaza ediyorsun acaba? Yani hastaneye gitmeden 1 gün önce alsak ne olur diye düşünüyorum tam hastanenin orada telaş olmasın diye.

Çitos aşıyı eczaneden alınca buzun içinde mi muhafaza ediyorsun acaba? Yani hastaneye gitmeden 1 gün önce alsak ne olur diye düşünüyorum tam hastanenin orada telaş olmasın diye.

Aşıyı alıp buzdolabının kapağında +2 derecede saklayabilirsin..hastaneye gideken de buz aküsüne sarabilirsin.buz aküsünü eczaneden veririler..Ama eczaneye siparişi önceden ver o an eczanede olmayabiliyor..

Bu oyun halısının yapımı sitede vardı sanırım. Denizanası sen eğer yaptığını da eklersen çok güzel olur. Benim pek el becerim yoktru böyle işlerde ama kolay bir şey olursa belki yapabilirim.

Ya bu arada eşim benim 2 kat giydirdiğim kızın üzerine kucakta dururken bile bir şey örtmeye çalışıyor ben alıyorum battaniyeyi o örtüyor sıcaktan zarar gelmez diye. Kavga geliyorum diyor valla :))

ayyy juli esinde bi alemmis..bence cok alistirmayin sicaga sonra cok zor olur..

bizdede tam tersi,benim zorumla giydiriyoruz denizi,babamiza kalsa bittik yani.

benim bittiğiman bu andır babamız 40derece ateşle yatıyo içerde bende oğlumla yatakodasındayım akşamdan beri sıkıldım ay ama çocukta yalnız durmuyo yanına insanarıyo eşime yok çorbaydı yok ıhlamurdu ilaçlarıderken saatr 11 olmuş ahh ahhh geçen hafta kar yağarkenb benimki gömlekle işe gidiyodu şu adamın kazak giydiğini göremiicem ben antropozamı giiiriyo napıyo iyicede nazlandı hastaya-tatlicadiarzu-

Evet ya Denizanası yaparsan siteye koy yapım aşamalarında resmini çekerek.Böyle bir başlık vardı bakmıştım ve çok güzeldi.
Tabi vakit bulmakda çok önemli bebeklerle de vakit bulmak zor olacak.

Julicim evdeki kıyafetiniz baya iyiyymiş.Uyanıkken örtme üstünü,uyurken örtebilirsin penye battaniyeyle gündüz.

İlahi mmfcim andropoza mı giriyo dersin :)))) Bu kadar ateşliyse olabülür DD
Şaka bi yana da geçmiş olsun canım ya.Bende annemlerdeyken senin durumdaydım.Küçük odadan çıkamıyodum.Salona gidip tv izlemek,sohbetler katılmak istiodum ama olmuyodu kız yüzünden.

Ebukacım emzik kullanıyomusun?
Benimkide sürekli kucak ve meme istiyordu.Emziğe zor alıştırdık fakat alıştıktan sonra ben baya rahat ettim.

Hımm şimdi profil bilgilerimi kurcukladım ve buldum dediğini.
Yalnız sen nasıl gördün imzamı?Çıkıyormu yani?Ben niye göremiyorum ki...

Kullanıcı profiline gir,Soldaki başlıklardan imzamı değiştir var.Oraya istediğini yaz.

Evey ben yazdım onu.Çoook eskiden yazdığım bi yazıydı o.
İnanırmısın ben göremiyoum nerde yazıyosa :)))))
Ama ben yazdım.Yukarda anlattım nasıl yazıldığını.Sende yazda belki seninkini görürüm.

AAa daha yeni gördüm.
Bugüne kadar yoktu ama değil mi mmfcim bu yazı,yoksa varmıydı bende?

ben çünkü çok önceden yazmıştım bu imzayı.

Sende bişey eklemişsin ama açılmadı bende.

Konaklanmaması için:

Banyodan sonra vücudunu pudralarken kafasını da pudralıyorum ben.
Görümcem söylemişti kızım doğduğunda.Hep öyle yapıyorum çok şükür konak sorunumuz olmadı.

Çok güldüm okuyunca demek aşkı kitaplık ha:)))
Hangi renk kitaplığınız öyle?

Bizim kızın aşkıda çok.Tv,Pc,soba,ufo,Çiçeğimiz var birde o.En çok çiçekle aşk yaşıyorlar.
Tabi bunlar oturma odası aşkları.
Yatak odasında en büyük aşımız duvar süsümüz.Gülücük atıyo,sabah erkenden uyanıp .))

yaaa gene kaçırdım muhabbetleri ( kaç saattir kızdan fırsat bulup okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı anca bitti.bu arada kızda uyumadı ama yatağına koydum.30 dk dır ara ara mızıldanıyor.uyumak üzere olmasını umuyorum çünkü kendi kendine uyumaya alışması lazım artık hanfendinin.herkeşler gitmiş yahu..oohh valla ne güzel ya anam nerden buluyorsunuz bu kadar zamanı maşallah pratik hatunlar.hem evle hem kocayla hem çocukla hem misafirle ilgilenmek kolay değil valla,en azından benim için öyle yetişemez oldum iyice size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…