2008 Kasım Anneleri

evet şekercim ordaydım
hatta önceki hayatımda kesin oralarda biyerlerde bişeyler yapıyodumlaelaelaelaelae
mezuniyet m.ö olduğundan kellü hatırlıyom dedüm :çok üzgünüm:
aklinialirimsmilemerak etme bende m.ö. mezun oldum kesin bende oralarda bir yerdeyim

nerdesin dedim ,merak ettim ,çoklu konuşmada yapmıyoz ne zamandır özledim mafoldumben
bende ösledim yavrı
yaparız kısmetse akşama bi açık oturum

ah kızlar
bugün ne güzel oğluşu uyuttum girdim biraz sohbet edelim diye..Ama kociş erken geldi kurulları ardı işi erken bitmiş bu seferde o izin vermedi doğru dürüst sohbet edemiyoruz diye
şimdi bir merhaba diyeyim dedim ama kimsecikler 5yok şansıma
neyse hepinizi çok öpüyorum ,
hoşgeldin ecemim
seni çok ösledik lütfen daha sık gel

herkese iyi akşamlar bende oglumu uyuttum bi bakayım dedim geçmişi okudum zeyna geçmiş olsun diloks gözün aydınhayırlısı inşallah çilekçik sen nasıl oldun sanada geçmiş olsun hatırladklarım bunlar hı bide saphira sanada geçmiş olsun aklımda kalanlar şimdilik bunlar ama kimse yok galiba...

slm kızlar bugün sapişimdeydim çok tatlı karşıladı beni çok güzel mamalar yapmış canım arkadaşım bir güzel oturduk tabi duru okyanustan ve mert ten fırsat buldukça akşam eşimde geldi hepberaber akşam yemeği yedik çok zahmet verdik anlıycağınız saphişime ama iyi oldu eşimle eşide birbirini daha yakından tanımış oldular bölece akşamda çok güzel yemekler yaptı arkadaşım elinde sihir var sanki yaptığı şahane oluyor kızın :::::)))

ama en komikler duruyla mert ti bir oyuncağı paylaşamadılar birbirlerin,n arkasından önünden koşturuyor o onu iktiriyor onu onu kaktırıyor 2 cocuklu ev ancak bu kadar olabilirdi yani...
kuzucuğum hiç uyumadı bütün gün zaten mert genelde öğlen uykusu uyumaz hiç
arabaya binidik ben otururken saatin farkına varamamışım saat 11 olmuş meğer ben en geç 9.30 10.00 zannediyordum mert hiç uyumamasına rağmen iyi bile dayanmış yawrucuğum arabaya gindi ve gözleri gitti ne yaptısam açılmadı gözler bütün gece zılar biberondan süt içse bari tok tutar
çok güzel bir gün geçirdim ama sapişime burdan çok teşekkür ederim evden mertin ağlamasıyla çıkınca teşekkür etme fırsatımda kalmadı malesef

diloks çum sapişimden öğrendim hamileymiş hayırlısı olsun tatlım inşallah sağlıkla kucağına almmak nasip olsun geçmişe baktım ama yazını bulamadım bir türlü kaç haftalıkmıssın tatlım doğum ne zaman kısmetse

krikocum ne güzel bir gün geçirmişsiniz canım ,ne mutlu size ,hamarattır benim safiyem :)) en kısa zamanda foto bekliyoruz ,kıs kriko göbeğinin resmini de koysana buraya ,biz hamileyken ayrı topiğimiz bile vardı göbüşlere özel ,valla merak ettim canikom koyda bakalım ..

dertliyim bu akşam mafoldumben,bu erkekler çok nazlı oluyo ya ,halı sahada elini burkmuş akşamda beri tabiri caiz se azıme etti yani ,biraz öncede hastaneye gitti acile ,krem vermişler ,bandaj almış gelmiş ,elini kremleyip sardım ,şimdi bi köşede süs bebeği gibi oturuyo ,elini kaldırmıyo ,dersin ki ölümlü hasta kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar bugün hiç giremedim eylülle uğraşmaktan artık yetişemiyorum zaten onaakannehir
çok fena bişe oldu oyulmadık kabağa giriyor valla heryeri karıştırıyor yalandan ağlıyor kızıncamafoldumben aynen bu smileyde ki gibi yapıo
durdurak bilmiyor bugün bişe öğrendim bir çocukta tam 7 insana eşit enerji varmış duyuncaohaoldumsmile
bende diyorum bu çocuk bu enerjiyi nerden alıyo çok cadı çook akşam üstü uyudu taa sabah 9 da kalkmıştı
onu uyutunca anneme bıraktım kocişimin yanına gittim yemek falan yedik akşam saat 10 buçukta geldik almaya
bizi görünce bi sevindi anlatamam anne nerdeydin dedi hadi gidelim dedi artık konuşuyor lokumum yaaopuyorumnanaktan
çişini sölemeye başladı bi de ya alıştırsam mı acaba kızlar ne diyonuzz erken mi

