2008 Kasım Anneleri

4 çok demi ya yerken değilde kendi yazdığımı okuyup siz tepki verince çok geldi gözüme akannehir
ay çok acıkmışım çayla çok gösel gitti he ne zamandır yemiyordum nası iyi oldu
ama asortikanın dediği gibi löp möp et yağ falan olmasın he sakın ohaoldumsmile

beyazatlı melek ne zaman gidiyos çin işi japon işi bunu yapan iki kişiye mis gibi uyuruz öğlenleri heee kaydirigubbakcemile

çitoscum eylül ameliyat olunca böle her şeyi löp löp yiyemicekmi yani ohaoldumsmile

asortiem canım eylülle msn'de konuşurken melis düştü dudağı patladı ondan vicdan azabı çekiyorm azıcık da ben sebep olmuş oldum

yasminim herşeyde bir hayır vardır inşallah sağlığına kavuşur canım

valla zeynam hemen gidelim yaa işlerimiz de yakın sayılır, açarız bir rehabilitasyon merkezi rehberlik işleri benden sorulur yönetim işleri senden
öğle uykusu ikimizden kaydirigubbakcemile3

Yasminim bu saaten sonra ben kim uzmanlık kim.Hiç oturup ders filan çalışamam valla öyle günlerce.Yeter bu kadar.Bana yetiyor en azından..lülülülülülü

beyazcım o gün senle konuşurken çocuk bağırıp duruyodu ortalarda ,almayınca sinirlendi attı kendini yere ,dudağı oyuncağına gelince kanadı ,senle alakası yok canım ,o esnada başkası ile de konuluşuyor olabilirdim..

sedacım açtım şimdi farkında değilim görümcem açmış kendi msn ini

annaa yazdım şimdide sen kapattın ,yoksa beni istemiyomusun :((

Son düzenleme:
ay asortie arızamısın kızım sen yaa,2009 kasım analarına mı özendin ,her kelimeye bi mesaj yazıyon ,şunları toplada öyle yaz bacım ,bi sayfa tek sen :))

Back
X