2008 Kasım Anneleri

Herkes resmini değiştirmiş, biz de eksik kalmayalım dedik kızımla. Bu arada bu resim 3 hafta önce çekildi. O zamandan beri 2 kilo vermişim, şimdi bu kadar tombik deilim yani...

Darkcım senin kız değişik bi çığlık öğrenmiş ya benimki de şirret kadınlar gibi "A-AAA" diye bağırmayı öğrenmiş. Gerçekten çok tatlılar, her gün yeni bi huyla karşılaşıyoruz...

Albümüme yeni resimler ekledim.
Ev halimle çekilmiş fotolar yalnız:)) Biz Seda gibi süslü koyamıyos DD
Birde sadece arkadaş ve irtibatlar görebiliyor.
Eklenmeyen varsa gelsin arkadaş olalım D

Elmalıcım gayet hoşsun burda bence.Hiçde tombik deilsin.
Bak AAAA yı bizimkide yapıyo yaparken eliyle ağzına hafif hafif vur.Tarzan gibi oluyolar:)) Buda çok hoşlarına gidiyo.

ay kızlar yaaaa ağlamak istiyorum ..biraz önce kızımın pijamasını almak için dolabını açtım aşkım bana hediye almış oraya saklamış ,yavrum benim yaaa ..saat almış ,kare kutu üstünde kurdele vardı karton bi kutuda ..çok mutlu oldum..yarın vericek yavrum...haberi yok bildiğimi bilmiyo ..onu çoooookkk seviyorum canım benim..

eylülcüm ne güzel ne mutlu sana

kızlar yaa biberonu şiddetle reddetti benim bıcırık acaba sütmü bozulmuştur ama derin dondurucuda 6 ay saklanmıyomuydu yazık oldu sütlerime galiba eşim kokladı o kadr yalvardım kaşığın ucuyla tatmadı bende hayatta tadamam delikafaduldençocuk öyletepki verdiki biberona eşimde koklayınca bırak verme çocuk dile gelicek şimdi dedi çok güldüm:roflol:

showda wipeoutmu ne öyle bi yarışma var koptuım yaa uzun zamandır hiçbu kadr gülmemiştim -tatlicadiarzu-kendilerini ne hale sokuyolar asumanda çokmatrak

mmmf cim bende onu izliyorum ,geçen haftada ilk bölümü vardı onu izledim ölmüştüm gülmekten,şimdi eşim de bende yine koptuk , gözlerim yaşardı valla,süper bişey..

eylül gözün aydın canım, sen ne sürpriz yapıcan düşündünmü bişii

mmmf inşallah bozulmamıştır canım çok üzülürüm valla, belki biberon yabancı geldiği için almamıştır, bazen benim bızdıkta yapıyor doyduğu zaman, karnı açmıydı eminmisin

sonra baya beniemdi açtı baya doydumubilmiyorum memede uyudu bende üzülürüm çok atmıştım buızluğa ilk günlerr:1no2:

kızlaaarr sonunda yazabiliyorum
valla geçmişi okuyayım derken yazamadığımı farkettim.zaten kız da oyaladı.aklımda kalanlalrı yazayım bari.julicim kargoyu bekliyorum tatlım
çitosçum aynı arabadan bizde var ,alışınca çok rahat kullanılıyor ben çok memnunum.zaten dediğin gbi yaza büyük ihtimalle baston alırım bende
mmfcim hayatım seninki hakikaten mikroskobik filan değil baya paşa olmuş maşallah subanallah.en küçük benimki kaldı 5.400gr 56cm tabi yanılmıyorsak kendimiz ölçtük çünkü.ama senin paşkito 1 ay büyük benim minnoştan

[/URL][/IMG]

asorti zeyna deniz anası saphira iyiki doğurdunuz kızlaaaaaarrrr iyiki doğurdunuz kızzzzllllaaaaarrrr ...............
hadi bakalım söz verdiğim gibi parti yaptım size nice nice aylara yaşlara hep beraber olalım inşallah

ayyy uyanın beyaa çok canımsıkıldı nerdesiniz kaç gündür yağmur soğuk bidışarı çıkamadık çokbunaldım burasıda olmasa sıkıntıdan boğaz köprüsüne çıkarım herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…