- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.901
mersü güzzelim ama ben senin resmini göremedim yine koysana bakayımzeyna kafa çok yakışmış bu arada haaa
hııı büyümüyo valla büyüğünüde yapamadım nedense :1shok:büyümüyo bu zeyna çatosu
valla bende reppp diye ağlıyom hatta size sürekli vermeye çalışıyom ama veremiyom kimsede bana vermiyoo hiç mi katılmıyonuz bana:çok üzgünüm:baada rep verin rep diye rep rep rep diye rep rep rep rep amaaaan Allah rahmet eylesin ne güzel yazmış cem baba
hoşgeldin canım cerenciğe çok geçmiş olsun. kullanman gerekiyorsa kullan canım bir an önce iyileşsin yavru kuşSelam kızlar ben geldim.Doktora gittik okuldan sonra kuzumun boğaı iltihaplanmış.
antibiyotik verdi Largopen diye.Kullanan oldu mu aranızda? Penisiline karşı duyarlılarda kullanılmamamalı yazıyo ya korkuyorum.Alerjimizin olup olmadığına bakmadılar?Napcaz?
Kullanmasam mı?
Hayırdır ne önlüğü kızlar bu? Ne sorusu söleyin bakem?
MMf kafa rep rep dedin başımın etini yedin al sana Bi Rep sakın beni unutmaDD
asortik zati çıtır mucizecim o daha 23-24 yaşında biz yaşlandık pehhhhhhhhhhh
ahh ahh hiç sorma. ama sen resminde hiç de yaşlı görünmüyorsun canım.ben kendi derdime yanayım.asortik zati çıtır mucizecim o daha 23-24 yaşında biz yaşlandık pehhhhhhhhhhh
teşekkür ederim canım ya.çevreden insan çok etkileniyor .-ay canım şimdiden antibiyotik kullanmaya mı başladı.ayy hastamı seninkininde kıçı hiç doğrulmuyor siz hiç çıkmayın bari evden.ve buna benzer bir sürü laf olunca bide insan kendini sorumlu hissedince daha çok üzülüyor benim yüzümdenmi diyeGeçmiş olsun mucizecim,öyle düşünme lütfen hangi anne bbebeğine iyi bakmak istemez.Hepimiz hasta olmasınlar diyoruz ama bizim elimizde değil.Stres yapıp bebeğini üzersin başka kimseye bişey olmaz.Diyenlerin de ekmeğine yağ sürmüş olursun.Hiç duyma sen o çok bilmişleri.bence sen çok iyi bir annesin.
Asortiecim walla ben hamişken zaten boyatmadım hatta kestirmedim bile.Saçım çok kötü olmuştu inan.
Sütten kesene kadar boyamamak da baya uzun bir zaman süreci olmaz mı?
Olmazsa bi öğün mama verirsin :)
Ek gıdaya başlamaya doktorunuz ne dedi? aklıma gelmişken sorayım.
sen benden gizli hangi topikte yuvarlanıyon kuzum hııızeyna kafa bizde rep çılgınlığı yok benim takıldığım diyer topikte herkes birbirine hergün rep veriyo olur olmaz bende ordan alıştım:))
evet Allah razı olsun yeni vermiştin unutmayın bu kulcağızıda yaZeynacım sağol canım benim.Sana yakın zamanda rep vermişim galiba yeniden veremedim
Bu arada önlüklerde parlıyor hani ya:) Bende baktım da kapanmış o konu( Geç kaldım.
Hayırlı olsun Asortie ,zeyna ve mmf önlükleriniz.
