2008 Kasım Anneleri

günaydın herkese bende geldim sabah çok keyifliydim keyfim kaçtı biraz patronla atışır gibi olduk moralim bozuldu
halbuki patronla aramız çok iyidir ama özel değilmi ille konuşacak bişey buluyorlar arada bir gerekiyor diye düşünüyorlar heralde

Günaydın şekerlerrrrrr..Nasılsınız?

Batu çok fena grip olmuş,burun akıyor,huysuzluk bir yandan.

Dün 11 de yattı gece 1 de uyandı ve saat 3 e kadar ağladı durdu yavrum.

İlaç başladım ama inşallah düzelir biran önce..

yasmınımm artık adam asmıs para gozunu kor etmıs o adamın sen ne desen anlamaz o adam kafa salla gecc
hayırdır beyazmelek sız nıye takıstınız yasmınınkını bılıozda senınkının ılk vukuatı galıba
cıtoscum gecmıs olsunn canım bebekler hep boyle eylulde hasta

arkadaşlar benim kızımın dişleriçok geç çıktı 2 dişimiz anca 10 aylıkken çıktı doktor normal desede çevrem aaaaaaa neden çıkmadı dedkçe üzüldüm şuanda 14 aylık olacak hayla alt 2 dişimiz var ne olur bana yardım edin üzülüyorum dişçimize götürmeyi düşünmeye başladım

canıım hiiç takma bunları kafana gayet normal benim oğlum ilk iki dişini 11 aylıkken çıkardı seninkinden daha da geç, ben dişçime de gittim sordum gayet normal dedi şuan 3 dişimiz var sadece d vitamini ampuller var onlardan verebilirsin dedi biraz daha hızlandırıyormuş sanırım benimkine doktoru da vermişti zaten, hala daha damlasından da kullanıyor gerekli olursa alırım ampullerden yine onlar hergün yapılmıyor çünkü en az 10 günde bir yapılıyor

kızlar
saat 21.45de geldim eve devir işlemlerimiz vardı kızımı uyutmamış babannes doğru dürüst göremedim diye:(
kızım merdivenlerden doğru nasıl çağrıyor anne enne diye yiyesim geldi resmen koştum öpe öpe bi hal oldummm allah kimseyi yavrusundan ayrı bırakmasın,ne güzel bişeymiş anne olmak çok seviyorum kızımı çok...
asortie kafa çok tatlı eylül maşallahhh aynı sen canım yaa allah bağışlasın
vira vira canım dişi geç çıkan bebeklerimiz var haa bencede sıkıntı etme

canım benim kıyamam çok özlüyorlar artık yaa ve bunu farkettiriyorlar benim oğlumda elini duvara koyuyor kafasını da eline yaslıyor ağlıyor numaradan nerdesin sen der gibi

Beyaz melekçim büyük bir tehlike atlatmışsınız.Allahtan kocanın refleksleri güçlü aklıma bile getirmek istemiyorum olacakları okurken tüylerim diken dike oldu.Çok geçmiş olsun.Bende hep sepetin o gözüne koyuyordum valla bir daha tövbe koymam.

Lavişim kocişle kavga mı ettin cnaım çok geçmişe bakamadım.Umarım arayı hemen düzeltirsiniz.Benimkide bu aralar kavga edelim diye uğraşıyor ama ben alttan alıyorum.Evimize dönelim biliyorum ona yapacağımı

evet canım bence de oturtma ille başımıza bişey geliyor öyle anlıyoruz bazı şeyleri ama olsun hiç birimizin bebişine bir zarar gelmesinde

yupppiiii karga kahvaltısını yapmadan geldim
buzzzz gibi havada tükkanı havalandırdım çayları koydum sucuklar yumurtalar tavada haydin buyurunnn

saat 10'da dr randevumuz var su çiçeği aşımızıda olacağız o yüzden evdeyim
ondan sonrada iş yerini arayacağım bi numara yoksa işe dönmeyi düşünmüyorum
avam avam akşama kadar laflarız olumunekankayizsmile

dönme canım dönme keşke bende bir gitsem eve de dönmeyebilsem valla bugün bütün iştahım kırıldı öğlen toplantım var onun dışında hiç bişey yapmam

gunaydın
dısım agrıyor benım
ve hapsırmaya basladım ee gecenın korunde banyo yapmakla zorum neydıyse kıs gunu
ama dısım cok fecı
ılac ne alabılırım

geçmiş olsun canım çok zor olur diş ağrısı aman dikkat et ilaç al hemen

gunaydınnnn
ankarada halen kar yok offfffff

yakında oraya da gelir merak etme güzelim

Günaydın tontişler.Havhav patron kulübesine girince geliyorum:)))

offf bana patron demeyin bu kelimeden nefret ediyorum, ne bir patronum olsun istiyorum,ne de patronum olsun istiyorum

