2008 Kasım Anneleri

Huysuz deme be yakışıklıma :) Uykularoı başına.

Asortie geçmişi tam okuyamadım ne ameliyatı olacak annen.Umarım küçük bir şeydir canım ya..Şimdiden geçmiş olsun

selam kıslar
2 gün yoktum amma kaynatmışssınız bi ara okurken resmen içim karardı off dedim yani depresif haller neyseki sonradan tatlı ve yemeklerle ortam iyileşmiş.
ben 2 gündür misafir ağırladım arkadaşlarım geldi bizde kaldılar falan ortam çok güzeldi.bugünde kızımı iş yerime götürdüm patronumla tanışsın die :)))
hazır patronu yakalamışken süt iznimi konuştum ama içim darlandı resmen kirizçok fena bizde işten çıkartmalar falan olmuş hala süt iznimi nasıl kullanacağım konusunda net bişey sölemedi resmen içim şişti.neyseki iş arkadaşları gördümde sohbet ettim içim rahatladı ..

asorticim bu arada annen için geçmiş olsun tekrar inşallah rahat geçer herşey.

oh deniz paşa missler gibi desene

bende yıkadım lokumu mama yedi uyudu ama uyandı şimdi tekrar uyur gibi oldu beşiğine koyayım bakalım ne yapacak

herkese iyi uykular

darkçım ve çilekçim teşekkürler.atayı bende özledim ve geçen gün sordum hatta. face deki seçil benim arkadaşlar.dı dı dııı.. evet en sonun da gerçek kimliğimi açıklıyorum P sanki saklıyormuşum gibi yalnız ben msnimdeki arkadaşların adını biliyorum fakat soyadını bilmiyorum bu yüzdende listeme ekleyeöedim.sadece çilek,asorti,eylül,mmmf var listemde.siz beni eklerseniz daha kolay olucak sanırım

günaydın kızlar açtım tükkanı çayı koydum bugün bensiz çay içiceeniz toplantı var okula gidicem lokumu bırakıcam hiç gidesim yok evde otur outr dışarı çıkmak istemiyorum şimdide :))bakalım ilk resmi karnesini alıcak yavrum çok heyecanlıyısss biss

günaydın canım çay için sağol sen çık ben bakarım tükkana ama saat 11 'e kadar bende çıkacağım bugün.hatta oğluşumla ilk çarşı gezmemiz olacak kısmetse..onu kuaförüme götürecem manikür falan yaptırır delikafaduldenbugün hava çok güzel olacakmış o yüzden zaten çıkacaktım bırakacak annem dahil kimseyi bulamadım bende yanıma alayım bari dedim ekürümü.
mmmfcim karneniz hayırlı olsun.daha çok süper başarılarını gör inşallah oğlunun.ilk karne ne senin ne onun için unutulmaz.biz artık eskidik tek heyecanlı kalan yanı zayıf getirirse nasıl bi yol izleyecem.cuma günü görcez artıkklava:
şimdi kaçayım duş falan alacam hazırlancam anca. ama gözüm burda inşallah birileri gelirde dükkanı bırakırım.yoksa kapatırım haaaalaelaelaelaelae
asorti için yoğun ve heyecanlı bir gün.Allah yardımcısı olsun ve herşey iyi güzel geçsin inşallah.:Saruboceq:

herkese günaydın kızlar hala yatan gacılar var galiba bis sabahın 7 sinde kalktık valla
çok uykum var bu arada bebim böcük uyurken yazıp çıkayım dedim kociş annemi hastaneye
bırakmaya gitti aşıya gidices onu beklioss
julicim göğsünden olacak annem ameliyat temizlenecek içindekiler pek anlatamadım acele yazıyorum
oradan anneme giderim orada girebilirsem girerim kendinize ii bakın
çenenizi çok çalıştırmayın okunmuyo geçmiş

saphira senin msn de var bende ama pek girmiyosun sanırım
bu arada gecenin o saatinde ne işin var bıdık uyutmadı mı

günaydın millet
dün gece yarısına kadar süren aşure pişirme maceramdan sonra sabah bitkin bi halde uyandım. ama Allah ı var güzel oldu aşure. ilk defa yapmama rağmen beğendim.
(Bugün de bütün mütevazılığım üstümde yani:)))
kzım uyurken gireyim dedim. uyanır şimdi.
gene gelirz, görüşmek üzere......

biz bugün rota virüs aşımızıda olduk ben onu normal aşılar gibi sanıyodum ağıza sıkılan bişeymiş iyi bari canı yanmaz bebelerin.aşı normalde 130 milyonmuş ama biz 26 milyona yaptırdık hastane eşimin çalıştığı bankayla anlaşmalı oldyğu için

lavinya ne sansli hatunsun yaaaaa

öyleyimdir üzerime afiyetkaydirigubbakcemile3 doğduğundan beri annem yanımda benden daha çok o ilgileniyor ya valla bazen sabrına şaşırmıyor değilim biliyor musun çilek?kadın 45 yaşına gelmiş normalde benim annem pek çocuk sesine gelemz başkasının çocuğuna bak desen 5 dk kucağında bile tutamaz o bile şaşıyo kendine
demek torun sevgisi çok başka oluyor

dark o zman daha zor olacak ben işten geldikten sonra beynim kazan gibi oluyo bide sen ayrıyetten öğrencilerle uğraşıyorsun ALLAH KOLAYLIK VERSİN

selam kızlar
nasılsınız?
yine geçmişi okuyamadım oğlum uyurken birşeyler yazayım bari dedim
pirayecim aşınızı yaptırmışsınız ne güzel Allah yavrulrımıza her zaman sağlık versin
bizde 125 tl.ye yaptırmıştık rotavirüsü
hatta ayın 29 unda 2. dozunuda yaptıracağız

sorma lavinya bende işe başlayınca aynı şeyi düşünüyorum
inşallah çocuklarımıza yeterli ve kaliteli vakti ayırabiliriz
gerçekten torun sevgisi başka galiba
bizimkiler 1 gün görmeyince telefon üstüne telefon ediyorlar
sağolsunlar her işimizle ilgileniyorlar
Allah onları başımızdan eksik etmesin

heyoooooooooooooo ben geldim :)

aman gece bi güzel uyudukki oglusumla bugün cok enerjik hissediyorum kendimi masallah..

ee kimseler yine yok,yahu nerelere saklandiniz?benim lokum uyurken az bakayim dedim nete

hadi cikin saklandiginiz yerlerden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…