2008 Kasım Anneleri

dışarıda aspiratörü sıkıp burnuna sokacaksın içerde bırakacaksın bırakınca oda sümükleri toplayıp çekecwek
ay çok tecrübeliyim bu minik burunlular sayesinde
abisi memodan beterdi

sağol hayatım çok açık ve net olmuş

bizde burun aspiratörü kullanmada çok tecrübeliyiz ,melisin burnu malum fındık kadar ee delikleri de küçücük ,doğduğunda sürekli tıkanırdı ve hep aspiratör ile çekmek zorunda kalırdık ,e çocuk haliyle alıştı ,günlük yapılması gereken bişey gibi bulduğu yerde getiriyo fıs fıs basıyo bide ,benim burnuma sokuyo :))bende yüzüne fıslatıyorum çok hoşuna gisiyo o da bana yapıyo ..

burda kar eridi ,güneş açtı lelal gelcekti ama haberim yok ,telini de kaybettim daha doğrusu telefonum bozuk olduğundan başka telefona taktım kartımı onun nosu da diğer telde kaldı ..bilen biri özelden atıversin please ..

ay alayım bari bende bir tane burun aspiratörü kullanabilir miyiz bu zamandan sonra bilmem ama anladığım kadarıyla iyi birşeye benziyor
ben bütün no'ları kaybettim hayatım,telefon hayatıma reset atıldı sanki baştan başlıyorum kaydirigubbakcemile3

selammm
aylardan sonra yemek yaptım kocişime de telefon açtım çok güzel ymekler var eve gel diye menüyü de yazayım gülmeyiin;
mercimek çorba
zeytinayğlı fasulye
ve pilav
oldukça iddaalı dimi ama::)))

daha ne olsun lavişim gayet iddialı tabii ohh mis gibi üçünü de çok severim cokacimcoook

canım bana gelen yada kimden geldi belli değil çünki iş yerinde bi tek temizlikçi var oda anlamaz baksada ama dediğine söre şangır sangır ediyo her ne aldıysanız diyo kırık gelmiş akannehir çok sık netten alırım ve paket gelir öle sandı sanırım p.tesiye kadar mecbur beklicem umarım kırılcak bişi değildir olsa bile kırılmamıştır mafoldumben
Ayyy inşallah kırılmamıştır.:Saruboceq: Bende çok üzülürüm .
İnşallah yanlış alarmdır.akannehir

selammm
aylardan sonra yemek yaptım kocişime de telefon açtım çok güzel ymekler var eve gel diye menüyü de yazayım gülmeyiin;
mercimek çorba
zeytinayğlı fasulye
ve pilav
oldukça iddaalı dimi ama::)))
bayaaaaakaydirigubbakcemile3cokacimcoookyemekteyize katılsana sen bakimmm

aldım canım noyu,nöbetçi rehber zeyna verdi ..

kızlar kociş koltukta sızdı valla hem uykum var hemde nette fink atmak istiyor canım oylamaya sunuyorum ...
uyumalımıyım
kk da mı kalmalıyım
cevabınızı 0900 099 a sms olarak bekliyorumkaydirigubbakcemile3zemuszemus-tatlicadiarzu-

ıı geceler janlarım nasılsınız bakem
bana da bugÜn annemler geldı beraberdık
sabahtanda eŞımle ufaktan temızlık yaptık
azocum oĞluŞuna geÇmıŞ olsun arda da aynı burun akıntısı var cnmcım hala geÇmedı dedıĞın gıbı tıkalı olmasındansa akması dazha bı rahatlatıo ınsanı
buarada o Çarık Çoraplardan aldım bı acayıp oldu Çocuk yÜrÜyemıyo ayaĞından Çıkıo ıÇıne Çorap gıydırdım ÇıkarttıĞımda da Çarık bÜyÜk gıbı geldı bı kÜÇÜk numarasıda olmadı ayakkabısını gıydrııyorum bu seferde aĞır mı gelıo anlamadım Çarpıo bırbırıne dÜŞÜo sÜreklı Çocuk Çorap ve normal patık gıydırdıĞımde daha rahat edıo Çocuk

bende katılıyorum dağılın uleynnn hem yemekteyize hemde yetenek sizsinize:))
sesim güzeldr söylemesi ayıp hatta şu zeynep başkanla birlikte yarışmaya girmiştim lisedeyken o ozaman ünlü değildi o her zmanki gibi birinci olmuştu bende ikinci:((

seda o çoraplarla yağmur çok rahat ediyor sürekli ayağında bizimki 21 numara canım lcwden aldım ben pazardan aldıklarımla o kadar rahat edemiyor kuzummm
saphiş kız benimde amcamlar var izmirde bornovadaaaa:)

Back
X