- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #54.841
Tamam çitosum demek iyi birşey yapmıyorum bundan sonra meyevesine meyve suyuna karıştırıp vereyim ilaçları.Teşekkür ederim.
Yasminim sanada teşekkürler
evet ama mümkünse çok çok az meyve suyuna.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam çitosum demek iyi birşey yapmıyorum bundan sonra meyevesine meyve suyuna karıştırıp vereyim ilaçları.Teşekkür ederim.
Yasminim sanada teşekkürler
bu konuda seni işin uzmanına yani çitosuma devrediyorum vanımcım yardımcı olamayacağım
zira benim oğlum şurup içmeyi çok seviyor psikopat biraz galiba gözlerini büyük büyük açıoyr ağzını da açıyor yine ver diye kaydirigubbakcemile3
Ayy meleğim sen oğlundan yana çok şanslısın.Nazar deymesin valla.İlaç seven çocuk olurmu beya
ister, kırılp dökülelim
ister, yok olup dirilelim
sevişmeden uyumayalım
anlaşmadaaaan ölmeyelim olumunekankayizsmile:asigim:
Yooo Beyazmeleğim.Ben protesto ediyorum bunu 3-4 gündür.Güzel laflarla ruhumu okşamadan hayır.İşten geldim o gün bıdır bıdır ötüyo benimki.Tokanı buraya koymuşsun, şunu yapmamışsın.Kaşlarını, kepenklerini indirmiş ötüyo cikcik.Bebemi uyuttum gelmiş karıcım diyo.Yemezler dedim.Geldi ama nasıl yalvarıyo.Tabi ben kızgınım.Küstü bana. Sabah kalktım bugün internetten bişi bakmanı isticem dedim.Uyuyodu uyandı ne dedi.Kadınlar ne ister yaz googleden dedim.Peki karıcığııım dedi.Yani vazife değil zevk olmalı yada zevkli vazife:)))
Dilekciğim Anıl çok zor içiyo şurubu.Görünce atıyo kendini.Valla kucağıma alıyorum kollarını tutuyorum içiriyorum.Yutana kadar kalkmak yok.Ama içiriken yok oğlum, bitti oğlum falan diyorum.Ne yapıyım.((
bu arada kızlar oğlumu aradım daha yeni uyanmış ohh valla keyfe bak yaa keşke bende evde olsaydım ve yeni uyansaydım
Gece uykusundan mı bu saatte uyanmış.?:1shok::1shok:
evet canım
Kaçta yatıyor bu yavru yaa..?Benimki sabah 7 de ayaktaaa:CüvCüv:
herkese günaydın.günlerdir bakıp bakıp çıkıyorum. çağan çok mızmız.yazamıyorum hiç.herkes iyidir umarım.benim morelim bozuk bir<az.annanem ameliyat olcak kalp kapakçıkları değişcek ikiside çalışmıyomuş artık.bide felçli bilmiyorum bünyesi dayanabilecekmi bu ameliyata.derste çalışamıyorum 2 gündür.bizden böyle herkesler iyidir umarım
Kaçta yatıyor bu yavru yaa..?Benimki sabah 7 de ayaktaaa:CüvCüv: