2008 Kasım Anneleri

tarih dersi, yaa ortaokulda böyleydi, lisede böyleydi, üniversiteye gittim kurtuldum dedim şimdi KPSS yüzünden yine başıma bela, arkadaş çalışıyorum okuyorum çözüyorum yine bir sürü yanlışım çıkıyor bu nasıl iş anlamıyorum
bir yerlerde yanlış yapıyorum desem yıllarca bir sürü yöntem denedim ulan biri de doğru olmaz mı bu yöntemlerin :mymeka:

Ben de sevmem Tarihi.Ama coğrafyayı severdim..

canım sıkılıyo kızlarr yaa maaşları veremedik bu ay.herkes parasını istiyo tabii.en azından avans adam gibi.ayy çok zor durumdayız yaa şirket olarak valla.kriz mi neyse bitse şu iş yaa off

eylülüm miniği bilmem ama ben merak ettim valla kaydirigubbakcemile3

yasminim coğrafya da çok iyi sayılmaz ama tarihe nispeten daha iyi en azından bu tarih yokmu ............ off içimden neler diyorum neler Çok üzgünüm çoook

derincim çok zor bir durum yaa inşallah biran evvel sizin şirket ve türkiye bu kriz denen şeyden çıkar pek çok ocaklar söndü inşallah devam etmez böyle

derincim allah kolaylık versin.
bizde oğlumla markete gidip geldik yemek işini hallettik.bi daha bakıp çıkayım dedim kocacım gelir şimdi.
meleğim kitabı kaça aldın?ben idefixden 14.80e aldım.kargosu falan 20 oldu.balıkesire kardeşime sordurdum 35 demişler almadım tabiii.bide yuhh dedim üstüne.

bizim firma 2 tane.yani kardeş firma aynı isimde de başka işler yapıyor.biri elektrik tesisat yani taahhüt ama proje yani:)) diğeri ise ozalit fotokopi ve kırtasiye ofiselere yönelik.ben ozalitteyim zaten aile şirketi.bütün sülale birarada çalışıyozz:))

dedim ya geçen gün türkiyenin en yüksek binası olan saphirre in elektriğini aldı bizim diğer firma.baya zorlanıyor.aslında başkası almıştı ihalede ama beceremedi bıraktı ille de size verelim dediler siz batın dediler.)))çok büyük iş ama o biçim para gerekiyo haliyle.

derincim allah kolaylık versin.
bizde oğlumla markete gidip geldik yemek işini hallettik.bi daha bakıp çıkayım dedim kocacım gelir şimdi.
meleğim kitabı kaça aldın?ben idefixden 14.80e aldım.kargosu falan 20 oldu.balıkesire kardeşime sordurdum 35 demişler almadım tabiii.bide yuhh dedim üstüne.

canım 18e aldım bende,netten baktım dediğin fiyatlarda vardı baktım kargoyla aynı hesaba gelecek hatta daha pahalıya malolacak burada hazır gzümün önünde 18tl ye aldım

bizim firma 2 tane.yani kardeş firma aynı isimde de başka işler yapıyor.biri elektrik tesisat yani taahhüt ama proje yani:)) diğeri ise ozalit fotokopi ve kırtasiye ofiselere yönelik.ben ozalitteyim zaten aile şirketi.bütün sülale birarada çalışıyozz:))

aile şirketi olması nasıl bişey canım güzel mi zevkli mi yani bazen bende heves etmişimdir öyle şeylere keşke akrabalarımla şöyle bir yerimiz olsaydı da böyle başkalarını çekeceğimize birbirimizi çekseydik diye

çitosum görüürüz güzelim bugün pek uğrayamadın buraya
cagancukum sana da hoşçakal

Back
X