2008 Kasım Anneleri

Ecemim bende 2yi fazla uzatmadan isityorum aslında:9
Burdakiler gibi çıtır deilim ki biraz beklesem
Tamam Asortiecim 3gün sonra gelir inş.Ben msn yi açmaya üşeniyorum walla:) Ya orayı açıyorum ya burayı İkisi pek nadir oluyo:9 Tembelleştim iyice off ya offf

biri bana cevap versin şimdi bi soru sorcamm prevenar mı pnömokok mu hangisi iyi ki kızlar
yarın aşı günümüz ama bizim karta prevenar yazmışlar yaa karar veremedim

asorticim pnomokok aşısının adı prevanar dr çünkü aşının adı pnomokok diil aşıkarıtna bakardım şimdiama velet uyanır şimdiodaya girersem uyanınca yazarım

asorticim kpa yazmışlar açılımı konjuge pnomokok aşısıymış netten baktımşimdisenin yazdığına PREVENAR®, 2 yaş altındaki çocuklarda S. pneumoniae'nin neden olduğu invazif hastalıkların önlenmesi için onaylanmış ilk pnömokokal konjuge aşıdır. devletin vurduğu işte aynı yanii

hee dün doktorumuz not düşmüş aşı kartına 2 aşıkartımız var biri sağlıkocağının verdiği diğeri doktorumuzun sağlık ocağındakileride kendininkine not düşmüş kpa(prevenar)diye aynı yaani cnm takılma bence

evet bende oğlumun kafa derisini ilk kez bugün gördüm ve aşık oldum :asigim:
puuu gerçekten insan 1 gr verir bariii
şeker sen kafayı falan sıyırdın galiba yok kot ütülemiş atlet ütüleyecekmiş işin yok canın sıkılıyorsa gel bize iş yap allah allah
tmm mmmf canım çok sağol
bişi değil canım senağlama

niye ağlıyon loo

zeynacım çoooooooooooooooooooooooookk teşekür ederem canuuum benüüm
bu arada ben hep ütülerim kotları atletleri napiim öle alışmısız çamaşırları bile ütülüyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…