- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.861
teşekkür ederim canımm :))saphıracım kızımın adaşının ay dönümü kutlu olsun canımm :)
teşekür ederim cnm.bende bebelec 1 kullanıyorum,hiç görmedim 0-6 ay olanını ya da hiç dikkat etmedim sağol cnmsaphıracım bir önceki sayfalarda ben sana cevap yazdım sadece çok sayfa okuduğum için hangi arkadaştı çıkaramadım diye yazdım şimdi mamaların çoğu değişti ben bebelac kullanıyorum 4. aydan itibaren 2 noya geçmiştik ama değişti şimdi 1 numara 0-6 ay arası oldu.. oğluşlarım bebelacdan memnun biz tekrar bir ay daha 1 numaraya döndük..
bu arada gözümden kaçmış 4. ay dolmuş gözünüz aydın..
sağol cnm.aynen valla bende şaşırıyorum bu kadra hızlı büyümelerine.bugün ütüledim çamaşırlarını da yarısından fazlası küçülmüş.benimkine herşey çok büyüktü.hatta bu yüzden prematüre beden giysi almıştık doğduktan sonrasaphira'cım tebrik ederim 4. ayınızı,dün akşam oğluma şöyle bir bakıyorum şaka maka büyüyorlar yaa Allah'ım biraz yavaş dedim içimden,her anın tadını çıkarmak istiyorum çünkü.günler su gibi yaa
sağol,aminsaphira 4.ayınız kutlu olsun darısı başımıza
selam kızlar.
bugün misafirliğe gittik oğlum babası ve ben.eşimin kuzeni vardı.onun da 1,5 aylık bebeği vardı.
onu görünce hakikaten iyi yol katettik dedim.benimki abi olmuş bile.
sarhiracım 4. ayınızı kutlarız cnm..
mmmf gacısı anca gezion aras kargo beni aradı dedi ki bu mmmf gacısı çok gezenti olmaya başladı
onun hakkını sana veriyruk dedü bana geldi hee
ben de 2 gündür veriyorum elma suyu..bunlar kilo aldırır mımkızlar..ekler yanii
hemen önlüğümü faliyete geçirdim resmi kendim çektim idare edin yemekten sonra görüşürüz
verdik ya looo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?