- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.221
LAVİNYAAAAAAAA :mymeka::mymeka::mymeka:klava: klava:
KIZMA BACIM YA DÜNYADA KÖTÜ İNSANLAR KADAR İYİ İNSANLARDA VAR ALLAH HEPİNİZİN KARŞISINA İYİ İNSANLAR ÇIKARSIN İNŞALLAH:Saruboceq:
LAVİNYA ooo yorgun görünüyosun sen biraz :))))))
ÖYLEYİM SÖYLEMESİ AYIPkaydirigubbakcemile3GECE GEÇ YATTIMDADDDD
iyi geceler annişler..
ben yarın işe başlıyorum.
3 aydır evdeydim ve çok heyecanlı vede üzgünüm.
heyecanım uzun bi aradan sonra işe başlamam..
üzüntüm ise kuzumdan ayrılacağım için..
kayınvalidemin sağolsun çok iyi bakacağından eminim ama yinede bir annenin evladından 1 saniye bile ayrı kalması çok kötü bişeymiş şimdi anlıyorum.
bu saatte hala hem heyecandan hemde süt sağacağım için ayaktayım.
önceki zamanlarda ara ara yaptığım sütstokları sütüm yetmediğinde kullandığımdan tükenmişti.ve cuma süt sağma makinam arızalanınca anca c.tesi tekrar artanları stok yapmaya başladım.
gerçi bi yarın zor olacak.
şimdilik 220 ml. biriktirebildim.
ama 2 öğünlük daha biriktirmem lazım.
hemşire görümcem her 2 saatte bir 70-80 ml. nin yeterli olacağını söledi.
sizler nekadar veriyosunuz?
yani memeden emince insan bilmiyoda..biberonla verirken nekadarladoyuyo bebekleriniz?
netten araştırdım bulamadım.bizim oğlan 2 ay 1 haftalık oldu.yarın sağdığımı öteki gün babannesi vereceği için belkide yarın 1-2 öğün mama takviyesi yapması gerekecek.hiç istemiyorum mama ama mecburen..belki eşim öğleden sonra iş yerime gelip sağdığım sütü alabilir.
sağol canım seninde pirayen pek tatlı..nazar değmesin bebene inşallah..
kızlar julianne yok bugün ama ben onu gece rüyamda gördüm julinin ve bebişinin hayranlarına bende katıldım dermişim...:))
kalabalık bir ortama annemle ben gidiyoruz kapıda bir genç adamı annem gel oğlum diye içeri alıyor biz girerken meğer oda julinin eşiymiş..
biz içeri girince duvarda julinin kızının resmi var aa tesadüfe bak nereye gelmişiz julinin kızı bu diyorum sonra juli geliyor süprizi mahfettiniz diyor sert bir şekilde ve gidiyor beni tanımıyor kendimi tanıtayım felan diyorum .. ogünde eşinin doğumgünümü yoksa evlilikmi öyle bişeymiş annem erkenden içeri alınca julide bana kızdı yavv...:))
mmfcim canını sıkma o sıksın bence.Olayı bilmiyorum ama kendini üzdüğünle kalırsın.
Julicim maşallah banu su ya.hadi aşınız hayırlı olsun.Bize bi dahaki karmayla yaptırabilirsiniz dedi doktorumuz,geç kalmıyoruz di mi?
ağız aşılarından önce tok olsun istemelerinin sebebi bu olsa gerek.
Zeyno sen napıon ?
Julicim maşallah Banusu'ya...
Bengisu da bugün doktor, tahlil derken helak oldu yavrucak. Hastalığı boğaz enfeksiyonuymuş. Doktor antibiyotik vermedi, ateş düşürücüler ve okyanus suyu ile iyileşmeye çalışacağız. Şimdilik ateşimiz düştü şükür ama çok halsiz ve keyifsiz bebeğim... Ona baktıkça gözlerim doluyor. Bu arada üşüttük diye üzülüyodum, ama bu tip enfeksiyonlar genelde başka bir hastadan bulaşırmış. Anne baba olarak 1 haftadır yorgan döşek yatarken bulaştırdık demek bebişimize...
Bu arada kilomuz 6200 gr, boyumuz da 63cm olmuş... Yalnız doktoru çok asabımı bozdu, hasta çocuğa bu çocuk neden pelte gibi, neden bana anlamlı bakmıyor, geçen geldiğinde daha iyiydi gibi şeyler söyledi ya, kadınınb üzerine atlamamak için kendimi zor tuttum. Ateşler içindeki çocuk agular yapsın, kıpır kıpır oynasın diye bekliyor! Yakınlarda iyi bi çocuk doktoru bulsam derhal bu kadını bırakıcam ama buda 5 dk. yürüme mesafesinde olunca koayıma geliyor... Juli senin doktorun nerde, bana yakınsa belki ondan randevu alırım bi sonraki sefere...
ya jülicim o saat ayarını nasıl yapcazki insanın canı ne zaman isteyecek belli olmuyoki.Allahım biizi affetsin bebeğimizi korusun
mmmmf seni sevdiğimi sölemişmiydim :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?