- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.241
biri bana cevap versin şimdi bi soru sorcamm prevenar mı pnömokok mu hangisi iyi ki kızlar
yarın aşı günümüz ama bizim karta prevenar yazmışlar yaa karar veremedim
evet bende oğlumun kafa derisini ilk kez bugün gördüm ve aşık oldum :asigim:heytttt hemen yaziim danacik uyanmadan:)saphiracik tabiki olmadiginin farkindayiz ama inan nasil nete girip neler yaziyorum cok hizliyim lokum uyanmadan yazabileyim diye.
bugün ikinci kez yemek yaptim kizlar hadi kutlayin beni.
zeynacigimin sayesinde lokumun basindaki konaklari cikarma yontemi ogrendim ve kuzumun sacini temizledim.aman pek bi guzelmis pasamin sac derisi pembe pembe:)
aksamada yikayim tertemiz olsun.insl.birdaha olusmazlar ya.
kizlar ben once cok susluydum takilarim filan hic eksik etmzdim ama simdi bebekle cok zor oluyor.yani onun bitarafina gelicek diye cok takamiyorum ama kendimi yarim hissediyorum
hala 60 kiloyum ya inan bi gramdami vermez puuuuuuuuuuuu bana.
şeker sen kafayı falan sıyırdın galiba yok kot ütülemiş atlet ütüleyecekmiş işin yok canın sıkılıyorsa gel bize iş yap allah allahayy benim ki de ütü yaptırmadı bugün ya geçirdim karşıma koltuğuna da oturttum
ben ütüledim o izledi ama 2 gömler 1 kot pantolon ütüleyene kadar anca dayandım tam kocişin
atletlerine başlıcaktım ki viyaklamaya başladı ben de ütüyü kapattım adım kucağıma uyuttum
bu arada benim kız yattığımız odada ki ufo ya aşık oldu sanırım sürekli ona bakıp konuşuyor
gülüyor ufoyu kıskandım şimdi
bişi değil canım senağlamatmm mmmf canım çok sağol
evet bende oğlumun kafa derisini ilk kez bugün gördüm ve aşık oldum :asigim:
puuu gerçekten insan 1 gr verir bariii
şeker sen kafayı falan sıyırdın galiba yok kot ütülemiş atlet ütüleyecekmiş işin yok canın sıkılıyorsa gel bize iş yap allah allah
bişi değil canım senağlama
veremedim istee napiiim kadermis...
olsun çileğim lokum gibisin
Hemde fIstikli dimiiiiisenağlamasenağlamasenağlama
niye ağlıyon loo
hee ben de lokum gibiyim demüüüsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?