2008 Kasım Anneleri

ÖYLE KÜÇÜK BEBEKLERİ ÖRÜNCE BEN DE ANLIYORUM OĞLUMUN BÜYÜDÜĞÜNÜ. HELE BİR ARKADAŞIMIN İKİZLERİ OLDU,BİR DE ERKEN DOĞUM YAPTI,BİRİ 1.600 DİĞERİ 1.800DÜ DOĞDUKLARINDA AMAN ALLAHIM HALEN DAHA ONLARA GİDİNCE BENİM MİNİK OĞLUM DEV GİBİ KALIYOR O KIZLARIN YANINDA YAVRULARIM O KADAR KÜÇÜKLERKİ. EYMEN BİLE ŞAŞKIN ŞAŞKIN BAKIYOR ONLARA kaydirigubbakcemile3

yaa bu hafta yemekteyizi izleyemedim.hep yarım yarım bakabildim.
çok ta güzel bir gruptu..

bu haftamız ağlamakla geçti..
dedim ki eşim ve ailem gelince tunayı bırakırım ben de biraz keyif yaparımj,sadece emzirirmfln
nerde..daha da beter oldu herşey.
yabancıladı sanırım uzun zamandır sadece beni gördüğüiçin..

vallaçok yoruluyorum..hepsi gi,tse de yine yalnız kalsam:)))))
şaka şaka

hööööööööööööööyyyyyyyyyyyttttttttt biz geldik karşı komşuy gettim gözüm camda benimkapıdaydı ama ne gelen vardı nede giden aras kargoda 5dk arabayla benmi gidip alsam netsem

kızlar sizin bebişler de diş çıkaracakamış gibi herşeyi ısırmaya çalışıyormu..

kaşaığı,emziği biberonu herşeyi yiyecek sanki..
iştah ta azaldı biraz.
salyalar o biçim..

tecrübeli anneler bu nedir acaba hı?

mmmf gacısı anca gezion aras kargo beni aradı dedi ki bu mmmf gacısı çok gezenti olmaya başladı
onun hakkını sana veriyruk dedü bana geldi hee

saphıracım kızımın adaşının ay dönümü kutlu olsun canımm :)
teşekkür ederim canımm :))

teşekür ederim cnm.bende bebelec 1 kullanıyorum,hiç görmedim 0-6 ay olanını ya da hiç dikkat etmedim sağol cnm
sağol cnm.aynen valla bende şaşırıyorum bu kadra hızlı büyümelerine.bugün ütüledim çamaşırlarını da yarısından fazlası küçülmüş.benimkine herşey çok büyüktü.hatta bu yüzden prematüre beden giysi almıştık doğduktan sonra

saphira 4.ayınız kutlu olsun darısı başımıza
sağol,amin

aynı şeyi bende yaşadım,3 aylık bir erkek bebek gördüm,bizimki yanında abla olmuş dedim maşallah bebişlerimize

ben bi yeme yapayım.kendimi ütüye verdim,yemek yapamadım adam geliyomuş ayol yasakkelime hadi kaçtım ben sonra görüşürüz

bu arada unutmadan söyliim benimkine elma suyunu tattırdım bi bayıdı bi bayıldı şapırdata şapırdata içti valla iştahı hep böyle olur inşallah cokacimcoook

gelir canım ya merak etme bende ekledim geçmiş sayfalarda görmedin mi
ayrıca ben ankaradayım mesela istanbuldakilere daha gelmemişti bana geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…