2008 Kasım Anneleri

diloksum konuşmaya yanaşmıyor ben de böyle kala kaldım.Aslında bugün eve dünkü gibi mutlu geldi.Ben hiç bir şey yokmuş giib sıcak davransam o da öyle davranacak konu kapanacak ama emini 2 gün sonra yine aynı şeyler yaşanacak.Ben kökten bir çözüm istiyorum.Kendisine de söyledim cevap vermedi

o kıllı kıl adam nerde oynuyordu yaaaaaaaa

kızım gece gece bi rahat dur banyo nerene battı gittin ovdun allahım ya

la hani canim ailemdede vardi ayyy fena loo adam killiilari sevrim ben zati..

ya çileğim sendeki şu enerji ve evişi aşkından banada versene yatana kadar elin durmuyor maşallah.. .. güle güle kirlet anacım..

ayyy valla diyom bir yerdençıkartacam saol safişim ya
aman boşver konuşmasın sende kafanı dinle bana inan lütfen inan zamana bırak biraz gitme üstüne konuşmayın bu konuları zamanı gelir konuşmanın

valla nazlıcım şu çileğe bende çok imreniyorum
bende istiyorum o hamaratlıktan valla

susun lenn ben tahmin ettiginiz gibi cok bisiy yapamiyorum,cocuk olunca bigun yapip biraz idare ediyorum valla.

yok hiç konuşmuyorum zaten,çocukla ilgili konuşmanın dışında sadece soğuk bir hoşgeldin dedim o kadar.hakikaten ben yarın anneme gitsem mi acaba diye düşünüyorum.Yani bu iyi mi olur yoksa daha mı kötü ona karar veremedim

canim bence git ya acikla yada bi yol bul ama git derim ben.

kızlar benim kız oğlan çocuğu gibi ya,Şu anda konsulun üstünde geziyo :bbo:

hic yabanci gelmedi niyeyse:)) gezer kizim bunlar karinca mübaerek.

aso bikini derken sadece bikini bölgesimi tüm genital mi ? benim arkadaş genitalin seansını 140 dan yaptırdı 4 seansta bitti ..benim daha az heralde daha çabuk biter ..
ben yarın ayrıntılı bir fiyat alayım bari.

ya bende istiorum ama koltuk lti ve bacaklarima cünkü genital seysimi acamam ben öyle lazercilere filan..

ya bende istiorum ama koltuk lti ve bacaklarima cünkü genital seysimi acamam ben öyle lazercilere filan..

hahahaha napalım yavrum kökten temizlik yani amaç ,keşke hiç tüyüm olmasa bende lazercide mutlu olsa ,kim istemez , o da istemez heralde karşısında çeşit çeşit şeyy :kedi:sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

yavv iyi hostaa fantazii olayina girersek hep ayni oliyyy ondanda seediyom ben,saphiraa bak banlama beni kotu bisiy dimedim ): susun garii len.

günaydın güzelller..

gözümaydınnn regl oldumm..olan benim 5 tl oldu...çok iştir haaa....20 gündür gelmedi gelmedi dün test yaptım bugün sabah geldiii...

krikotesimm..annen be güzelimm..biraz abartmış, hele sen hamileyken asla yapm amlıydı ama yapmış bikere...salla gitsinnn...

sapişimm..bence evinden gitme derim canımm..hatta benim annem asla yatağını bile ayırma der..evlilikler kolay yürümez..biraz sabır der...bende aynısnı düşünüyorumm..gerçi eşini çok tanımıyorum ama seni sevdiğini gözlerinde gören biri olarak..azıcık sabır..bu günler geçecek diyorum canımm...

asortim ben burada yaptırıyorum seansi 50 tl . 3 kere yaptırdımm...6 yeterli olur dedi en son gittiğimde...

Günaydın canlarım.Bugün biraz yoğunum.Akşam yemek iğrenç geçti.Beni kızdırmaktan inanılmaz zevk alan bi kocam var.Kan beynime sıçradı.

