2008 Kasım Anneleri

mmfcim canını sıkma o sıksın bence.Olayı bilmiyorum ama kendini üzdüğünle kalırsın.

Julicim maşallah banu su ya.hadi aşınız hayırlı olsun.Bize bi dahaki karmayla yaptırabilirsiniz dedi doktorumuz,geç kalmıyoruz di mi?
ağız aşılarından önce tok olsun istemelerinin sebebi bu olsa gerek.

Zeyno sen napıon ?

Julicim maşallah Banusu'ya...
Bengisu da bugün doktor, tahlil derken helak oldu yavrucak. Hastalığı boğaz enfeksiyonuymuş. Doktor antibiyotik vermedi, ateş düşürücüler ve okyanus suyu ile iyileşmeye çalışacağız. Şimdilik ateşimiz düştü şükür ama çok halsiz ve keyifsiz bebeğim... Ona baktıkça gözlerim doluyor. Bu arada üşüttük diye üzülüyodum, ama bu tip enfeksiyonlar genelde başka bir hastadan bulaşırmış. Anne baba olarak 1 haftadır yorgan döşek yatarken bulaştırdık demek bebişimize...
Bu arada kilomuz 6200 gr, boyumuz da 63cm olmuş... Yalnız doktoru çok asabımı bozdu, hasta çocuğa bu çocuk neden pelte gibi, neden bana anlamlı bakmıyor, geçen geldiğinde daha iyiydi gibi şeyler söyledi ya, kadınınb üzerine atlamamak için kendimi zor tuttum. Ateşler içindeki çocuk agular yapsın, kıpır kıpır oynasın diye bekliyor! Yakınlarda iyi bi çocuk doktoru bulsam derhal bu kadını bırakıcam ama buda 5 dk. yürüme mesafesinde olunca koayıma geliyor... Juli senin doktorun nerde, bana yakınsa belki ondan randevu alırım bi sonraki sefere...

Elmalı kızın nasıl oldu tatlım?daha iyidir inşallah.

benim kızda gözüne parmağını mı ,tırnağını mı neyini batırdıysa artık göz pınarına doğru kızarmıştı.
Akşamüstü doktorunu aradım,bir damla ismi verdi kullanıyorum.İnşallah babamız gelene kadar geçer .((

Dark'cım geçmiş olsun Ceren'e... Geçen benimki de dudağını yırtıyodu nerdeyse... Ellerinin ayarı yok bunların...
Bu arada Bengisu'yu sormuşsun, teşekkür ederim... Hasta işte. Çok halsiz , emmek de istemiyor boğazının acısından... bi emmemiz 1 saati buluyor... Onun bi agu'suna dünyaları veriririm, isterse 5 saat emsin ama yeter ki iyileşsin prensesim...

ay canım ya kıyamam okurken kötü oldum walla
emsinler yeter ki bekleriz napalım.

bende ceren memyi bırakmasın diye meme keyfi yaptırıyorum sabahları memede uyuyoruz.

eskiden memeden uzaklaştırmaya çalışırdım :) Gerçi kızım uzaklaşmıyo çok şükürde süt olmayınca yaklaşmıyo ....

ulen ben geliyorumherkes dağılıyoo toplaşınn ulennnnn
yorgunumayaklarım ağrıyo adaletsiz dünyaaa bende ayağoıma yemek isterem bananeeeeeeee lavinyacım sen üstüne alıunma sakın böööööööööööööööğğğğğğ leyerek ağlamak istiyomm

aman yok bee istemiyorum bian isyan gibi geldi söylediklerim Allahım sağlıktan sıhhatten huzurdan ayırma:Saruboceq: ben atom karınca olmaktan mutluyum valla

Canım hadi bakalım hayırlı olsun. En son işi bırakan sendin ilk başlayan da sen olacaksın. İnşallah iyi olur. Bugün dr.a kaç cc bırakmam lazım dedim. Kilosuna göre her öğün için 120-150 cc dedi. 3 saatte bir bu verilecekmiş bana biraz fazla geldi ama bakalım.

Ayy Nazlımelek eşime de okudum çok güldüm. Nasıl diyor birbirinizi görmeden bu kadar samimi oluyorsunuz :)))) Demek kızdım hımmmm gelmeseydin sen de erkenden kaydirigubbakcemile

Canım bence geç olur. İyice araştır 3 buçuk aydan sonra kesinlikle yapılmıyor en geç 3 buçuk ay yoksa yan etkileri var, haberin olsun.

Canım bahcelievlerde yaşam hastanesine gittik sana biraz uzak sanırım. Ateşinizin düştüğüne çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda atlatacaksınız. Evhamlanma ben de senin gibiyim bana da eşim bu yğzden felaket tellalı diyor :)

SENİ SEVİYORUM MMMFCİM :asigim:
valla darekcım ben iyiyim o kadar iyiyimki kocişi :mymeka: ben lcw de oğluma neden bişi bulamıyorum yaaa her hafta sonu bakıyorumda :çok üzgünüm:
jülicim zaten kesin kararımı verdim diplere gelmeden boyamı üstünede balyajımı attıracağım.böle saka kuşu gibi gezmekten bıktım.
lavinya duan için sağol ama genede sana :mymeka:
elmalıcım çok geçmiş olsun.ayrıca o dr kadına klava: kendisi hasta olsa acaba nasıl olur öle şenşakrakmı.? valla bende bi drumu böle salaklığından değiştim şimdikinden çok memnunum.

Lavinya üzülme boyattıysan ne yapalım, bu bir risk düzeyi sanırım. Bir daha emzirirken boyatmazsın sen de.

Bu arada sigara içenlerin de emzirmeden 1 buçuk saat önce içmeleri gerekiyormuş. Ben gecen gece içtim de ((( ondan biliyorum. Çok çekmişti canım ilk kez aylar sonra öyle keyif yapasım geldi yanına da neskafeyle (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…