2008 Kasım Anneleri

gezin gezin anacım benimde yarın kayınbabam gelio kayın demek ne komik kayın ağacısırnaşık şey sornada ablam gelip beni alıcak biraz anamlarda galayımmmm sukuldum valla aranızdan istemeyerekten 3 ünlüğüne yada daha da uzun süreliğine ayrulabülürüm janlarummmm

tesk ederim kızlar bende kzım olmayınca kız seyleri örmek cok hoşuma gidiyo oğluşum artık büyüdü yaza bakalım bebek düşünüyoruz aranızda troid hasatası olan varmı sıkıntı yasıyormusunuz hamilelikde

sedacım özlücez seni canım çabuk gel olur mu

Tırtılkurabiye benim yoktu canım da olan 2 arkadaş vardı sanırım.yanlış mı hatırlıyorum acaba? Biri Julimiydi?Diğeri kimdi?

OOH git valla cancağızım rahatlarsın ne güzel...uzun sürmesin amaaaaaa...

Zeyna bi gün tatilin var onuda saç mı boyayarak geçirceksin delü seni :)
Bu arada bizim yarın sabah seminerimiz var.pazarda var.gelecek haftasonuda var .off ya off yatamıcaz
aman darkcım tatlim asortiden ve sizden öenmlimi boşver başka zaman dinleniriz onunla sizinle olmak var işin içinde
ay aklıma ne geldi gülben ergenide kasım 2009 analarına yazdıralım :roflol:
sen küççük bi bebeli karusun ne işin var gezme kır g.t otur evde ama yok illa gezecem diyosan git ama hemen gel fazla bekletme hatta bak senin için bi şarkı bilem yazdım ;
Haydi güle güle git, uğurlar olsun
Yolun bir yerinde elbet yorulursun.
Kendimi saklıyorum, vakit gelince

Sen beni bulursun.

Ehehehehehe zeyna karusu güldürdün beni:))
Gülben Ergen kk ya gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
2009 listesine girsin :))
Amanın Julininin dediği gibi o nası bir hırs öle:)

Kızlar biz çok beceriksizmişiz görüdnüzmü listeyi?
Hiç öle çafçaflo listemiz olmadı bizim

efet darkcım gördüm bizim birimizin ara çizgileri kısa birimizin uzun yamuk yumuk delikafadulden
ama emin ol bence bizimki daha doğaldı kendimiz yaptık ellerimizle onlar gibi yapay değilik

ben yatar dün geceden az uykusuzum adamla tepiştim sonra velet uyandı fırtına çıktı sular kesildi elektrikler yoktu benim bir kedim falanda olmadı v.b. yani uykum var işte mirmirmirmir

herkeze iyi geceler öpüyom sizi yarın görüşürüz inşallah valla girin hepiniz almıcam yoksa sayfayaaa kaydirigubbakcemile2

Dilokscumbenim kızda herşeyi yicek gibi doktor normaldir hemen diş çıkarmasını beklemeyin dedi.

[SAPHIRA; Ve EYLÜL 4. ayınız kutlu olsun nice mutlu yıllara inş.

Zeyna bende içerim onla şalgam malgam hakgetire:)))
Juli kafa bida bizi de çaır böle güsel röportajlarda :jeyyar:
:roflol::roflol: çalışıp bebek bakmak çok zormuş
ohhh menüler zengin kime çöreklensek bu akşam acep cokacimcoook

valla darkı bende sorcam sorcam ece benden önce davrandı nerde bu hatun acep
Çok zor çooooookkk benim de aklım hep evde.Okulada sanki faydam yok gibi (
Bende chicconun manuelini kullanıyorum ilk zamanlar iyiydi ama şimdi çekmiyo.napcam ben ya

ayy kızlar ya nerdesiniz çok sıkıldım amaaa
darkta yok zatii
ayy benim yürüyen gürültü geldi öptüm hepinizi
dark a selam söleyin bugün görüşemedük gendüynen
:1hug: canım mucuksss

=mmmf27Çileği görürüseniz facede felan benden de çok selm söleyin.

dark kaç gündür yok
puf kızlar nerdesiniz kimseler yok artık burda juli bi ara burdaydı yazmadan gitmişdark yok asorti yok

Şeniz aklım hep burdaydı

çitos;canımcım çalışmakda çare olmuyor biliyormusun?Evde oturmakda sıkıyordur biyerden sonra ama.Çalışıncada konsantre olunmuyor.

ayyyy burası hep dolu olurdu yawww oku oku sayfalar bitmezdi neoldu kız 2009 lu anne adayları nazar mı değdirdi ne dark julie asorti
ve bugünnnnnnnnnnnnnnn 4 ayımızzzzzzzzzzzzzzzz
Nice mutlu yıllara canımcım

dark nerde yawwww merak ettim valla
a.s. canlarım yaaaaa
Rotayı bizde yaptırmaktan vazgeçtik.Eşim birirnden duymuş,onlarada doktor akrabası çok da etkili değil felan deyince yaptırmadık.

evet ya dark birkaç gündür hem okul hem ceren yoruyordur heralde, hastalık falan olmasında yorgunluk geçer,
O da varda esas sebap hastalık değildi tabi.a.s.

dark ın gelmesi için benim sormam lazım galiba: nerelerde bu dark yahu :)
Bu sefer yetişemedim galiba :))
Bakıcına çok sevindim memnunmuşsun maşallah Allah bozmasın.

dark nerdeki...herhalde çok yoruluyor yarın bizde öyle olacağız
geldim geldimmmm
Çok yoruluyorum.bebeğin inş. bakıcıya alışır.
Biberon silikon damaklı al canım.Markası önemli değil maharet uçta.
ben tüm biberonlarıma wee marka 2 numara silikon damaklı uç taktım.
benim kız hem biberon hem meme devam ediyor çoook şükür.Sanırım bırakma potansiyeli bebekten bebeğe göre değişiyor.
2 ay kaldı 2 ay daha emsin hiç değilse benim kuzu.

yokmu benim yakışıklı oğluma kız(
ImageShack - Image Hosting :: 64285112.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 89534033.jpg
Maşallah canım yeşil takımının pembeside bizde var:)

ata_tanem24;Geçmiş olsun canım Batu nasıl oldu?

Yokluğumda beni soran sormayan herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…