- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #61.081
tümü canım şeyinin işte 6 7 seansta biter dedi hatun bilmiorm ama biter mi işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kıllı kıl adam nerde oynuyordu yaaaaaaaa
kızım gece gece bi rahat dur banyo nerene battı gittin ovdun allahım ya
ya çileğim sendeki şu enerji ve evişi aşkından banada versene yatana kadar elin durmuyor maşallah.. .. güle güle kirlet anacım..
ayyy valla diyom bir yerdençıkartacam saol safişim ya
aman boşver konuşmasın sende kafanı dinle bana inan lütfen inan zamana bırak biraz gitme üstüne konuşmayın bu konuları zamanı gelir konuşmanın
valla nazlıcım şu çileğe bende çok imreniyorum
bende istiyorum o hamaratlıktan valla
yok hiç konuşmuyorum zaten,çocukla ilgili konuşmanın dışında sadece soğuk bir hoşgeldin dedim o kadar.hakikaten ben yarın anneme gitsem mi acaba diye düşünüyorum.Yani bu iyi mi olur yoksa daha mı kötü ona karar veremedim
kızlar benim kız oğlan çocuğu gibi ya,Şu anda konsulun üstünde geziyo :bbo:
aso bikini derken sadece bikini bölgesimi tüm genital mi ? benim arkadaş genitalin seansını 140 dan yaptırdı 4 seansta bitti ..benim daha az heralde daha çabuk biter ..
ben yarın ayrıntılı bir fiyat alayım bari.
ben biteceğini biliim her yerimi açarımbayanssulusmile
ya bende istiorum ama koltuk lti ve bacaklarima cünkü genital seysimi acamam ben öyle lazercilere filan..
yavv iyi hostaa fantazii olayina girersek hep ayni oliyyy ondanda seediyom ben,saphiraa bak banlama beni kotu bisiy dimedim ): susun garii len.
aman yasminim ne oldu bende ne güzel eşiyle yemeğe gitmiş diye senin adına sevinmiştimm
seni anlıyorum canımm...benim kocişte çok annecidir...hayatta annesine laf kondurmaz...önceden bizde çok kavga ederdik...anası yüzündenn..en son oturup karar aldıkk..konuşmuyoruz..anneler hakkında ...herkesin anası kendine iyiiiAnnelerden konuşmaya başladık.Annesini savunmak adına konuşmamı böldü defalarca.Ben de saygısızlığından dolayı bağırıp çağırdım.Paltomu giyip çıkarken paçama yapışıyo.Bildiğim tüm kötü sözleri yüzüne haykırdım.Ya saygısızlığa kızıyorum.Annesini deli gibi savunmasına alıştım.Valla benimki de inceldiği yerden kopsun..