2008 Kasım Anneleri

valla açık kalıyo bazen.Benim işyerim copy center.gelenin gidenin hesabı belli değil.doğru dürüst okuyamıyorum ki yazayımm:))

tünaydın şekerler
kalimerocum bitane örümcekte bende var taatlım benimkide başka türlü bi sorun aynen bende senin gibi çoğu kez yollarımızı ayıralım lafını dile getiriyorum aynı senin yaşadığın gibi annemlerde eşimi çok seviyorlArdı ama evlenmemi istemiyorlardı çünkü dağınık bir ailesi vardı bende evdeki hallerimi özlüyorum ne yalan söyliyeyim ama eşimide seviyorum burdan çıkacak ana düşüncede evlenilecek kişinin aileside çok önemli şimdi yeniş evlenicek kişilere hep sölerim aile çok önemli eşinin ailesiylede evleniyorsun bir nevi evleniceğin kişinin işi olsun vs ben evlendiğimde gözüm çok karaymış hiçbirşeyi görmemişim eşimin yaşı küçüktü askerden yeni gelmişti belirli bi işi yoktu ailesi dağınıktı belirli bir geliri yoktu bende aksine aile bağı güçlü hiçbir sıkıntı yaşamayan bir hayattaydım evlenince borçlar vs fenalık gelmişti kirayı faturaları bilmezdim evlenince hepsi birer birer dank ettiler psikolojim çok bozuldu annemler her defasında biz sana sölemiştik die serzenişte bulunuyorlardı iyicene psikolojim kaybolmuştu ama yapacak bişey yoktu çok üzüldüm sıkıntıda çektim ama şuan iyiyim allaha şükür ama eşimin ailesiyle görüşmüyorum herhangi bir kavgam tartışmam yok ama içim ısınmadı onlara bizi hem maddi hem manevi çok yalnız bıraktılar ahhhhhh gençlik yılları ahhhh keşke daha mantıklı bakabilseydim olaylara kör olmuşum kör birtek tutulur yanımız var cnmcım bebişlerimiz ve sevgimiz üzülme tek değilsin

Sedacım sen eskileri dile getirince benimde depreşti dertlerim.Ben de eşimle nişanlanmadan ayrılacaktım.Annem vazgeçirdi o zaman.Annesiyle bize tanışmaya geldi.Bizde iadeyi ziyaret yaptık.Akşam hava karardı hadi gidelim dedik annemle.Valide hanım kapıdan uğurladı bizi.Ben , eşim ve annem çıktık.Baktım eşim hiç otoparka yönlenmiyo.Annemle bakışıyoruz.Annem taksiye binelim dedi.Bende eşime taksi durağı var mı buralarda dedim.Bana parmağıyla işaret etti şurda dedi.Bizi durağa kadar götürdü.Kapının önünde arabası varken taksi durağını gösterdi.Durakta görüşürüz falan dedi.Ben sinirden kıpkırmızı oldum, görüşemeyiz deyip kapıyı çarptım ve gittik.Saatlerce aradı.Anneme olmaz dedim, düşüncesiz bu adam.Annem o an heyecan yaptı galiba dedi ve tekrar barıştık ama gördümkü ben haklı çıktım.Taa o gün bitmeliydi.Hayırlısı ne deyim.Hepimizin evliliği mükemmel değil.Ya ailden ya eşdan kaynaklanan problemlerimiz var.Sağlık olsun:)))

Akşam mutfak önlüğünü giy ve kocana isteklerini söyle.Eğer yapmazsa tekrar görüşelim bu konuyu:))))))))))

canım hakıkaten guldurdun benı allah da senı guldursun
yok canım burnu surtsun yok ona onluk monluk
hatta yagmurlu havada su bıle yok

seda ve yasmın canlarım benzer seyler yasamısız bellı
aslında esım cok dusuncelıdır ama aılesı cok bunaltıyor bazı konularda
bırsey dıyemedıgınden sısınce bana patlıyor ama alırım havasını ben adamın
hala acmıyorum telefonlarını mesajlarına da cevap vermıyorum
annemı de aramaya cesaretı yok tabıı yemezler sorar ne oldu yıne dıye
catlasın ıste
dolastım geldım hıcte bısey yok dısarıda havam yok dıye mı acaba bılemıyorum

bırazdan gıdıcem malum bu aksam kına gecesı var
hazırlanıp erkenden gıdıcem arkadasımın yanına ve msj atıcam bu aksam arkadasımla genclık gunlerımı yaadd edıcem dıye ve kapatıcam telefonu
cocukta annemde nasılsa gec vakıt gelır annemde cocugumla yatarım
o da anlasın bakalım dunya kac bucakmıs kalımeroya kotu davranınca

