- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.301
ohaaaa demek gaza gelmese yaza kadar ev süpürmeyecek nasıl yaşadılar o evde acaba.yada yataktan çıkamayınca görmediler.selam kızlar ..süpper bir gecenin süper sabahından herkese tünaydınn..
bende birazdan temizlik işine girişcem..ay böyle deyince aklıma şey geldi ,geçen kış yeni gelin gelmişti bizim apartmana kız bi ortamda demiştiki ay bende kış mış demiycem açıcam bi süpürge valla demişti,bunu söylediğinde 2 aylık gelindi..yani 2 ay hiç süpürge açmamış eve :)) bende kar kış demiycem banyoyu temizlicem ::)))
Ya kızlar şu giftii yaptım ama sayfaya nasıl eklicem
geçmiş olsun deniz paşaya çilek kafacım.
aman ne misafriiniz var ya biri kapıdan biri bacadan.insan bi ohhh deyip oturup yatmak ister.mmmfnin beceriklilik konusuna katılıyorum kaşla göz arası döktürür misafirleri ağırlar gene bize yetişir.
menekşecim ben iyiyim.sen çok sık girmiyon galiba pek rastlayamadık birbirimize
gunaydın mıllet
azocum hayırlı olsun canım
oglun cok ozlemıstır senı aksma kadar
sen gun ıcınde emzırmeye gıdemıyormusun?
benım pasa oglum dun gece dıktı bızı ayaga
huysuzdu ısten geldıgımde bıraz oynadık falan ama sakınlesmedı
banyo yaptırdım emzırdım ama sancısı vardı sanırım cok uyuyamadı
ılk kez havuc ve elma suyu karısımı yaptım ogluma ve tattırdım ama kustu
neden kustugunu bılmıyorum ya banyodan sonra usudu ya da agır geldı ogluma
gece 1'e kadar basında ben ugrastım artık sallanmaya basladım yorgunluktan
karnı tok altı temız bır sekılde nobetı kocıse devrettım ve uyudum
yarım saat ıcınde kocıste yatmıs ama cok huysuzdu yavrum butun gece
sabah ıse gelırken zor emzırdım gecenın yorgunlugu uyumak ıstıyordu ama yarım saat ugrasıp emzırıp cıktım sutunu de bıraktım ben gıdene kadar durmazsa dıye
ama aklım kaldı oglum daha bı hafta var kontrolumuze de
valla allah kolaylık versin biri zor 2 tane sende.evet zeynacım iki bebek olunca böyle oluyo. biri susuyo biri ağlıyo.maması altı uykusu derken. arada birkaç dakika fırsat buluyorum.birde burayı yeni keşfettim. k.k üyeydim ama tüp bebek bölümüne bakıyordum genelde.
azocum,demek işe başladın.sana ve bebişine hayırlı olsun.ilk günler heralde biraz zor gecer.inş.hayırlısıyla ilk haftalarınızı atlatırsınız.günaydın kızlar.
dün işe başladım.çok zor oldu ama alışmaya çalışıyoruz
artık sık sık gelirim buralara..
sürekli arayıp kayınvalideme soruyorum.emdimi,altı değiştimi,göz damlası,gaz şurubu..
neyseki bu hafta babamızda evde ve babaannemize yardımcı oluyo.
şu haftayı bi atlatsak sanırım herşey daha kolay olacak.
dün sağdığım sütleri bugün içecek kuzum.yeter inş.
yetmezse eşim gelip sağdıklarımdan alacak.
akşam oğluşum annesine naz yaptı herhalde gece 12 ye kadar uyumadı.
darkcım salyalarımızın akması artık normalmiş.bizimkide öle hep.doktorumuz söledi geçen kontrolde.ben önlük takıyorum sende öle yap.
çünkü önü ıslak kalırsa allah korusun bronşit olurlarmış.çok dikkat etmemiz lazım.
ben sürekli önlük değiştiriyorum.daha kolay oluyo
zeynacım yeni saçını güle güle kullan.bir kat daha gençleştin desene.ben başiskelede oturuyorum canım çokda uzak değilmişiz birbirimize sonunda kendime yakın birini bulabildim.
günaydın herkezlere
nasılsınız hanumlar.işe başlayanlar çokdan güne başladı biz evdekilere ayılmaya çalışıyoruz sanırım.
akşam benimki pc bi aldı veremedi.o bana geri vermek istediğinde uykuya geçiş yapmışım.uyusdur kendileri ara sıra ondan.
sabah 8'de arkadaşım geldi saçımı boyadı.yarın akşamda kısmetse balyajımı atacak.ohhh be ne güzel gitti beyazlarım kendime daha bi genç geldim aynada -tatlicadiarzu-
çilek canım benim bebişim hiç sevmiyor o şekilde yatmayı.gazını çıkarayım diye koyduğumda bile kıyameti koparıyor.çok gerekli birşey mi acaba oşeklide yatması bende zorluyum barı.ben geldimmmmm,sabahtan doktorumuz vardi karma asimiz yapildii
uff oldu Denizim ya,nasil agladi kuzum hic kiyamadim.sabah sabah canimi sIkti bu
gicik doktor benim.demistiki cocugu yüz üstü yatirin boynu gelissin tamam dedik ve yatirdik.