çıtır çıtır taze sıcacık simit almıştım onu bile yiyesim yok artık

çitoscum çok geçmiş olsun batuşumuza kıyamam inşllah hemen düzelir

ıcırcım evet benimkinin pek vukuatı olmaz ama işte patron değil mi tutuyor cinslikleri

şimdi Aydın'da kendisi bizim müdür de bugün izinli artık birileri demişki buna Gülbin hoca müdür izinli olduğu günlerde geç geliyor işe hep bugün de 9.30da geldim aksi gibi aradım yoktun diyor test ettim doğruymuş diyor ben bunun farkında değilim tamamen tesadüf diyorum geçen haftada geç kalmışsın diyor geçen hafta tamamen salak kocamın azizliğine uğradım ama öle diyemedim tabi geçen hafta başım çok ağrıyordu eşime dedimki git sen müdüre varsa müdüre yoksa sekreterlere söyle gülbin hoca biraz rahatsız biraz geç gelecek de dedim, benimki kapıda annmele karşılaşlmış annesi geldiğine göre gelir artık diyerekten hiç bişey sölememiş tabi ben 10gibi geldim herkes merak etmiş eşime sormuşlar iyiydi bilmem neden gelmedi demiş bu adam böyle yaptımı beni çıldırtıyor işte söylediklerim bir kulağından girip bir kulağından çıkıyor
zaten bizim müdür genellikle çarambaları tatil yapsa da her zaman öyle olmuyor bir gün cuma bir salı değişebiliyor yani
bir de bugün dershaneye geldim tam kapıya varmak üzereyken simit almadığım geldi aklıma geri dönüp simit aldım hay salak ne geri dönüyon dimi gir artık içeri birini gönder
böyle sölüyorum haa birde geç geliyorsun daha da kahvaltı yapmadın bir de kahvaltı keyfi yaparsın şimdi diyor
ve bunu her çarşamba bilerek yaptığımı iddia ediyor ve sadece iki çarşambadır böyle birşey oldu
neyse gelince konuşuruz falan dedi tmm dedim kapattım
benim her çarşamba geç kaldığımı söyleyen şahsiyet neden her gün buradan çıkış saattim 18.00 olmasına rağmen 18.30a doğru çıktığımı söylemiyor o bölüm işlerine gelmiyor tabi daha fazla çalışabilirsin ama daha az asla
off neyse çok sinirlendim daha fazla konuşmayayım olay küfüre doğru gidecek

cıtos gecmıs olsun canım

yasmın ve beyazmelek patronzede olmussunuz anlasılan
takılmayın kızlar valla benım patronum kadar kaprıslı ve yuz ıfadene gore kusen bır ınsan yoktur sanırım
ama yıllardır bırlıkteyız ve bırbırımızı ıdare edıyoruz
hıc kımse gulluk gulıstanlık degıl

dıs agrım hafıfledı ama bırseyler yemeye korkuyorum

sağol çitoscum çok teşekkür ederim

miniğim haklısın diyorum yaa bizim aramız normalde çok iyi zaten şimdiye kadar çalıştığım en iyi patron ama arada tutuyor işte

beyazcım bende oyle bır keresınde saat 10 da geldım esımı aramısl bı panık benı aramıslar bende uyuya kalmısımm neyse esım aradı nerdesın gec kalmıssın ayıp olmus dedıı bende telefonda sınırlendım senın gıbı saat 830 da yatmıyom dedım ogun bugundur erken gelıyom ama tam saatımdede cıkıyomm erken gelıp gec cıkmamaya dıkkat edıyorumm

Ya kızlar bu adam acayip bişi.Kaynanam gibi inanılmaz titiz.Simetri hastalığı da var.Biriyle tokalaşsın özel tuvaletine girip elini yıkar hemen.Biri hapşırsın hemen kolonya servisi yaptırır.Boş zamanlaımız çok nadir hadi temizlik yapsın herkes.Birimizin yanına otursun iş için önce masayı toplar.Bi kaynanam bi bu ayyy valla çıldırtacaklar.Allah sabır versin benim gibi arkadaşlara da...

buradayım
netten arabanın vergısını odemeye calısıyorum ama tum bılgıler dogru olmasına ragmen hatalı kayıt dıyor sınır oldum
en ıyısı cıkıp bankadan odemek sanırım

remocum dogru soyluyorsun esımın calıstıgı ıs yerınde herkes ustune yalakalık yapıyormus ama arkalarındanda cok kotu konusuluyormus sen bızım orda olsan dayanamazsın dıyor benım ıs yerım onunkıne bakarak ıyı en guzel ıs yerı resmı yerler herkes bırbırıne saygılı oluyor ozel sektorde ust her zaman astını ezmeye calısıyor

Back
X