ohhhh be rahatladım valla
kotuyum galıba

rahatla cnm rahatla kimse dört dörtlük yaşamıyor evliliğini kimi zengin oluyor ama adam huysuz oluyor eşini aldatıyor değer vermiyor kimi de aileden çekiyor bir sürü örneği var bunun yalnız değilsin işte şekercim

merhaba kızlar

yazılanları okuduktan sonra aklıma takıldı
benim diğer tarafa da yazmam size rahatsızlık veriyo mu?
şunuda belirteyim ben oraya birilerinin peşinden gitmedim kimseyle küs olmadığım için eskisi gibi herkesle paylaşımıma devam ediyorum sadece
buranın yeri tabiki de ayrı benim için orası tartışılmaz ama arada kalmış hissettim kendimi

günaydınlar herkeslere gerçi öğle oldu ama anca girdim ben.anneme geldik sabah kahvaltıya akşam yemeğini yer öyle döneriz artık.bi de aşure yapmış onu dağıtıcam şimdi komşulara.herkes iyidir umarım.eşlerle sorunlar var galiba.ne yazıkki olmayan yok sanırım.herkes bi şeyden dertli ama napalım bebişler için katlanıcaz bazı şeylere.

Ooooo dökülmüş eski anılarrrr..

Üzmeyin kendinizi kızlar.Kimin evi,eşi dört dörtlük mutlaka sorunlar var heerkesin hayatında.Adı üzerinde geçmiş..

evt ya kızlar boşverin dünya işlerini hallerini.facebookta bişey vardı ya geçen gün kendi cenazesinde insan neler düşünüyo gibi? ne acı aslında ne kadar nefesimiz var bilmiyorz ama acımasızca harcıyoruz ömrümüzü:(( Ona buna kaynanaya kocaya komşuya kızarak ömrümüz geçiyo.Halbuki yarın öleceğimizi bilsek hiç kızarmıydık ? takmazdık hayat kısa derdik işte aynen öyle hayat kısa bütün dertleri SALLA:))

selam güzel kasım anneleri süper bi gece geçirdim bende anlatılmaz yaşanıraklinialirimsmile
Kalimerocum sakin ol.Eşin seni çok seviyo biliyosun bunu.Eşini bi şekilde terbiye ediyosun .Onun görümcene' ben eşimi tanıyorum öyle bişi yapmaz',gerçekten işi vardır demeliydi.İnan bana anlattığın kadarıyla eşin ender rastlanan iyi kocalardan.O yüzden tadınızı bozmayın balım.O da iki arada kalıyo.Kendini onu yerine koy.Sonuç olarak haklısın ama eşini de çok üzme...Az önce eşim aradı moralin niye bozuk dedi.Anlattım annesinin görgüsüzlüğünü.Yok canım yapmaz diyo öyle farkında değildir diyo:((
tatlım ne zaman evet annem yapmıştır diolar ki zatenalsanaalsanasmile
Yok yok bence babanın konuşması çok mantıklı bir fikir değil.

Yüz göz olmamaları gerekir bence.O yüzden konuşmasına izin verme babanın bence.

Sonuçta baban da konuşsa neyi değiştirebilecek .
Eşin Zaten seni çok seviyor ve bu duruma emin ol o da üzülüyor ama onu da anlamak lazım çok zor bir durum.
Tabiki örümceğin gazına gelmemeliydi o bir hata sonuç olarak ama babanın konuşması da sizin ilişkinizi daha da zora sokabilir..
katılcankaydirigubbakcemile5
ayyy yoksa bende frıjıt oldum mafoldumben
o ne ya bende olmuş olabilir miyimakannehir
Akşam mutfak önlüğünü giy ve kocana isteklerini söyle.Eğer yapmazsa tekrar görüşelim bu konuyu:))))))))))

evet çok işe yarıyor nan:lepi:

Piroşcum burası herkese açık.ısteyen girer yazar, isteyen okur, isteyen paylaşır.No problem:)))

Derinim doğru söylüyosun.Tosunum nasıl iyi mi?

Kızlar annemde göbek fıtığı vardı.Kilodan ameliyat olamamıştı fakat 20-30 kg verdi.Şimdi 80 küsür kiloda. Ağrıları iyice arttı , az önce doktora götürdü kardeşim.Ameliyat olacak sanırım:(((

tosunum iyi allaha şükür canikom.Kayınvalidem geldi sinoptan 15 gündür bizde kalıyo .o bakıyo sağolsun.annem de kardeşimde çünkü yeğenim oldu adı da KEREM COŞKUNER:))

Back
X