2008 Kasım Anneleri

Selam kızlar ben geldim.Doktora gittik okuldan sonra kuzumun boğaı iltihaplanmış.
antibiyotik verdi Largopen diye.Kullanan oldu mu aranızda? Penisiline karşı duyarlılarda kullanılmamamalı yazıyo ya korkuyorum.Alerjimizin olup olmadığına bakmadılar?Napcaz?
Kullanmasam mı?

Hayırdır ne önlüğü kızlar bu? Ne sorusu söleyin bakem?

MMf kafa rep rep dedin başımın etini yedin al sana Bi Rep sakın beni unutma DD

largopeni ben hastayken kullandım canım çokhafif biantibiyotik merak etme bu tür şuruplarda pek yan etkiolmuyo zaten gözlemlersin canım zaten boğazı iltihapolduıysa kullanmak zorundasın başka türlü geçmezki
saol canikom benim benim dinlenmem lazımmış yarın gelirim ziyaretine puhaha+rep

Sağol mmfcim Cerenim tatlıdır akif kadar olmasada :)

Kullanayım dimi geçmez başka türlü Banada ismi tanıdık geldi ben kullandım hapını sanırım da niye kullndığımı hatırlayamadım.İnşallah hafiftir canım ya.
Dinlen sen canım nasıl oldun daha iyisindi
r inş.

iyilik darkcım napiim bu kızanla ğraşıp gidiyoruz
sizede geçmiş olsun canım bu arada bizde
hastalığın kıyısından döndük

iyi akşamlar arkadaşlar,bir haftadır doğru düzgün kkya bakamadım.açıyorum bi bakayım diye kızım eşim misafirlerim ve eşim izin vermiyyor bakmaya bir haftadır neler yapıyorsunuz herkez iyidir inş. daha geçmişi okuyamadım yavaş yavaş ara ara bakarım artık.bi gariban mucize vardı nerelerde diyeniniz oldumu .ahh ahh kimsenin aklına gelmemişimdir.son zamanlarda ki halim bu benim hep negatif.resmen depresyondayım ya geçen haftasonu yalavaya k.validemlere gittik.görümcemlerde geldi kalabalık curcuna geldiğimiz akşam kızım hasta oldu.bağırsakları iltihaplanmış.o kadar uzgünümki anlatamam,hamileyken hep iyi bir anne olamamaktan bebeğime iyi bakamamaktan korkuyordum kızım hasta olunca ben bebeğime iyi bakamıyorum diye okadar uzuldumki doğdu 10 gün sonra antibiyotik kullandık sonra grip oldu birşürü ilaç şimdide bu sorun nerde hata yapıyorum bilmiyorum ,elim hep üstünde yine de hasta oluyo neyi yanlış yapıyorum bilmiyorm.hele birde insanlar gelip ben 1 yaşına kadar 7ayına kadar hiç hasta etmedim yok ilaç vermedim diye konuşuyorlar ya hepten canım sıkılıyor.sanki ben bile bile hasta ediyormuşum gibi, sinir oluyorum herkese,neyse yine canımın sıkıntısını döktüm size kusura bakmayın ya ,

darkcım senin bebişine de geçmiş olsun canım inş.biran önce iyileşşir.benimki sureklii kustuğu için verdiğim şuruplarıda geri çıkarıyor sanırım kaç gündür bir faydasını görmedik.antibiyotik içiyor bide ama hala aynı.

mucizecim üzülme canım kimin ne dediği o kadar önemli değil
sen bebeğine iyi baktıktan sonra bunuda atlatırsınız
hem sakınan göze çöp gerçekten batıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…