2008 Kasım Anneleri

ohaaaa demek gaza gelmese yaza kadar ev süpürmeyecek nasıl yaşadılar o evde acaba.yada yataktan çıkamayınca görmediler.
allahım ya ne karılar var yaaa bizi öpüp başlarına koysun kocalar.
bende kış mış demedim bir sürü çamaşır yıkadım delikafadulden

YUPPPİİİ... 3.ayımız doldu ....

doktora gittik sabah.yalnız başıma götürdüm ilk defa.atladımtaksiye gittim vallahi.
rota virüsü aşımızı olduk.kontroller güzel şükür.

dün de söylemiştim doktarıma soracağım tattırma işini diye..sordum bugün.hayır dedi.çok küçük midesi ve vağırsakları hazır değil dedi.

ek basin işini diğer ay konuşmaya başlkayacağız dedi..belki de hemen başlamaz.damla ve süt dışında hiç birşey verme dedi.rezeneye de okey tabi.

kucağımda oğlum..şimdilik bu kadarr..omzum ağrıdı yaaa

maasallah kasım annelerı ne kadar becerıklı yaaawwww
ben cocukla bıle tek basıma ugrasamıyorum cok mu nazlı ve tembelım ben yoksa

mmf cım kolay gelsın de dıkkat edıyorum herhalde en cok mısafır cılek ve sana gelıyor sanırım
hos bıze de gelıyor ama benı pek baglamıyor herseylerıyle annem ılgılenıyor

cılek oglusunun asısı ınsa allah sorun olmaz
valız toplayacaksın hayırdır yolculuk mu yoksa bahsettıgın uzere turkıye yolcususumusun
bır boynu gelısmesı ıcın su yatırma seklını anlamadım ben nedense yuzu koyun mu yus ustu mu nasıl yanııı (anlayıs ozurluyum de su sıralar)

eylul komsun pek temızmıss yahuu!!!! :1shok:
ben de kıs mıs demeden temızlık ıslerıne gırıstım hos ben yapmasamda basında durmam gerekıyor
ıkı aya kadar tasınıcam falan demeyecegım sarıldım ıslere :roflol:

üçüncü ayı dolanlara hayırlı olsun ..biz 6. ayımızda pasta kescez yarı yaşı diye :)) pek hevesliyiz galiba..

şimdi banyoyu bitirdim ama gözlerim yanıyor domestostan ..

evet zeynacım iki bebek olunca böyle oluyo. biri susuyo biri ağlıyo.maması altı uykusu derken. arada birkaç dakika fırsat buluyorum.birde burayı yeni keşfettim. k.k üyeydim ama tüp bebek bölümüne bakıyordum genelde.

:uhm:
sağol cnm.iş yerim çok uzak olduğu için gidemiyorum malesef emzirmeye.o yüzden bugün sağdığımı babannesi yarın veriyo oğluma..
daha çok küçük değillermi cnm meyvasuyu vermek için?

Selam kızlar. Ya bizim de başımızda daha doğrusu kızımın başında bir konak belası vardı ama dr un verdiği ilaç sırma saçlı kızıma daha bir bela oldu. Bir gece yatacak dedi dr vazelinli ilaçla ama ne mümkün gece 12 ye kadar uyumadı kuzum o halde sonra kalktık yıkadık kızımı. Neyse 1 buçukta ancak uyudu ama vazelin tam çıkmadı tabii. Şimdi saç dik dik. 3-5 konak vardı şimdi vazelin kafa oldu :)) uyuyor kafam benim. Kociş de mutfakta iş yapıp onu uyandırmaya calışıyor galiba. Ya bir türlü sessiz olamıyor (

Azocum inşallah bu haftayı bir çırpıda atlatırsınız. Bir arkadaşım çalışmaya başöladıktan sonra beslenmesi daha düzene oturdu üzülme bebeğin için böylesi daha yararlı olacak dedi. Ben de bunu hatırlayıp teselli buluyorum. Ben rapor almazsam 23 ünde başlayacağım.

Ben de ek gıdalar için çok heyecanlanıyorum ama kızlar eğer sütüm yeterse 5 ay hatta 6 aydan önce başlamak istemiyorum. Nasıl olsa tüm hayatı boyunca onları yiyecek. Anne sütünün tadını çıkarsın ama tattırmaya 4. aydan sonra karşı değilim. Sanırım 1 cay kaşığı elma armut suyu ya da yoğurt tattırırımm sonra zorluk olmasın diye.

