2008 Kasım Anneleri

bizde parise gidicez kısmetsekaydirigubbakcemile3yok be anacım ne planı planlı yaşayabiliyormuyuzki:))
şaka bi yana çok istiyomparisi görmek bide ingiltereyi görmek istiyorum ulen neçok şey istiyom bende:jeyyar:çocuklardan bakkala çıkamıyıom

kıs bişi yok pariste heveslenme ..ha taksim meydani ha paris aynı..şahsen gittim lise yıllarında ordan biliyom..sengözlerimebaksanab

baktım canım dışarı çıkınca bakıcam ön tekerlerini sabitliicem dimi
photoshine canım program

teşekkür ederim canım
arkadakileri yani kendime yakın olanı sabitledi sanırım ama sorarım eşim gelince söylerim tekrar,

ya bende bu keki bu kez kakaolu yaptım değişiklik olsun diye piştiğini nasıl anlayacam kapağıda açamıyorum

valla aynen nebilem aranızda mama verenler plan yapabilir die düşündüm ben mama verseydim kocişle kaçamak yapardım ama sadece emziriyorum geçen evlilik yıldönümümüzdü onda bi kaçamak yaptık oda gece uykusuna yatırdım dokuz gibide öle çıktık dışarı artık hayal oldu desenize mmmfcim çok hoş olmuş resim bende istiyommmm yaaaa he buarada denedinmi cnm keki nasıl oluyo bende yapiiim güzel oluyosa benim kociş tatlı manyağıda

deniyorum sedacım daha bitmedikibir sürü aşama sonuçta güzel olmazsa teepesine binicemzeyna kafanın kaçkere mutfak topladım yaa bugün makineye dizmeye üşeniyomvalla

nan ne sevgilisi :1shok:annemle teyze kızının düğününe gitmiştik ama 3 hafta kaldık.teyzemler orda yaşıyolar ,bu yıl da çağırıyolar da çok masraf be anacım ..

aa ben giderim senin yerine:)))

bitti kızlar ağlattımpastayı bi güzel bakalım nası olcak donmaya gitti şuan

cokacimcoook

zormu kek cnm aşama aşamam herhal :) etraf dağıldığına göre öleyse ben kociş varken yapabilirim anca bebişe banyo yaptırdım die uyudu yoksa uyumazdı o yüzden girebildim zate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…