- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.941
gezin gezin anacım benimde yarın kayınbabam gelio kayın demek ne komik kayın ağacısırnaşık şey sornada ablam gelip beni alıcak biraz anamlarda galayımmmm sukuldum valla aranızdan istemeyerekten 3 ünlüğüne yada daha da uzun süreliğine ayrulabülürüm janlarummmm
aman darkcım tatlim asortiden ve sizden öenmlimi boşver başka zaman dinleniriz onunla sizinle olmak var işin içindeZeyna bi gün tatilin var onuda saç mı boyayarak geçirceksin delü seni :)
Bu arada bizim yarın sabah seminerimiz var.pazarda var.gelecek haftasonuda var .off ya off yatamıcaz
ay aklıma ne geldi gülben ergenide kasım 2009 analarına yazdıralım :roflol:Selam millettttt..Depresif geldi hanııııııııııııımmm...yok yok bugün az daha iyiyim.
Kociş beni ankaraya götürüyor yarınnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2..oohh azcık insan görücem kalabalıklara karışmak istiyorummmmmmmmmmm...
Önlükler ne güzelmiş ben de istiyom yaaaaaaaaa.
Ben hala adet olmadım..doğla korunma metodunu uygulamasak başka şeyler düşüncemmmmmmm..bu arada gülben ergen hamileymiş hem deeeeeee ikizzzzzzz..
sen küççük bi bebeli karusun ne işin var gezme kır g.t otur evde ama yok illa gezecem diyosan git ama hemen gel fazla bekletme hatta bak senin için bi şarkı bilem yazdım ;gezin gezin anacım benimde yarın kayınbabam gelio kayın demek ne komik kayın ağacısırnaşık şey sornada ablam gelip beni alıcak biraz anamlarda galayımmmm sukuldum valla aranızdan istemeyerekten 3 ünlüğüne yada daha da uzun süreliğine ayrulabülürüm janlarummmm
günaydın canlarım yavru kuşlarım [/COLOR
dark gelmiş çok sevindim darkcım iyi olmana.hep böle güzelliklerden girmez ol canım ve cerenede çok geçmiş olsun.
o behlüle ben her hafta ve hatta her dizi tekrarlarında kaçıp kaçıp gidiyorum bi duyulursa işim biter ya neyse
anaaaa kız yeterki tek kusuru oolsun ben onla şalgamda içerimn bozada içerim o istesin şarap içer kafada bulurum ama o olsun be :içelim:
:roflol::roflol: çalışıp bebek bakmak çok zormuş
Çok zor çooooookkk benim de aklım hep evde.Okulada sanki faydam yok gibiohhh menüler zengin kime çöreklensek bu akşam acep cokacimcoook
valla darkı bende sorcam sorcam ece benden önce davrandı nerde bu hatun acep
ayy kızlar ya nerdesiniz çok sıkıldım amaaa
darkta yok zatii
:1hug: canım mucuksssayy benim yürüyen gürültü geldi öptüm hepinizi
dark a selam söleyin bugün görüşemedük gendüynen
dark kaç gündür yok
puf kızlar nerdesiniz kimseler yok artık burda juli bi ara burdaydı yazmadan gitmişdark yok asorti yok
ayyyy burası hep dolu olurdu yawww oku oku sayfalar bitmezdi neoldu kız 2009 lu anne adayları nazar mı değdirdi ne dark julie asorti
Nice mutlu yıllara canımcımve bugünnnnnnnnnnnnnnn 4 ayımızzzzzzzzzzzzzzzz
a.s. canlarım yaaaaadark nerde yawwww merak ettim valla
O da varda esas sebap hastalık değildi tabi.a.s.evet ya dark birkaç gündür hem okul hem ceren yoruyordur heralde, hastalık falan olmasında yorgunluk geçer,
Bu sefer yetişemedim galiba :))dark ın gelmesi için benim sormam lazım galiba: nerelerde bu dark yahu :)
geldim geldimmmmdark nerdeki...herhalde çok yoruluyor yarın bizde öyle olacağız
Maşallah canım yeşil takımının pembeside bizde var:)yokmu benim yakışıklı oğluma kız(
ImageShack - Image Hosting :: 64285112.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 89534033.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?