bugün degisik hareketlerle kontrol etti ve dediki cok az yatirmisin benim istedigim kadar güclü
olmamis boynuhemen anladi uyuz herif az yatirdigimi.!bundan sonra hep yüz üstü yaticak dedi!
bu arada kilomuz 6.300 boyumuzda 65cm olmus.boyu cok uzun onun icin kilolu bir cocuk gibi
görünmez dedi doktor.biraz ates filan olurmus suratini ve ensesini serin tut yeter dedi.kuzucum
uyuyor simdi bakalim uyaninca neler bekliyor bizi.
gecmise simdi bakicam hemen yazdim hicbisi okumadan.
sen halletmişsindir butun işleride ondan buralara düşmüşsundur.valla ben misafrin geleceği son dk ya kadar koşturuyom ne kadar erken başlasamda işe bitmiyor.beceri meselesiyerimseniben.buarada bende pazar günü 25 kişilik bir misafir grubunu ağırladım.coluk coçuk canım çıktı valla.günlerdir duşunuyordum napcam diye atlattım neyseki.çilekcimgeçmilş olsun deniz beye inşallah ateşi olmaz.
yaa bıu drlar alem hee nasılda anlamış .benim oğlum çok severdi yüzükoyun yatmayı ama unutmuş bayadır yatırmıyodum dün yatırdımçokağladı mikroskobik.
günaydın kızlar günaydınnnnnnnn:))
misafirim gelicek ben buralarda sürtüyom
ay zeyna bide ben becerebilsem şu erkenden tencereye yemek atma işini.akşam ustu gerçekten zoruna gidiyor insanın mutfağa girmek.gerçi ben 7buçukta yatıp 1 .1buçukta kalkıyorm zaten erkenden akşam oluyor.sağol denizanası. asıl yarın akşamdan sonra güle güle kullanacağım. umarım hayalimdeki olcak.
eee millet napıyonuz bakim.ben bugün erkenden yemek koydum ocağa.etli bamya istedi canım.hep annem yapardı ilk defa kendüm yaptım bakalım.nedense akşam üstü zor geliyo yapmak.hem belki az kestiririm dedim uykumu alamadım.yemek pişsinki istediğim kadar tembellik yapatım kaydirigubbakcemile2
valla eylul hiç aklıma gelmemişti yarı yıl pastası kesmek.ama ben 6 ayı dört gözle beklediğim için bari bende kesiyim bir pasta.banyonuda güle güle kirlet.üçüncü ayı dolanlara hayırlı olsun ..biz 6. ayımızda pasta kescez yarı yaşı diye :)) pek hevesliyiz galiba..
şimdi banyoyu bitirdim ama gözlerim yanıyor domestostan ..
ya julicim senin kızına ve saçlarına ben hayranım.sürekli resmini görünce maşallah diyorum.ve senin yerine ben korkuyom valla bu kıza nazar değer diye.bence sen o resmini kaldır.çok tatlı ya.benim kel kızıma biraz saç bağaşında bulunun yavSelam kızlar. Ya bizim de başımızda daha doğrusu kızımın başında bir konak belası vardı ama dr un verdiği ilaç sırma saçlı kızıma daha bir bela oldu. Bir gece yatacak dedi dr vazelinli ilaçla ama ne mümkün gece 12 ye kadar uyumadı kuzum o halde sonra kalktık yıkadık kızımı. Neyse 1 buçukta ancak uyudu ama vazelin tam çıkmadı tabii. Şimdi saç dik dik. 3-5 konak vardı şimdi vazelin kafa oldu :)) uyuyor kafam benim. Kociş de mutfakta iş yapıp onu uyandırmaya calışıyor galiba. Ya bir türlü sessiz olamıyor(
Azocum inşallah bu haftayı bir çırpıda atlatırsınız. Bir arkadaşım çalışmaya başöladıktan sonra beslenmesi daha düzene oturdu üzülme bebeğin için böylesi daha yararlı olacak dedi. Ben de bunu hatırlayıp teselli buluyorum. Ben rapor almazsam 23 ünde başlayacağım.
Ben de ek gıdalar için çok heyecanlanıyorum ama kızlar eğer sütüm yeterse 5 ay hatta 6 aydan önce başlamak istemiyorum. Nasıl olsa tüm hayatı boyunca onları yiyecek. Anne sütünün tadını çıkarsın ama tattırmaya 4. aydan sonra karşı değilim. Sanırım 1 cay kaşığı elma armut suyu ya da yoğurt tattırırımm sonra zorluk olmasın diye.
kıs zeyno kesin anam kesin 6. ay pastanızı afiyetle yiyin..daha dün göbüşleri tokuşturuyoduk bugün ek gıdalar yok pasta kesmeler,diş çıkarmalar zaman suuuu gibi akıp gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?