2008 Kasım Anneleri

SELAM GÜZELLER ÇOOOK GÜZEL Bİ DOĞUM GÜNÜ YAPTIK
doğum günümüzü kutlayan herkese teşekür ederiz çok güzel hediyeler geldi ayrıca
hasta olan bebişlere geçmiş olsun şu kışı bi atlatsaydık hayılısıyla
eylülde antibiyotik kullandığı halde burnu akmaya başladı yine
bugün bi de aşı olduk kuzucuğum hiç ağlamadı lokumum benim
ayrıca çook yaramazlaştı yaa ne yapacağız bunlarla bilmiyoorum
girmediği delik karıştırmadığı yer kalmadı bi de benimle tartışıyor bılılbılıblıb die elinide hawaya kaldırıyor delü
ama çok güzeller yinede büyüdükçe sewimli oluyorlar haylazlar

SELAM GÜZELLER ÇOOOK GÜZEL Bİ DOĞUM GÜNÜ YAPTIK
doğum günümüzü kutlayan herkese teşekür ederiz çok güzel hediyeler geldi ayrıca
hasta olan bebişlere geçmiş olsun şu kışı bi atlatsaydık hayılısıyla
eylülde antibiyotik kullandığı halde burnu akmaya başladı yine
bugün bi de aşı olduk kuzucuğum hiç ağlamadı lokumum benim
ayrıca çook yaramazlaştı yaa ne yapacağız bunlarla bilmiyoorum
girmediği delik karıştırmadığı yer kalmadı bi de benimle tartışıyor bılılbılıblıb die elinide hawaya kaldırıyor delü
ama çok güzeller yinede büyüdükçe sewimli oluyorlar haylazlar

Asortim tekrar mutlu yıllar hanım hanımcık Eylülüme.Fotoları yükleyecek misin diğer topiğe?

canım çok fotoğraf yok zaten ya makinanın şarjı bitti tam biz yapazken çok az çektik foto
o kargaşada onu şarj etmeyi unutmuşum maalesef ama yüklerim inşallah

asortik hoşgeldin evet ya çok yaramazlar yazmayı unuttum dün yağmur elini kesti verilmiş sadakamız varmış su biberonumuz camdı bizim su içerek geziyordu bende çamaşır katlıyordum tk diye bir ses geldi babannesi vardı diye bakmadım babnnesi de benimle sanıyormuş ama ağlama sesi yok eşimin yeğeni çağırdı yağmurun üstü kan olmuş diye allahım elim ayağım boşaldı biberonu kapının kenarına vurmuş biberon 2ye ayrılmış baş parmağını nasıl kesmiş nasıl kan akıyor aklım gitti resmen ama ne ağlama ne sızlama yine şişeyi almaya uğraşıyor benim kzıım:(
eğer yeğenimiz görmeseydi ya şişeyle gexerkne düşşeydi kendime çok kızdım çok dikkatli olmak lazım
birde ben gümüşlükleri falan hep kapattım ip bağladım cam hastası benim kızım:((

canım çok fotoğraf yok zaten ya makinanın şarjı bitti tam biz yapazken çok az çektik foto
o kargaşada onu şarj etmeyi unutmuşum maalesef ama yüklerim inşallah

Bende oğlanla ilgilenecem dye az çektim.Ama dayısında var.Onları aldığımda yükleyeceğim.Bekliyoruuuz.Kızların kıyafetleri falan daha güzel oluyo, daha eğlenceli onların fotolarına bakmak:))

Laviş geçmiş olsun canım.Daha dikkatli ol canım ya.Kesik önemli.Kızçende maşallah soğuk kanlıymış.Aferin cimcimeye:)))

asortim hoşgeldin canım..
gönlünüzce güzel bir dogum günü kutlaması yaptığınıza sevindim, fazla resim olmamasına üzüldüm..
artık olanlarla idare edeceğiz..biean önce yükle fotoları olurmu!!!!
lavinya yağmur hanıma geçmiş olsun canım..çok dikkatli olmamız şart..allah beterinden korusun..