Ya bu arada kızlar sizin bebelerin alt dişlerinin olduğu yer nasıl benimki beyaz beyaz. 10 aylık kızı olan arkadaşım baktı gecen patlamış gibi erken çıkarır kesin dedi. Birden duygulandım hatta düşününce gözlerim yaşardı dişi mişi çıkacak diye...

kalimerocum tr ye geliyorum canim anneme.

juli bizim konak belasi bitti neyseki.zeytinya-karbonat surup aksamda yavasca taradim ben

bir haftada kalmadi bisi.

ayyyy bu lokumlarin disleridemi cikcakkkkkkk yerim ben ya disini filan:)

3.aylari kutlarim lokumlar birer birer buyuyorlar

öncelikle 3.ayı dolanları tebrik ederim bizimde accık kaldı :dance:
domestosu fazla kaçırdın demi kokusu taaa buraya geldi senin gözünün yanması normal banlı eylül ayrıca 6. ayda bizde pasta kescektik akşam konuştuk bizden duydun dimeeee
valla allah kolaylık versin biri zor 2 tane sende.
doğumunu nerde yaptın drun kimdi?

kıs zeyno kesin anam kesin 6. ay pastanızı afiyetle yiyin..daha dün göbüşleri tokuşturuyoduk bugün ek gıdalar yok pasta kesmeler,diş çıkarmalar zaman suuuu gibi akıp gidiyor..

3. ayları dolanları tebrik ediyorum

ay incileride çıkacak bunların yavaş yavaş:))

kızlar biz her ay pasta kesiyoruz (ay dönümü diye abarttıkmı ne:)) bu ayda sevgililer gününe geliyor ikisini birarada çıkarıcaz

slm arkadaşlar,nihayet pcnin başına oturabildim.tam açtım benim kız huysuzlandı.uyuttum bakalım kaç dk uyuyacak.

azocum,demek işe başladın.sana ve bebişine hayırlı olsun.ilk günler heralde biraz zor gecer.inş.hayırlısıyla ilk haftalarınızı atlatırsınız.

zeynacım yeni saçını güle güle kullan.bir kat daha gençleştin desene.

çilek canım benim bebişim hiç sevmiyor o şekilde yatmayı.gazını çıkarayım diye koyduğumda bile kıyameti koparıyor.çok gerekli birşey mi acaba oşeklide yatması bende zorluyum barı.

sen halletmişsindir butun işleride ondan buralara düşmüşsundur.valla ben misafrin geleceği son dk ya kadar koşturuyom ne kadar erken başlasamda işe bitmiyor.beceri meselesiyerimseniben.buarada bende pazar günü 25 kişilik bir misafir grubunu ağırladım.coluk coçuk canım çıktı valla.günlerdir duşunuyordum napcam diye atlattım neyseki.

ay zeyna bide ben becerebilsem şu erkenden tencereye yemek atma işini.akşam ustu gerçekten zoruna gidiyor insanın mutfağa girmek.gerçi ben 7buçukta yatıp 1 .1buçukta kalkıyorm zaten erkenden akşam oluyor.

üçüncü ayı dolanlara hayırlı olsun ..biz 6. ayımızda pasta kescez yarı yaşı diye :)) pek hevesliyiz galiba..

şimdi banyoyu bitirdim ama gözlerim yanıyor domestostan ..
valla eylul hiç aklıma gelmemişti yarı yıl pastası kesmek.ama ben 6 ayı dört gözle beklediğim için bari bende kesiyim bir pasta.banyonuda güle güle kirlet.
bu arada eylul geçen hafta sana üzülmüşüm heralde,ben de dün annemlere gitmiştim.ve annemle çok kötü tartıştık.o bana küstü ben ona,ne ben yemeğe oturdum ne o buyur etti.kocam gelene kadar zaman hiç geçmek bilmedi.kocamlada kavga ettim gelip beni biran önce almadı diye.ne ben araya bildim nede annem aradı şu vakte kadar.annemin aramıyacanı biliyorumda ben nasıl arıycam onu hiç bilmiyorum.çok üzgününm ya.

ya julicim senin kızına ve saçlarına ben hayranım.sürekli resmini görünce maşallah diyorum.ve senin yerine ben korkuyom valla bu kıza nazar değer diye.bence sen o resmini kaldır.çok tatlı ya.benim kel kızıma biraz saç bağaşında bulunun yav

kıs zeyno kesin anam kesin 6. ay pastanızı afiyetle yiyin..daha dün göbüşleri tokuşturuyoduk bugün ek gıdalar yok pasta kesmeler,diş çıkarmalar zaman suuuu gibi akıp gidiyor..

bide şu altıncı ayı görseydik hayırlısıyla

cılekcım senın adına cok sevındım canım
sen de annecıgıne kavusacaksın
annende torunu ve senın ıcın cok heyecanlıdır emınım hihoyyyt

azo elma ve havuc suyunu doktorun yonlerdırmesı dogrultusunda tattırdım
beslenmesı ıcın degıl tattırmak ıcın verdım
benım pasam 3 ayını bıtırdı maasallah
ama henuz hazır degıl anladıgım kadarıyla benım oglum ek besıne :ecrin_bebek:

az once zor ayrıldım oglumdan
emzırdıkten sonra basladı annesı ıle konusmaya oglum agularla
yıyesım geldı ama ıse gec kalıyordum onu ok sevdıgımı soyleyıp cıktım benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…