2008 Kasım Anneleri

zeyna kafa çok yakışmış bu arada haaa
mersü güzzelim ama ben senin resmini göremedim yine koysana bakayım
büyümüyo bu zeyna çatosu
hııı büyümüyo valla büyüğünüde yapamadım nedense :1shok:
baada rep verin rep diye rep rep rep diye rep rep rep rep amaaaan Allah rahmet eylesin ne güzel yazmış cem baba
valla bende reppp diye ağlıyom hatta size sürekli vermeye çalışıyom ama veremiyom kimsede bana vermiyoo hiç mi katılmıyonuz bana:çok üzgünüm:
hoşgeldin canım cerenciğe çok geçmiş olsun. kullanman gerekiyorsa kullan canım bir an önce iyileşsin yavru kuş

Geçmiş olsun mucizecim,öyle düşünme lütfen hangi anne bbebeğine iyi bakmak istemez.Hepimiz hasta olmasınlar diyoruz ama bizim elimizde değil.Stres yapıp bebeğini üzersin başka kimseye bişey olmaz.Diyenlerin de ekmeğine yağ sürmüş olursun.Hiç duyma sen o çok bilmişleri.bence sen çok iyi bir annesin.

Asortiecim walla ben hamişken zaten boyatmadım hatta kestirmedim bile.Saçım çok kötü olmuştu inan.

Sütten kesene kadar boyamamak da baya uzun bir zaman süreci olmaz mı?
Olmazsa bi öğün mama verirsin :)
Ek gıdaya başlamaya doktorunuz ne dedi? aklıma gelmişken sorayım.

Zeynacım sağol canım benim.Sana yakın zamanda rep vermişim galiba yeniden veremedim

Bu arada önlüklerde parlıyor hani ya:) Bende baktım da kapanmış o konu ( Geç kaldım.
Hayırlı olsun Asortie ,zeyna ve mmf önlükleriniz.
Başka alan varsa bilemiyorum hepiciğinize hayırlıolsun.

asortik zati çıtır mucizecim o daha 23-24 yaşında biz yaşlandık pehhhhhhhhhhh
ahh ahh hiç sorma. ama sen resminde hiç de yaşlı görünmüyorsun canım.ben kendi derdime yanayım.

teşekkür ederim canım ya.çevreden insan çok etkileniyor .-ay canım şimdiden antibiyotik kullanmaya mı başladı.ayy hastamı seninkininde kıçı hiç doğrulmuyor siz hiç çıkmayın bari evden.ve buna benzer bir sürü laf olunca bide insan kendini sorumlu hissedince daha çok üzülüyor benim yüzümdenmi diye

ya nette araştırdım kimi zararlı dio kimi değil dio bunları diyenlerde doktorlar yanee
boyatsam mı boyatmasam mı karar veremedim röfle değilde düz renk yapıcam ben yaa
sütlü kahve fln ya da karamel

mesela biri böle demişGEBELİKTE VE EMZİRİRKEN SAÇ BOYATMA
HAMİLE İKEN VE EMZİRİRKEN SAÇ BOYATMA
Saç boyaları deriden çok az emilirler o yüzden gebelikte saç boyatmanın muhtemelen hiçbir zararı yoktur fakat bazı bilim adamları yine de gebeliğin ilk 3 ayında saçların boyatılmamasını önerirler.
Deriden çok az emilen saç boyasının süte geçmesi beklenmez o yüzden emzirme sırasında saç boyatmanın zararı yoktur

ayrıca bana organik ama gerçek organik boya adı önerebilecek biri var mı parası neyse vericem-tatlicadiarzu-

zeyna kafa bizde rep çılgınlığı yok benim takıldığım diyer topikte herkes birbirine hergün rep veriyo olur olmaz bende ordan alıştım:))
sen benden gizli hangi topikte yuvarlanıyon kuzum hııı klava:
evet Allah razı olsun yeni vermiştin unutmayın bu kulcağızıda ya
valla önlüğüme bayıldımki ben mutfak önlüğü kullanan bi bayan değilimdir. bugün taktım eşim bile pek beğendi çok yakışmış dedi :asigim:
bende 80 kasım bebeğiyim yokmu 80 kasım bebeği :))))) aman bende çatır çuturum kendi çapımda peyhhhhhhh
ben varım ben senle aynı 80'li çıtır ve evet biz şimdiki kof çıtırlardan daha çıtırız
(asorti sen alınma lafım 86 ve üzeri olup erkenden büyümeye çalışanlara sen tam yerinde ve kıvamındasın )

cnmcım hoşgeldin yokluğun nasılda belli kuskanuyorum yawww beni kimsecikler sormuyo bea cerenime çok çok geçmiş olsun yerim onu ben kuşum benim

saphiracım 4.ayınız kutlu olsun şekerim
bak şimdi de ki ; annem yok benim ,babam yok benim , mamam yok benim mama yollayın ,emrah oğlum sivilcen çıkmış ,sivilcem yok benim ..:roflol::roflol:
kıs delüüüü güldürdün yine beni :dance:
anam bu ruslarda heriflerin ağzından düşmez oluyo parayı bulduklarında nedense:dilcikar:

diloksçum aynen bizde de var doktora sordum dün ailede erken çıkaran varmı dedi yiğenlerim 4,5 aylıkken çıkartmış yandık yawww göğüz uçları yinemi kanıcak kabus allahım
ya bende boyatmak istiom ama kimi süte geçer dio kimi geçmes dio
şaştım bende
asortik bende boyatmak istiyorum ama kimi geçer dio kimi geçmez dio içime sindiremedim bi türlü yaaa ne
yapsak ki acaba
Seda papucu yarım daha bitiremedin mi yafs geçmişi oku oku.

anammmmmmmmmmmmm oku oku oku oku bitmediki yawwww amma hyazmışsınız kaynatmışsınız yine bende bugün evde tektim dün aşımız kontrolümüz vardı bugünde ateşlendi biraz ben anlamam komşuyu çağırdım o baktı ayy dedim sıkılıyorum otursana aylindeyiz gel dedi bende o çağırmadan ne gideyim sonra kapıya aylin geldi beni çağırmaya insan önceden söler birsen söleyince çağırmak zorunda kaldı napan bende sıkılıodum çıktım 7 ye kadarda oturdum herkes geldi kaynat kaynat daha yeni girebildim özledim valla :) buarada oğluşumun herşeyi iyi maşallah

valla naturel colors die bi boya var bakkim ondan alıp boyayım bari ya nipiim yada mayısa kadar beklesem mi pufff
zeyna kafam alınmadım canım ben kof değil poff um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…