- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #55.821
bugun nıye kımse yok yaa birde misafirimiz varr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın remo ve yasmın hav havkaydirigubbakcemile
arkadaşlar benim kızımın dişleriçok geç çıktı 2 dişimiz anca 10 aylıkken çıktı doktor normal desede çevrem aaaaaaa neden çıkmadı dedkçe üzüldüm şuanda 14 aylık olacak hayla alt 2 dişimiz var ne olur bana yardım edin üzülüyorum dişçimize götürmeyi düşünmeye başladım
kızlar
saat 21.45de geldim eve devir işlemlerimiz vardı kızımı uyutmamış babannes doğru dürüst göremedim diye
kızım merdivenlerden doğru nasıl çağrıyor anne enne diye yiyesim geldi resmen koştum öpe öpe bi hal oldummm allah kimseyi yavrusundan ayrı bırakmasın,ne güzel bişeymiş anne olmak çok seviyorum kızımı çok...
asortie kafa çok tatlı eylül maşallahhh aynı sen canım yaa allah bağışlasın
vira vira canım dişi geç çıkan bebeklerimiz var haa bencede sıkıntı etme
Beyaz melekçim büyük bir tehlike atlatmışsınız.Allahtan kocanın refleksleri güçlü aklıma bile getirmek istemiyorum olacakları okurken tüylerim diken dike oldu.Çok geçmiş olsun.Bende hep sepetin o gözüne koyuyordum valla bir daha tövbe koymam.
Lavişim kocişle kavga mı ettin cnaım çok geçmişe bakamadım.Umarım arayı hemen düzeltirsiniz.Benimkide bu aralar kavga edelim diye uğraşıyor ama ben alttan alıyorum.Evimize dönelim biliyorum ona yapacağımı
yupppiiii karga kahvaltısını yapmadan geldim
buzzzz gibi havada tükkanı havalandırdım çayları koydum sucuklar yumurtalar tavada haydin buyurunnn
saat 10'da dr randevumuz var su çiçeği aşımızıda olacağız o yüzden evdeyim
ondan sonrada iş yerini arayacağım bi numara yoksa işe dönmeyi düşünmüyorum
avam avam akşama kadar laflarız olumunekankayizsmile
gunaydın
dısım agrıyor benım
ve hapsırmaya basladım ee gecenın korunde banyo yapmakla zorum neydıyse kıs gunu
ama dısım cok fecı
ılac ne alabılırım
gunaydınnnn
ankarada halen kar yok offfffff
Günaydın tontişler.Havhav patron kulübesine girince geliyorum:)))