Ayy lavinya senin kız ağlamadığına göre acıya dayanıklıymış.çok çok geçmiş olsun.Tuhaf oldum valla.Allahtan yeğeniniz görmüş ya görmeseydi aklıma bile getirmek istemiyorum çok çok geçmiş olsuuun.

Yasmincim sanada çok geçmiş olsun canım bende yıllık izinde bu sorunu yaşadım beş gün düşmedi ateşi çok şükür tekrar doktora götürcekken düştü ateşi.Ama inan doktordaki tüm çocukların hastalığı buydu sanırım hemen hemen hepimizin bebeğide olmuştur.

Nazlımelekçim kendi derdime düştüm senin paşanı unuttum.Aslında unutmadım da bilgisayarlarım bozuk olduğu için bir türlü yazamadım.Sanada çok çok geçmiş olsun.

Denizanası,gülizgül,yasmin,remidos ve lavinyacım işten çıkartılmak inanın hiç umrumda değil.Zaten bu şekilde çalışmak bana çok koyar onlar çıkartırmasalar bile ben bu şekilde çalışmaya dayananam.

Zaten canımı sıkanda bu.Bahaneleri çok ilginç cevapları daha da ilginç neymiş yeni şeyler üretmiyormuşum.Ya ben daha ne üreteceğim allah aşkına .Tüm şirket benim yaptığımı benim raporumu yönetime sunuyorsun başka kim ne üretmişte yeni birşey ben daha ne üreteyim.Neyse kızlar ya daha yerim yurdum belli değil ara ara girmeye çalışırım.Hepinize çok teşekkür ederim.

ya piroşum seni cumartesi günü aradım açmadın teli , dönmedin de sonra bana :(

carousel teknosaya gittim fotoğraf yaptırmaya , adam biz yapmıyoruz dedi , bende ısrar ettim hayır arkadaşım burda yaptırmış diye , adamla kavga edicektim nerdeyse kocam zor çıkardı beni ordan :((
sen teknosada yaptırdım dememişmiydin hayatım ya

Ayy lavinya senin kız ağlamadığına göre acıya dayanıklıymış.çok çok geçmiş olsun.Tuhaf oldum valla.Allahtan yeğeniniz görmüş ya görmeseydi aklıma bile getirmek istemiyorum çok çok geçmiş olsuuun.

Yasmincim sanada çok geçmiş olsun canım bende yıllık izinde bu sorunu yaşadım beş gün düşmedi ateşi çok şükür tekrar doktora götürcekken düştü ateşi.Ama inan doktordaki tüm çocukların hastalığı buydu sanırım hemen hemen hepimizin bebeğide olmuştur.

Nazlımelekçim kendi derdime düştüm senin paşanı unuttum.Aslında unutmadım da bilgisayarlarım bozuk olduğu için bir türlü yazamadım.Sanada çok çok geçmiş olsun.

Denizanası,gülizgül,yasmin,remidos ve lavinyacım işten çıkartılmak inanın hiç umrumda değil.Zaten bu şekilde çalışmak bana çok koyar onlar çıkartırmasalar bile ben bu şekilde çalışmaya dayananam.

Zaten canımı sıkanda bu.Bahaneleri çok ilginç cevapları daha da ilginç neymiş yeni şeyler üretmiyormuşum.Ya ben daha ne üreteceğim allah aşkına .Tüm şirket benim yaptığımı benim raporumu yönetime sunuyorsun başka kim ne üretmişte yeni birşey ben daha ne üreteyim.Neyse kızlar ya daha yerim yurdum belli değil ara ara girmeye çalışırım.Hepinize çok teşekkür ederim.

Canım yılların emeklerin boşa gitmesin.Onların istediği bu.Yıldırma politikası.Paranı almadan hiçbi yere gitme...

Herkese selam kızlar.

Anılcığım hasta mı yasminim.?gEÇmiş olsun.UMarım toprarlar en kısa zamanda.

Lavişim siz de küçük bir kaza geçirmişsiniz geçmiş olsun.

Back
X