- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #55.121
valla açık kalıyo bazen.Benim işyerim copy center.gelenin gidenin hesabı belli değil.doğru dürüst okuyamıyorum ki yazayımm:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla açık kalıyo bazen.Benim işyerim copy center.gelenin gidenin hesabı belli değil.doğru dürüst okuyamıyorum ki yazayımm:))
Akşam mutfak önlüğünü giy ve kocana isteklerini söyle.Eğer yapmazsa tekrar görüşelim bu konuyu:))))))))))
yok be piroşçum herkes özgür seçiminde senin gbi hem buraya hemde oraya yazanlar var ayırım yok isteyen istediğini yapabilir böle düşünme
tatlım ne zaman evet annem yapmıştır diolar ki zatenalsanaalsanasmileKalimerocum sakin ol.Eşin seni çok seviyo biliyosun bunu.Eşini bi şekilde terbiye ediyosun .Onun görümcene' ben eşimi tanıyorum öyle bişi yapmaz',gerçekten işi vardır demeliydi.İnan bana anlattığın kadarıyla eşin ender rastlanan iyi kocalardan.O yüzden tadınızı bozmayın balım.O da iki arada kalıyo.Kendini onu yerine koy.Sonuç olarak haklısın ama eşini de çok üzme...Az önce eşim aradı moralin niye bozuk dedi.Anlattım annesinin görgüsüzlüğünü.Yok canım yapmaz diyo öyle farkında değildir diyo(
katılcankaydirigubbakcemile5Yok yok bence babanın konuşması çok mantıklı bir fikir değil.
Yüz göz olmamaları gerekir bence.O yüzden konuşmasına izin verme babanın bence.
Sonuçta baban da konuşsa neyi değiştirebilecek .
Eşin Zaten seni çok seviyor ve bu duruma emin ol o da üzülüyor ama onu da anlamak lazım çok zor bir durum.
Tabiki örümceğin gazına gelmemeliydi o bir hata sonuç olarak ama babanın konuşması da sizin ilişkinizi daha da zora sokabilir..
o ne ya bende olmuş olabilir miyimakannehirayyy yoksa bende frıjıt oldum mafoldumben
Akşam mutfak önlüğünü giy ve kocana isteklerini söyle.Eğer yapmazsa tekrar görüşelim bu konuyu:))))))))))