2008 Kasım Anneleri

Bizim sağlık ocağıda KPA yazdı aşı kartına demek oymuş bende Kpa neki diodum?
Yaptılar aşıyı ama adını bilmeyince:)

selam kızlar yazmaya hep niyet ediyorum fakat geçmişi okuyana kadar benim kız uyanıveriyorkaydirigubbakcemile3
bu arada nerdeyse 15 gündür işe de gidip geliyorum aman nasıl zormuş be hala düzenimi oturtamadım gerçi akşama kadar kalmıyorum ama zor oluyo tam emzirip çıkıyorum çıktığı kadar da sağıp bırakıyorum bizim kız uyanıyor gündüz hiç uyumuyor benim kuzum annem ilgileniyor akşama kadar ya benim kızım gündüz hiç uyumuyor ya:ecrin_bebek:

Benim kızda gündüz uyumuyordu yeni yeni uyuyor.Ama son 3 gündür çok şımardı hep gezeyim hep kucakta olayım.
Hiç yatay kalmayayım hep dikey olayım diyor.Çok yoruldum kızlar çok

kızlar salam özledim yazılarınızı okumayı benim kızımda 2 ay 8 günlük oldu fırsat bulamıyorum neti açmayı 2. çocuk dahada zor bizimkide hiç uyumuyo saglıklı olsunlarda uyumasın buda geçer seneye bu günleri ararız bebekken çok tatlılar ya yerim ben bebişleri ayy

Dağıldık geri geldik dayanamayıp :)

Sun.fun 2. çocuk mu senin? Bazen bende ayaklanınca daha mı zor olur acaba bunları zaptetmek diyorum.

Lavinya benim annem gelcek ama ben göreve başlamış olucam, o zamanda onun yorgunluğu olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…