- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #47.981
dilekcğim çok üzüldüm canım mazeretleri çok ilginç geldi bana umarım bu sorun kalkar dönersin işine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SELAM GÜZELLER ÇOOOK GÜZEL Bİ DOĞUM GÜNÜ YAPTIK
doğum günümüzü kutlayan herkese teşekür ederiz çok güzel hediyeler geldi ayrıca
hasta olan bebişlere geçmiş olsun şu kışı bi atlatsaydık hayılısıyla
eylülde antibiyotik kullandığı halde burnu akmaya başladı yine
bugün bi de aşı olduk kuzucuğum hiç ağlamadı lokumum benim
ayrıca çook yaramazlaştı yaa ne yapacağız bunlarla bilmiyoorum
girmediği delik karıştırmadığı yer kalmadı bi de benimle tartışıyor bılılbılıblıb die elinide hawaya kaldırıyor delü
ama çok güzeller yinede büyüdükçe sewimli oluyorlar haylazlar
canım çok fotoğraf yok zaten ya makinanın şarjı bitti tam biz yapazken çok az çektik foto
o kargaşada onu şarj etmeyi unutmuşum maalesef ama yüklerim inşallah
Ayy lavinya senin kız ağlamadığına göre acıya dayanıklıymış.çok çok geçmiş olsun.Tuhaf oldum valla.Allahtan yeğeniniz görmüş ya görmeseydi aklıma bile getirmek istemiyorum çok çok geçmiş olsuuun.
Yasmincim sanada çok geçmiş olsun canım bende yıllık izinde bu sorunu yaşadım beş gün düşmedi ateşi çok şükür tekrar doktora götürcekken düştü ateşi.Ama inan doktordaki tüm çocukların hastalığı buydu sanırım hemen hemen hepimizin bebeğide olmuştur.
Nazlımelekçim kendi derdime düştüm senin paşanı unuttum.Aslında unutmadım da bilgisayarlarım bozuk olduğu için bir türlü yazamadım.Sanada çok çok geçmiş olsun.
Denizanası,gülizgül,yasmin,remidos ve lavinyacım işten çıkartılmak inanın hiç umrumda değil.Zaten bu şekilde çalışmak bana çok koyar onlar çıkartırmasalar bile ben bu şekilde çalışmaya dayananam.
Zaten canımı sıkanda bu.Bahaneleri çok ilginç cevapları daha da ilginç neymiş yeni şeyler üretmiyormuşum.Ya ben daha ne üreteceğim allah aşkına .Tüm şirket benim yaptığımı benim raporumu yönetime sunuyorsun başka kim ne üretmişte yeni birşey ben daha ne üreteyim.Neyse kızlar ya daha yerim yurdum belli değil ara ara girmeye çalışırım.Hepinize çok teşekkür ederim.