2008 Kasım Anneleri

Kimse yazmıyo mu bende Oyun bölümüne bakıyorum arada,arada OFt den hoşuma giden konu olursa yazıyorum
ceren cADISI HALA UYUMADI ANNEMDE.sANKİ BENİM KIZIM DEĞİL :) Ama napim biraz buralarda takılmak istiyorum.

izmitteyim ben gündoğduda.sen nerdesin?

vermedim zaten.annem nane limon vercekti .Lmon asitli vermeylim dedim.naneyide bi güzel şeker katıp getirmiş.
bende vermedim.Peditus verdim napim,üşüttüyse iyi gelir.
salyalarıyla sürekli ıslatıyo üzerini bıktım walla üst değişmekten.keşke daha az değişsem.Hiç sevniyo zaten ama habire ıslatıyo

darkcım sanırım bana sordun..malum başka kimse yok ..:)) yıkandı , emdi,uyuyo ..bende bıcı bıcı yaptım şincik çikolata yiyom ..

darkinlife bu cetveldeki bebeklerin kaç aylık olduğu bölümü nereye yazıyoruz?. ben yapamadım da:)
Canım bu cetveli yaptığın adresten son adımda yani 3. adımda ilk kutucuğun içine doğum tarihini giriyorsun.
Alttaki kutucuğa bebeğim ,böceğim,kızım,oğlum vs. yazıyorsun

sen sadece alttaki kutuya yazmışsın onun üstündeki iki kutucukta yazılıyor

darkcım sanırım bana sordun..malum başka kimse yok ..:)) yıkandı , emdi,uyuyo ..bende bıcı bıcı yaptım şincik çikolata yiyom ..

sana sordum canım:))) baktım yazmıyosun geziye çıktım bende

Denizcim yazdımmı ama resminiz çok güzel ilk ve son hallerde

sağol dark teyzesi, zeynanın dediği gibi herif oldu benimki maşallah,

asıl albüme bir fotoğraf ekledim onuda görün derim en çirkin resimlerinden oluşan mimik dersleri,

şimdi uyudu benimki ama bugün kök söktürdü böcük bana bütün gün mızırdandı bağırdı durdu, sonunda bıcı bıcısını yapıp uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…