2008 Kasım Anneleri

uykum var 2 de anca yattım beyaz shova baktım birazda ben yattım mehmet ağladı ona baktım yattım fatih bağırdı ona baktım yattım mustafa sayıkladı ne diyo diye dikkat kesildim sonra mehmet ağladı fatih bağırdı sabaha kadar böyle sürdü şu an uykusuzum çok çay varmı çay

OHH ÇAYLARI ÜÇLEYİN KIZLAR BENDE GELİYORUM:içelim: BENİMDE UYKUM VAR BİRAZ AMA DERSHANEDEYİM VE DERSLERİM VAR. EYMENDE İKİ GÜNDÜR BİR TUHAF UYUYOR KIZLAR YAA UYUYOR AMA SÜREKLİ KIPIRDIYOR SESLER ÇIKARIYOR BİRAZ AĞLAMAKLI OLUYOR KALDIRIP EMZİRİYORUM BİRAZ DALIYOR SONRA YİNE BAŞLIYOR HİÇ HUZURLU UYUMUYOR YANİ NEDEN OLABİLİR SİZCE ODA ÇOK SICAKTI İKİ GÜNDÜR ONUN ETKİSİ OLABİLİR Mİ BİRDE BEŞİĞİ KÜÇÜK GELİYOR ARTIK SANIRIM ELİ KOLU RAHAT HAREKET EDEMİYOR BÜYÜK YATAĞINA GEÇİRMEM LAZIM AKLIMA BAŞKA İHTİMAL GELMEDİ,KARNIMI DOYMUYOR ACABA DİYORUM BİLEMEDİMKİ SİZİN BİR FİKRİNİZ VARMI :çok üzgünüm:

Günaydın kızlarr. İki aydır yatmayan maaşlarımızın bir kısmını yatırmışlar güne biraz olsun sevinerek başladım. Karnım zil çalıyor valla sırf çayla olmaz beni doyuracak bişiler var mııııı.

Beyazmelek gazdan olabilir mi canım. Benimm kız da gecen öyleydi sonra emzirirken bir patlattı gecenin geri kalanını güzel geçirdi :) Bir gü uçuccak zaten büyük insan gibi ya bi duysanız :)))

ana napcan bu havada karşıda kız sokaki
valla ben bi yere kaçmadım ama sabah tülleri attım makinaya eeee pis cama mı asacam onları cam sildim sonra camları silerken eve toz girdi diye evi süpürdüm sildim şimdi toz alacam ama ölü gibiyem her yanım ağrıdı bi salon tülleri kaldı hayatta onları ben söküp takamam kocişin ellerinden öper
aman hem çalış hem ev işi aman Allahtan oğluşum bugün izin verdi bana da rahat yaptım
ulen ben cam sildim şimdi yağmur başladı nefret ediyom bu şanstan öle az buz da değil sağnak yağıyo rüzgarda var camlara camlara doğru diğer yerler neysede şu salona vurmasaydı iyiydi boydan boya cam canım sıkıyo silerken be

günaydın kızlar..neeee günaydın mı???

anca düştüm buralara..
zeyna burada da geceden beri yağıyor..çok güzel ama senin içiniyi olmamaış sanırım..
acaba 40 ikindi yağmurları mı başladı..

bugün son cemre mi düştü ..sanki öyle duydum...

valla mmmf çim bu havada iyi gidiyorsunuz vallahi.ben adım atmak istemiyorum...

juliiii bizi de görrr...güle güle harca cnm maaşını

beyaz melekçim bu bebelerin ne zaman ne yapacakları belli olmuyor yaa..ben de çoğu ağlamalarına sebep bulamıyorum.

herkes diyor ki bu bebek çok ağlak..

ama bu imajlarını yıkmak istiyorum:))

kIZLAR YAA DOĞUMDAN SONRA GÖBEĞİMİN KÜÇÜK BİR BÖLÜMÜNDE ÇATLAKLAR OLUŞTU. DAHA DOĞRUSU HAMİŞLİĞİN 9. AYINDA 1 HAFTA İÇİNDE OLDU,BEBİŞİM BİRAZ HIZLI KİLO ALMIŞ O HAFTA ANİDEN ÇATLAK OLUŞTU,HER YERDE DEĞİL ALLAHTAN AMA YİNE DE CANIMI SIKIYOR. ŞU REJENE KREMİ ALIP KULLANASIM VAR NE DERSİNİZ. SİZDE DE VAR MI BÖLE BİR DURUM NE YAPTINIZ GEÇİRMEK İÇİN

selamlar,
yağmurlu ve puslu bir gün çok bunaldık evde yaaa..
beyazmelekcim bende de son ay hafif olmuştu ama şimdi görünürde yok gibi benim sadece gebelik çizgisi kaldı oda geçer heralde zamanla...

kızlar şimdi okudum reha muhtarın deniz uğurdan biri kız biri oğlan ikiz bebkleri olacakmış.. deniz uğur tamer karadağlının eşini aldattığı kadın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…