Başka alan varsa bilemiyorum hepiciğinize hayırlıolsun.
ben varım ben senle aynı 80'li çıtır ve evet biz şimdiki kof çıtırlardan daha çıtırızbende 80 kasım bebeğiyim yokmu 80 kasım bebeği :))))) aman bende çatır çuturum kendi çapımda peyhhhhhhh
cnmcım hoşgeldin yokluğun nasılda belli kuskanuyorum yawww beni kimsecikler sormuyo bea cerenime çok çok geçmiş olsun yerim onu ben kuşum benimKızlar selamlar kaç gündür yoktum daha yeni fırsat bulabildim.Kardeşim ve sözlüsü var,ev kalabalık olunca giremedim.Birde sınıfın Pc sini getirmiştim eve kardeşim onu kurmakla uğraştı derken ben hiç fırsat bulmadım.
Ev kalabalıktı iyiydi keyfimiz yalnız Ceren bu hafta hep hastaydı.Yeni yeni düzeliyor derken az önce ağlaya ağlaya kalktı zor yatırdık.of ya kaç gündür geceleride emerken çok ağlıyor.Acaba ağzına çok mu akıyor?Anlamıyorum ki?
Sizler nasılsınız?Geçmişe bakamadım.Beni merak edenlere teşekkr ediyorum kızlar iyiyim çok şükür.Çok yorgunum ama ya...
saphiracım 4.ayınız kutlu olsun şekerimben geldim fakat kimseciikler yok sanırım,köşede mucizeciğimi görüyorum) asortie senden de bişey kaçmıyo haa pes yani ne ara gördün beni yafu :uhm: mmmfçim gıda zehirlenmesi oldum canım ondan yoktum.bi de misafirim geldi.sonra kocile kavga ettik,sonra barıştık,bir yandan da kızla uğraş.bi de günler sonra hava güzel olunca kendimi sahile atıverdim.oohh bende d.okyanus da temiz hava aldık çok iyi geldi.bugün bir ara girdim ama okumam gereken sayfa sayısını görünce aynı hızla çıktım.tabi bu arada sizin de son sayfada benimle ilgili yazdıklarınızı görmedim.yoksa biliyosunuz cvp yazmadan asla çıkmam.
bu arada bugün 6 mart cuma oldu yani minnoşum 4. ayını bitirdielma suyu tattırıcam kuzuma :teytey: dr.u arayıp mamayı değiştiricez mi diye sordum.0-6 ay olan mamalar var onları kullanın dedi.ben hiç görmedim 0-6 ay dedim.eğer bulamazsanız 2 no ya geçersiniz dedi.0-6 ay olan mama hangisi bilen var mı arkadaşlar
kıs delüüüü güldürdün yine beni :dance:bak şimdi de ki ; annem yok benim ,babam yok benim , mamam yok benim mama yollayın ,emrah oğlum sivilcen çıkmış ,sivilcem yok benim ..:roflol::roflol:
anam bu ruslarda heriflerin ağzından düşmez oluyo parayı bulduklarında nedense:dilcikar:ay allah aklıma ne geldi şimdi ; dün akşam kocişle konuşuyoz süper lotoda 30 trilyon bize çıksa naparız diye ,önce etilerden bi ev aldık ,sonra araba ve yat ,sonra ben kıza bakıcı ve eve hizmetçi aldım ,kocamın rus hizmetçiye sulanmasıyla hayalimiz orada sonlandı..mirmirmirmir
diloksçum aynen bizde de var doktora sordum dün ailede erken çıkaran varmı dedi yiğenlerim 4,5 aylıkken çıkartmış yandık yawww göğüz uçları yinemi kanıcak kabus allahımkızlar sizin bebişler de diş çıkaracakamış gibi herşeyi ısırmaya çalışıyormu..
kaşaığı,emziği biberonu herşeyi yiyecek sanki..
iştah ta azaldı biraz.
salyalar o biçim..
tecrübeli anneler bu nedir acaba hı?
asortik bende boyatmak istiyorum ama kimi geçer dio kimi geçmez dio içime sindiremedim bi türlü yaaa neya bende boyatmak istiom ama kimi süte geçer dio kimi geçmes dio
şaştım bende
Seda papucu yarım daha bitiremedin mi yafs geçmişi oku oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?