2008 Kasım Anneleri

mmmf canım bu photoshine güzelmiş.. masa üstüne eşimle bebişler için bir resim yaptım şimdi.. evden çıkamayınca sevgililer günü hedeyesi olsun bari birde yarın iki bebeden yapabilirsem bende pasta yapacağım...

AĞLAYAN PASTA
4 Yumurta
2,5 Kahve fincanı şeker
3 Kahve fincanı un
Kabartam tozu
Bunları bi güzel mikseler çırpıp 32 cm yuvarlak tepsiye dökün.he accık bi karşım tepsi büyük diye geçirmeyin aklınızdan becerebilenin kek öle bi kabarıyoki.neyse zaten 15 dakkada kızarıp pişiyor.kek çıkartıp soğutun.
1 paket krem şantiyi 1 bardak sütel çırpıp soğuyan keknin üstüne yayın güzelce he tepsiden çıkartmayın keki orda kalsın.
ondan sonra 1 paket çikolata sosunu 2 su bardağı ile pişirin ve kaynar bi şekilde krem şantinin üstüne dökün.2 sn ye sonra gözlerinize inanamayacaksınız.az soğumasını bekleyip soğuduktan sonra dolaba atın 1-2 saat dolapda donsun.sonra kek gibi servis yapın. harika oluyor afiyet olsun yapan olursa.
he çok uzun gözüksede 40 dakkada çıktım ben mutfaktan yiğitle.eli pratik olanlar (mmmf) 30 dakkada çıkabilir.

zeynadan kopyalandı:)) albümede resmini koyayım bari:))

darkcım hoşgeldin canım
bende mutluydum haftasonu geldi diye ama kol gibiödev geldi banaaa

:roflol::roflol::roflol: Ahahahahah çok güzel ya.

bende bugün emzirmeye geldim sat 10 da tam döndüm sınıfa zil çalmıştı 5-10 dakika olmuştu.
Benim yakında bi velim var hemen ardıma düştü.Müfettiş gibidir aynı zamanda DD
Ödev vermemişsiniz çok ödev verin çok okuma verin benim oğlana dedi.

Bende ödevi vardı dedim.tenefüste yapmış meğer:)

bende verdim ödev ben diim kol gibi sen de bacak gibi :roflol::roflol:

Darkçım hoşgeldin cnmcım özletiyon kız yarın haftasonu evet ama kociş çalışıo 2 ye kadar yaww bende nasıl seviniodum bu hafta yok güzel bi uyku çekerim die

Ay bu ne be hanfendüler podyumda yürüyo ben de evin külkedisi paspal paspal oturuyorum. Kociş iki gündür bilg. götürüyor okula. Var ya ne kadar zamanımı alıyomuşsunuz siiiiz :)) İki gündür yapmadığım iş kalmadı. Evi bal dök yala yaptım. Şincik de misafir gelicek ama nedense bu saatte gelen misafir sevmiyorum ben ya çocuğumun düzeni bozuluyo onlar görecek diye mıkırdanınca hemen uyandırılıyor ya da kendi uyanıyor ya da ben kimsenin yanında oturamıyorum.

Sedacım yan mesleğin mankenlik mi. Ya da şöyle diyim Erol Atara mı cektirdin bunları :)kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…