- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #47.181
ayy deniz anası ne dicem sitende eviniz için die bişe var duvar için yani çiçekli şeyler var onlar nasıl yapılıyoo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada kızlar ben artık batunun küvetini kullanmıyorum çünkü yukarda durunca çok huzursuz olup ağlamaya başlıyodu..
Bende soyunup kucağıma alıyorum duşa giriyorum , o bana sarılıyor öyle yıkıyorum ama ön tarafını iyi sabunlayamıyorum tabi çünkü bana deli gibi yapışmış oluyor ama en azından ağlamıyor , hatta çok mutlu oluyo o şekilde yıkanmaktan..siz nasıl yıkıyorsunuz?
ayy deniz anası ne dicem sitende eviniz için die bişe var duvar için yani çiçekli şeyler var onlar nasıl yapılıyoo
meleğim geçen cuma parka gittik , babam da geldi , saolsun aldı batuyu koydu kaydırağa kaydırdı ama nasıl çocuk yüzüstü yapışıyor o şekilde kayıyor , baba pi dememe aldırış etmedi , erkek çocuğuymuş çamurla toprakla oynayacakmış , kavga edecekmiş , sokaklarda büyüecekmiş... peh dedim bende rüyanda görürsün dedim içimden.. sinir oluyorum park olayına valla : ))
azocum yenı evınız hayırlı olsun canım
asortıe kacırmısım neyınız var bılmıyorum ama gecmıs olsun
aksam ıcınde ıyı eglenceler sıze
andına ve remedıosa afıyet olsun
zeyna gecmıs olsun
sabah bırseyler yazmıstım ama dıkkatınden kactı sanırım
bızde ellerımızı sıklıkla yıkayanlardanız
ılle de antıbakterıyel olması sart degıl sıvı sabunla bol bol yıkıyoruz
hatta cok sevıyoruz el ve yuzumuzun yıkanmasını
andına ben son 4 aydır kuvetını hıc kullanmıyorum
dusakabının ıcıne tabureye ben oturuyorum oglusum ayakta ama bana sarılmıs vazıyette
cok eglencelı oluyor kopuk kpouk yıkanıyoruz bır tek sacımızı durulama zamanı zor oluyor o kadar
ayyy kızlar ya oglum cok fecı kustu az once aldıgım gıbı banyoya soktum.ben ıcerde meyvelı muhallebısını hazırlıyordum ıcerı bır gırdım yavrum salonun kosesınde halının ustu de degıl sankı bılmıs de kırletmemek ıcın parkeye kusmus.az once yıkadım.sabah 10 dakı kahvaltıdan berı de bısi yememıstı.su dısında..acaaba mıdesını mı usuttu.ya da sındıremedı.ay nebılım ya moralım bozuldu cunku uzun zamandır kusmuyordu.
kalimerocum aşı olmuşsunuz geçmiş olsun canım çok ağladımı kuzu?
cnm yenı sacların hayırlı olsun gule gule kullan.bende uyku tulumu kullanıyorum cok memnunum utunu ortmuyorum bıle ıcınede cıtcıtlı bady yeterlı oluyorbırde ayagına corap ama tabı odanın ısısı da onemlı eger oda cok soguksa ıcıne ınce pıjıma gıydırılebılır.zaten terleyıp terlemedıgıne bakıp anlıyorsun cnm.yenı evınızde hayırlıolsun cnm gule gule oturun ınsallah.kabus ısıne gelınce de acaba gun ıcınde bısılerden korkuyo olabılırmı?bu da ruyasına gırıyodur belkı.
teşekkürler cnm.bilmiyorumki neden korkuyo?
aslında biraz korkusuz bi çocuk.sadece aniden bişey karşısına çıkınca zıplıyo..
amın zeynacım cok gecmıs olsun ama maalesef bır kez hastalandımı ıyılesemeden tekrarlayabılıyor.Allah dermansız dert vermesın.
sağol julicim.bi ara koyarım foto:)Selam kızlar
Zeynacım geçmiş olsun iki kuzuna da, etrafımdan hep hastalık haberi alıyorum son günlerde korkuyorum vallahi. Geceleri uyanıyorum hay allah acaba boğazım mı şişti diye.
Azocum hayırlı olsun hayatım eviniz. inşallah güle güle oturursunuz. Saçlarını da çok merak ettim bir foto eklesen de görsek gül cemalini :)
Bu karıştırma canavarlarından bir tane de bende var. Tam doğumgününde çekmecelerin açıldığını keşfetti tabii bu benim sonum oldu. O günden beri parmak sıkıştırıyoruz, ağlıyoruz. Denizannesi oturup ağlasaydın canım :) Ben çöp kutusuna uzanmasına bile dayanamıyorum hemen ellerini siliyorum sabunlu mendiliyle. Siz ellerini yıkıyor musunuz bebişlerin. Ben siliyorum sadece yıkamak çok zor oluyor.
Ay dün akşam çok güldüm kızıma. Önce çorabını çıkartıyor sonra gilymeye çalışıyor. Sadece baş parmağına sokabiliyor gerisini yapamıyor tabii bir kızıyor alıyor eline çorabı kavga ediyor :)
iyi eyleceler canım.kızınada tekrar geçmiş olsun..kızlar geçmiş olsun dilekleri için teşekür ederim kızım iyi ilacı içince
bugün kocişle sinem ave yemek ayarladık eylülü hoop anneanneye
başbaşa olacağız bugün hazırlanıcam birazdan
amin cnm.darısı sizlere..sevindim remediosum üzülmüştüm bi an..
azocum şimdi okudum hayırlı olsun tatlım eviniz , darısı başımıza artık..
julicim neden çekmecelere kilit takmıyorsun? benim tüm çekmecelerim kilitli , batu açmak istese de açamıyo.. ben de çocuğu özgür bırakmaktan yanayım ama güvenlik önlemlerini de almak gerekiyor , ben hiçbirşeyine karışmam çünkü içim rahat tüm çekmeceler kilitli , prizlerde güvenlik zımbırtısı var..
zeynacım tekrar geçmiş olsun.umarım çabuk atlatırlar..ben geldim çoooooooooooooooooooook yorgunum
geçmiş olsun dilekleriniz için bir kez daha çok sağolun
şimdi sırası ile şöle anlatayım ;
ahmedin bi tahlili yarın çıkacak alerjik bronşitmi-astım bronşitmi-sadece bronşitmi diye
verdi ilaç iğne falan
yiğide de tam düzelmediği için nüksetmiş antibiyotik verdi bide ishal şurubu
çok yorgunum vücudumu zor tutuyom ayakta akşam olsada yatsam
sağol cicim
azonun evine ne olmuş ben kaçırdım mı