2008 Kasım Anneleri

özrünü dilemiştir tamam ama kimden
kim kabul etti
kim etmedi
kimse o faceden özelden taciz eden açık açık yazsın madem
adam gibi çıksın yazsın
sizde bu kadar iyi niyetli olmayın isterseniz

Maytabım bunun iyi niyetle ne alakası var canım.Bırakın artık ya valla baydı bu konu.Ne güzel öğlen türkü çığıryorduk eğleniyorduk neden bozulsunki ortamımız niye gerilelim.Ben kimseyi savunmuyorum söylediği kelime hatalı bir kelime ama özürünüde dilemiş kabul etsende etmesende.

Canım yapmayın lütfen ya.Lütfen bırakalım burada gerginlik yaşamayalım yine eskiye dönelim

artık kapatalımmı ,lütfen prim vermeyelim bazı kişilere ,eskisi gibi devam edelim ,hem ne diye giriyoesunuz ki oraya sinirinizi bozmak için mi ,girmeyin ya bırakın ,keyfinize bakın ..biz paylaşıma devam edelim ..
iyi geceler ben yatar..

ben geldim ama kimse kalmamış tabi :) dışarda sapının ayrı satıldığını biliyordum ama kıbrısda da durumun aynı olduğunu bilmiyordm
asortim kızına tavuk suyu yaparken sapta at içine besleyiciliğini arttır,aynı mantıkla istediğin yemeğe kullanabilrsin.ıspanak,maydonoz vb gibi yeşilliklere yaptığımız şekilde dondurucuda saklayabilirsin ya da yine yeşillik kurutur gibi kurutabilirsin.hepsi tahminimce miktar olarak epey fazladır,o yüzden hepsini aynı yere kullanamazsın .nette de kereviz sapı tarifleri vardı .ben kereviz yemeği yaptığımda da sapından koyarım,hatta sapını daha çok seviyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar
güzel bir gün diliyorum
geç yattım erken kalktım bari kalkmışken haberlere bakiim dedim ay moralim bozuldu
akşam haberlerine bakmıyorum artık açmıyoruz çünkü fatihinde gözü sürekli tv de oluyo psikolojisi bozulmasın diye
asortikcim ben kereviz sapını çok severim bizim burda da sap sap satıyolardı bi ara turşu için ama ben o zaman niye aldım unuttum yaa yaşlanıyomuyuz ne :)))
genelde yemeklere doğrarım safişin dediği gibi çorbalara katarım
hee et suyu hazırladım buzluğada ona koymuştum bak yazarken hatırldım
kereviz yemeğine mutlaka koyarım çok faydalı bir besin sakın atma değerlendir asortika

Günaydın kızlar, günaydın Maytabım.Sabaha kadar Anıl uyanmadı ama mızırdadı.ıki kere kalktım yat oğlum yeter artık dedim, o da yattı.Yani deliksiz uyuyamayacaz henüz.

Kerevizden bahsetmişsiniz, salatası hariç sevmem.Yemeğini de yapmam:((((

Herkese iyi bir gün diliyorum..

yaa işte zevkmeselesi derler ya yasminim
ben evlenene kadar evde pişerse ben kapıdan burnumu tutarak odama gider dahada çıkmazdım odadan o derece sevmiyodum yani
ama evlenince baktım eşim 1 sordu 2 sordu 3.de sormadı direkben kerevizi çok severim bana yapıver dedi:)
bende bir ikş derken sevdim kıymalı z.yağlı salatası şimdi hepsini afiyetle yiyorum valla

yaa işte zevkmeselesi derler ya yasminim
ben evlenene kadar evde pişerse ben kapıdan burnumu tutarak odama gider dahada çıkmazdım odadan o derece sevmiyodum yani
ama evlenince baktım eşim 1 sordu 2 sordu 3.de sormadı direkben kerevizi çok severim bana yapıver dedi:)
bende bir ikş derken sevdim kıymalı z.yağlı salatası şimdi hepsini afiyetle yiyorum valla

Aslında alışkanlık meselesi birazda.Ben üniversiteye gidene kadar çok yemeği yemezdim ama şartlar hepsinden yedirdi bana.Yalnız işkembe çorbası ve sakatat sevmem.Artık hemen hemen her yemeği yerim.Kurufasulye, bamya falan yemezdim.Şimdi bamya en sevdiğim yemekler arasında:))))))))

günaydınnnnnnnnnnnnnn
süper bi uyku çektim ve yarım saat belki 1 saat kocaşi inlettim vermeden döndüm kıçımı uyudum
çok mutluyum kötükedihüso şeytan azpda gerek hihoyyyt
dün gece amma rüya gördüm heee
bir sürü bara gece kulübüne gittim içtim coştum aman bi dünyayıdı kafam heee
sabah kalktığımda sersem gibiydimm :bbo:
ben kerevizi çok severim hatta bayılırım ama benim kocada hiç eve sokturmaz bende yiyemiyom doğal olarak annem yapar portakallı özellikle süper olur yaa cokacimcoook

Back
X