Saphişim tatsızlık var yine sanırım.Annene git bir süre.Kafamı dinlemek istiyorum de.Bence de inceldiği yerden kopsun.Seni kırmak istemem ama çıtır, güzel bi hatunla evlensin, hem de surat asıp konuşmasın. Ya olgun bir insana bu tür kaprisleri yakıştıramıyorum..

Krikitosumu da üzmüşler.Dağıtırım uleyyyn...

Yağmur uğramış, karşılaşamadık.Daha sık görüşelim canım...

Epilasyon konuşmuşsunuz.ıyi bir yerde yaptırmak lazım.Yoksa tekrar çıkabiliyo...

gunaydın
dun aksam cok kotuydum bır allahın kulu da merak etmemıs ne oldu bu mınıge dıye
kuserım bak haa cok pıs kuserım hem de
sefkat gosterın bana

neyse efenım dun mıde krızı gecırdım resmen cok kotuydu
eve nasıl attım kendımı bılmıyorum kendımı annemın yatak odasına karanlıkta kapadım ve uyumaya calıstım
oglusum gecelerı uyutmadıgından hemen uyudum
kocıs geldı sefkatlı kollarıyla benı sarınca daha ıyı oldugumu hıssettım
ama mıdemın korkusundan sadece bır kase corba ıctım
sımdı daha ıyıyım ama bırseyler yemek ıstemıyorum hersey mıdemı bulandırıyor

mmf gacı dırekten donmussun canım
hayırlısı olsun allah ısteyenlere versın ınsa allah

krıko ben annene degıl akrabalarınıza kızdım
bır de kırılma ama annen rahatsız sanırım bır uzmandan yardım alsanız hepınız daha rahat olursunuz dıye dusunuyorum

saphısım esler arasında bazen oluyor boyle durumlar ama
esının senı kaybetme korkusu olmalı bence
bunu nasıl yapacaksın bılmem ama senı ve cocugunu bır daha gorememekten korkmalı
bılıyorsun aılesı yuzunden bır donem cok sorunlar yasadık
aılemın yanına gıtme kararı aldım kı hemen kapıları kılıtledı asla dayanamam dıye
bu ortam aramızda nasıl kuruldu bılmıyorum ama senı kaybetmekten korkmasını saglamalısın

yasmının ıncı gulum
romantık yemek hayallerıyle cıkmıssın ama umdugun gıbı gecmemıs canım
hayırdır ne ettı sana kocıskon

aman yasminim ne oldu bende ne güzel eşiyle yemeğe gitmiş diye senin adına sevinmiştimm

Annelerden konuşmaya başladık.Annesini savunmak adına konuşmamı böldü defalarca.Ben de saygısızlığından dolayı bağırıp çağırdım.Paltomu giyip çıkarken paçama yapışıyo.Bildiğim tüm kötü sözleri yüzüne haykırdım.Ya saygısızlığa kızıyorum.Annesini deli gibi savunmasına alıştım.Valla benimki de inceldiği yerden kopsun..

Annelerden konuşmaya başladık.Annesini savunmak adına konuşmamı böldü defalarca.Ben de saygısızlığından dolayı bağırıp çağırdım.Paltomu giyip çıkarken paçama yapışıyo.Bildiğim tüm kötü sözleri yüzüne haykırdım.Ya saygısızlığa kızıyorum.Annesini deli gibi savunmasına alıştım.Valla benimki de inceldiği yerden kopsun..
seni anlıyorum canımm...benim kocişte çok annecidir...hayatta annesine laf kondurmaz...önceden bizde çok kavga ederdik...anası yüzündenn..en son oturup karar aldıkk..konuşmuyoruz..anneler hakkında ...herkesin anası kendine iyiii
senin dezavantajın kaynananla hep yüzyüzesin..konuşmamak çok zordur..

Back
X