zeynam bebeem çook geçmiş olsun datluum ya önemli kısmını atlatmışsınopuyorumnanaktan
mmmfcim sizin tükan işide hayırlı olur inşallah canımcık
dilokscum bebişin tekrardan hayırlı olsun canım ya bi bebiş daha gelio ne güseel yaa
allah isteyen herkese versin inşallah
miniğim mesajını aldım sana mesaj attım
krikocum ve safişim buluşmanızın güzel geçmesine sevindim canım safişimin ellerinin lezzetli ve becerikli
olduğu tipinden belli zaten canım maşşallah kuzumm sana

eylülüm geçmiş olsun kocine canım zaten erkeklerin nazı hiç çekilmio bea benim
kocide bazen hasta oluyor ayy onun yerine ben hasta olsam bu kadar nazlı olmam
kadın nazı çekiliyordurda erkeğin ki nayıırr

iyi akşamlar canlarım a.s.
Öncelikle geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Diloksum ne zamandır senden beklediğimiz müjdeli haberi akdık nihayet.Sağlıkla gelsin bebişimiz tatlım,hayırlı olsun hihoyyyt
kız krikoş ne ara girdin de yazdın sırnaşık şey çocuğum artık bayıldı uykusuzluktan,sabaha kadar uyur benden söylemesi.Bu arada Mertimin ıslak havlusuyla su biberonunu unutmuşsun canımcım.Görüşmek için bir bahanemiz daha çıktı :lepi:Benim için de çok çok güzel bir gündü.Ayaklarınıza sağlık,biz teşekkür ederiz asıl.Fotolar az sonra geliyor sositososito
Asortiecim ben olsam çoktan bezden kurtulmuştum.Sen bilirsin anam tabi sen zengin hatunsun.Şahsen bez parası vermekten helak olduk bir de kaka temizlemekten de sıkıldım sanırsam ben.Bir an önce alışsın istiyorum da benimki pek oralı değil

selam fistiklar..

eylülcüm cok gecmis olsun kocisine kisa zamanda iyilesir insl.

kokom masallah kizina cabuk basladi herseye desene,vallahi ben 3 yasindan evel

alistirmiycam..

saphira neler yaptin fistigim merak ettim bak simdi hemde canim cekti:)

eylülüm geçmiş olsun kocine canım zaten erkeklerin nazı hiç çekilmio bea benim
kocide bazen hasta oluyor ayy onun yerine ben hasta olsam bu kadar nazlı olmam
kadın nazı çekiliyordurda erkeğin ki nayıırr

off sorma asom ,düşün ben o deli safra ağrısını çekiyorum ,gık demiyorum ,en son ağrıdan kıvranıyodum ,hastaneye gidicez ,ben iki bulaşık var mutfakta iki büklüm onu yıkıyorum :))bu adam bi eli burkulmuş istemedik şey bırakmadı akşamdan beri..

ya benim erkek kardesimde annem hic zorlamadi cocuk 3 yasina geldi kendi atti bezi,bu sanirim bende iyi etki birakmis hep öyle geciriyorum icimden.halbuki benim sipacik iserken pipisini tutuyor yazin alistir cok meyilli filan dediler ama yoruldum vallahi cok yoruldum ugrasamiycam.

birde egitim kitaplarinda okumustum,tuvalete alistirmanin tam bir orta yasi olmaliymis.erken alsitirilirsa cimri gec alistirilirsa savurgan olurmus.ama ben o ortadaki verilen yasi tam hatirlayamadim :)

sanirim 1-1,5 cimri oluyormus.aman nebilim s.c....n biraz daha valla cok yoruyor beniya..

birde benim evimde iki tuvalet var ama biri 1.katta digeri 3.katta.ben günlük 2.katta oturuyorum indir cikar bi hal olurum ya,haksizmiyim lo?

safişim zenginlikle alakası yokta erken mi acaba die sordum yoksa bez sorun değil
çilek kafalı 3 yaşta pek geç be bacım ben yazın alıştırayım diordum ama şimdi de çiş diyince tutuyorum
bazen yapıo bazen yapmıo bazen sölemio bile çişi değilde kakasını sölese daha iyi olacak gerçi aynı şey yine yıkıyacam neyse ya bahara kadar bekliim şimdi hevesinide kırmayayım ama bahara kadar bekliim barim

Back
X