2008 Kasım Anneleri

aman eski günlere döndürdünüz beni..bende anlatayım..bende izin aldım kalktım adanaya gitim eşim o zamn tarsusta öğretmen kendi tek başına kalıyo..işte tarsusa akşama doğru vardım beni bekliyor..elinde kocamn kır çiçekleri..sonra eve gittik..yemek masası hazır..ortada 2 adet beyaz gül..anlamı benimle evlen demkkmiş..ben tabiki anlamadım..sonradan eşimden öğrendim..yemekler falan hazır.bi meyve tabağı yapmışki , meyveleri soymuş doğramış, tek tek hepsine kürdan geçirmiş,.birde kırmızı şarap almış ..dedim ben içmem bilmiyormusun dedim..hayır bugün iççez bugün özel bi gün dedi..sonra cebinden tek taşı çıkarıp bana benimle evlenirmisin..hayatımın kadını olurmusun demişti..hiç beklediğim bişi değildi..çünkü biz 7 yıl çıktık ..hiç evliliği konuşmazdık..bi gün evlenecektik ama belli değildi..haa menümüzüde ututmayayım..içli köfteydi..ablasını yaptırmış gelmiş...:)))

vay bee film gibi diyerek okudum ama sondaki içli köfte bitirdi beni ee adanalının menüsü içli köfte olur kebep olur daha ne olsun dimi kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar yere bi kibrit tanesi düşmüş sanırım dün..

bi baktım oğlum onun çakılan kısmını kemiriyor..aldım hemen elinden dr aradım bişey olmaz dedi ama çok huzursuz oldum..

bi bilgisi olan var mı?
ağzını yıkadım hatta korkudan soktum onuda yıkadım uyudu şimdi..

canım geçen gün benimki de yaladı senin gibi ama ben hiç endişelenmedim nedense bir gaflet anıma denk geldi heralde yine hemen ağzını yıkadık üstüne bir de su içirdik ooh tamam kaydirigubbakcemile3 hatta üstüne babasıyla espri yaptık şimdi barut oldu dolaşıyor barut gibiyim demek bu demek sanırım ateşle yaklaşma falan diye üstüne gülüştük :roflol: valla turp gibi benim oğlan hiçbişey olmadı

ay sizin batu ile piroşu görmeniz lazım o zaman , piroşum batunun yanağına cici yapıyo batu da dönüp patlatıyo zavallı gelinime , benim oğlanın sevmesi öyle çünkü pat küt... bide ısırıyo ki sormayın , öp oğlum diyoruz yumulup ısırıp çekiyo etlerimizi :roflol:
dün kocama anlattım batu ile pirayenin cicilerini babamların yanında , oğlum babasına çekmiş dedi bi an dumur olduk nasıl yani diyecektim sen severken vurmuyosun kiiiiii:roflol:

vay bee film gibi diyerek okudum ama sondaki içli köfte bitirdi beni ee adanalının menüsü içli köfte olur kebep olur daha ne olsun dimi kaydirigubbakcemile3

canım geçen gün benimki de yaladı senin gibi ama ben hiç endişelenmedim nedense bir gaflet anıma denk geldi heralde yine hemen ağzını yıkadık üstüne bir de su içirdik ooh tamam kaydirigubbakcemile3 hatta üstüne babasıyla espri yaptık şimdi barut oldu dolaşıyor barut gibiyim demek bu demek sanırım ateşle yaklaşma falan diye üstüne gülüştük :roflol: valla turp gibi benim oğlan hiçbişey olmadı

sorma dr da bana ateşle yanına yaklaşma yeter dedi..

kendimi zor tuttum valla..

ben korkmuşum ki aramışım adam üstüne espiri yapıyo bide..

yav eski günler aklıma geldi konuşmalardan bu erkeklerin hepsimi aynı benimkide hiç bilmez öyle incelik valla zorla yaptırıyom ama yaptırıyom bende dogumda işimi şansa bırakmadım gittik kuyumcuya çok güzel bi set aldırdım kendime gönlümü yaptım valla hatıra nede olsa şimdide hava atıyom hep eşim dogum hediyesi almış diye banane

yav eski günler aklıma geldi konuşmalardan bu erkeklerin hepsimi aynı benimkide hiç bilmez öyle incelik valla zorla yaptırıyom ama yaptırıyom bende dogumda işimi şansa bırakmadım gittik kuyumcuya çok güzel bi set aldırdım kendime gönlümü yaptım valla hatıra nede olsa şimdide hava atıyom hep eşim dogum hediyesi almış diye banane

aferin kız iyi yapmışsın benim aklıma gelmedi işte o şimdi gidip alsam olur mu acaba kaydirigubbakcemile3

estel bravo doktoruna
demek kı endıselenecek bır durum yokmus kı esprı bıle yapabılıyor

sorma minikçim adamın hayatı gırgır..
artık bu rahatlığı beni öldürüyo..
değiştirecektim ama doğumundan beri tanıyo oğlumu hemde çok iyi bi dr..iyide bi insan ama çook rahat..

eşimde seni bundan başkası kaldıramazdı zaten diyor..

bide parolamız no panik miş-tatlicadiarzu- öyle dedi kendileri..

kızlr 3.cuma geçan haftaydı bugün 4.cuma vben ısrarla sallıyorum memo ısrarla yürümüyo:)))))
dr geçen gün bastırdı sedyenin üzerinde zıp zıp zıplıyo bizimki sonra aniden ellerini bıraktı memo hala zıplıyo çok şaşırdım durabiliyo evet ama bunu bizden saklıyo:))))
emekleyerekher yere gidebildipi için ayağa kalkmaya gerek görmüyo yoksa bu çocuk yürür dedi bilmiyorum gerçekten herhalde tembel

heralde hiç ilgilenmeyince yürüme işleriyle daha çabuk yürüyolar..

valla canım bence keyfini çıkar zaten eninde sonunda yüreyecek...

bende emekleyerek zaten yapacağını yapıyo diyodum ama yürüyünce daha bi başka deliriyolar kendilerine güven mi geliyor ne daha bi yıkıcı oluyolar..

selam kızlar hemen çıkcam bir merhaba demeye geldim.öğle arasındayım.

selam canım kolay gelsin

kızlr 3.cuma geçan haftaydı bugün 4.cuma vben ısrarla sallıyorum memo ısrarla yürümüyo:)))))
dr geçen gün bastırdı sedyenin üzerinde zıp zıp zıplıyo bizimki sonra aniden ellerini bıraktı memo hala zıplıyo çok şaşırdım durabiliyo evet ama bunu bizden saklıyo:))))
emekleyerekher yere gidebildipi için ayağa kalkmaya gerek görmüyo yoksa bu çocuk yürür dedi bilmiyorum gerçekten herhalde tembel

:roflol: aferin memoya bırak annesi ne zaman isterse yürür o

ya bu arada kızlar benim kızım çok tembel emeklemiyo sıralamıyo ama 4 5 adım atmaya başaladı kendimden uzga koyuyorum gel kızım diyorum 4 5 adım atıyo sizce böle bişey olurmu sıralamıyo bile ama tutunmadan yürücem diyo enterasan benimki

Hepsi değişik bu bebişlerin.Benimkinin stili de ayakta duruyo ve büyük zevk alıyo.Koltuk , sehba kenarlarına tutunarak, yada tek elimden tutarak hızlı hızlı yürüyo.Ama ayağa kalkınca sadece duruyo, yürümek istemiyo.Adım atmıyo yani..

Back
X