- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #47.721
aman eski günlere döndürdünüz beni..bende anlatayım..bende izin aldım kalktım adanaya gitim eşim o zamn tarsusta öğretmen kendi tek başına kalıyo..işte tarsusa akşama doğru vardım beni bekliyor..elinde kocamn kır çiçekleri..sonra eve gittik..yemek masası hazır..ortada 2 adet beyaz gül..anlamı benimle evlen demkkmiş..ben tabiki anlamadım..sonradan eşimden öğrendim..yemekler falan hazır.bi meyve tabağı yapmışki , meyveleri soymuş doğramış, tek tek hepsine kürdan geçirmiş,.birde kırmızı şarap almış ..dedim ben içmem bilmiyormusun dedim..hayır bugün iççez bugün özel bi gün dedi..sonra cebinden tek taşı çıkarıp bana benimle evlenirmisin..hayatımın kadını olurmusun demişti..hiç beklediğim bişi değildi..çünkü biz 7 yıl çıktık ..hiç evliliği konuşmazdık..bi gün evlenecektik ama belli değildi..haa menümüzüde ututmayayım..içli köfteydi..ablasını yaptırmış gelmiş...:)))
vay bee film gibi diyerek okudum ama sondaki içli köfte bitirdi beni ee adanalının menüsü içli köfte olur kebep olur daha ne olsun dimi kaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar yere bi kibrit tanesi düşmüş sanırım dün..
bi baktım oğlum onun çakılan kısmını kemiriyor..aldım hemen elinden dr aradım bişey olmaz dedi ama çok huzursuz oldum..
bi bilgisi olan var mı?
ağzını yıkadım hatta korkudan soktum onuda yıkadım uyudu şimdi..
canım geçen gün benimki de yaladı senin gibi ama ben hiç endişelenmedim nedense bir gaflet anıma denk geldi heralde yine hemen ağzını yıkadık üstüne bir de su içirdik ooh tamam kaydirigubbakcemile3 hatta üstüne babasıyla espri yaptık şimdi barut oldu dolaşıyor barut gibiyim demek bu demek sanırım ateşle yaklaşma falan diye üstüne gülüştük :roflol: valla turp gibi benim oğlan hiçbişey olmadı