- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #61.881
vav miniğim tuttumm..kendimden çok sesim çıkar....noktaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende bendensin lavinyammm.benimde altım boş.bende dışını şakır şakır yıkıyommm..:lepi:tülay canım çok zor durumun benim eşim de bi ara araban cantlarına merak sarmıştı ama senin eşin gibi değil bence kresi kartını kapattırmayı dene canım başka türlü başa çıkamazsınnn sana kolaylıklar
diliyorummm
maytabım kolay gelsin hafta sonu bizde sildik annemle yalnız ben camın sılı tarafını yıkıyorum hortumla ohh mis gibi oluyor 3 tanesi balkonlu zaten içten de siliyorum iç taraf pek pis olmuyorrrr alt kat boş foşur foşur yıkıyorum bennn
vav miniğim tuttumm..kendimden çok sesim çıkar....noktaa
zeyna kafa sağa bi soru sorduk dimi
ahh canım yaa kaynana da tam hastanalacak vakti bulmuş
hepimiz senin gibiyiz keşke hiç ihtiyacımız olmasa diyoruz ama işte olmuyornapalım buna da şükür
ayrıca yeni bir iş mi bakıyorsun yanlış mı anladım
artık ısıne mı oyle gelıyor anlamadım daha pazartesı ıyıdı hemen nasıl hastalnadı anlamadım bahane buluyor gelır ama fazla kalmaz tahmınımalsanaalsanasmile
evet canım yenı ıs bakıyorum
hmm anladım canım sende hemen aramaya başla bir bakıcı fazla minnet etme o zaman napalım inşallah kısa zamanda bulursun
işinden memnun değil misin hayırdır neden iş bakıyorsun
ya su çiçeği aşısını hala yaptırmayan var mı kızlar ben daha yaptırmadım yaa
bi fırsatım olmadı daha doğrusu aşı dolapta duruyor hala bugün yaptırsam artık diyorum
ben yaptırmayı düşünmüyorum su çiçeği aşısını
kızlar yaa çok sıkıldım bunaldım siiznle paylaşmak istedima açıkcası..
evleneli 4 yıl oldu, eşim alt gelir grubunda yaşamış, üniversiteyi bitirmiş, kendini az çok yetiştirmiş birisi, ben daha rahat koşullarda büyüdüm, ona göre çok iyi, neyse evlendik.. bir sürü borç vardı sabr ettim çalıştık ödedik, eşim devlet memuru , ben özel sektördeydim bebeğim doğuncaya kadar... borçlar bitti.. altınlarımı verdim ve eşime çok güzel bir araba aldık, eşimin ilk tanıştığımız günden beri arabalara ilgisi vardı, ama şimdi yani güzel arabayı aldıktan sonra gece 2 lere kadar araba siteleri, araba aksesuarları, araba yıkama jelleri, araba lastik cilaları tek derdi oldu.. 4 saat hiç kalkamadan internetten araba cila videoları izleyebiliyo..
ve şimdi ayda 400 milyon gibi bir rakamla arabaya taksit ödüyoruz.. (aksesuar ve harcamalar için) (eşimin geliri 15000 civar ve ben çalışmıyorum )
ve bu ay gelirimizden çok harcama yapmışız kartlave bu harcamlardan biride 100 milyonluk araba aksesuarı..
çıldırdım bağırdım ama o hiç birşey olmamış gibi davranıyo, küçük mutlulukları bana çok görüyosun diyo..
maddi olarak daralma sadece evlendikten sonra yaşadım.. bekarlığımda iken yoktu..
bunu aileme anlatmaktan çekiniyorum.. çünkü maddi sıkıntı yaşıyorum diyemiyorum.. neden diyecekler?
arkadaşlarıma eşimi kötülemek istemiyorum galiba en iyisi sanal arkadaşlar
sizden cidden yorum bekliyorum
kızmakta haklımıyım, yoksa büyüüttüyormuyum..
lütfen yardım edin
yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
sanal bir arkadaşın olarak cevap veriyorum
tabiki birbirimizden küçük mutlulukları esirgemeyeceğiz ama abartmadığı sürece bu konuda çitosa katılıyorum ben yaa sert bir tavırla kartı alıp kıracaksın yada kapattıracaksın yada onun sana aptığının aynısını yapacaksın
mesela sende bir ilgi alanı bulacaksın kendine atıyorum kozmetik-giyim kuşam-takı gibi saatlerce netten onlara bakacaksın ona sormadan alacaksın ekstreler gelecek falan o sana sorduğu zaman bana bu küçük mutlulukları çok mu görüyorsun diyeceksin
bende dinsizin hakkından imansız gelir mantığıyla hareket ederim tabi son çare olarak önce adamakıllı konuşup derdimi anlatmayı denerim ki anladığım kadarıyla sen bu yolu zaten denemişsin
Aynen miniğim ben de senin gibi bazen bir cırlarım.Ama benim sesim benden büyük çıkmaz çünkü ben yeterince büyüğüm:roflol:
tulay senı bılmem ama evlılıklerde "benım dedıgım olur" mantıgı bana cok ters gelıyor
evlılık bır paylasımsa tek tarafın degıl ıkı tarafında onayıyla yurutulur bır cok sey
maddı anlamda da katkıda bulunuyor olmasanız bıle soz sahıbısınız bana gore
ıletısımınız nasıl bılemedıgım ıcın en etkılı cozumu yıne sen bılırsın
benım basıma gelseydı gozunun onunde kırardım kartları
uzerıme gelmesı halınde de ınatla savunurdum kendımı
benım ve herseyden onemlısı cocugumun gelecegının bu kadar mantıksızca yonlendırılemeyecegını soylerdım
oldukca da sert olurdum emınım zıra haklı oldugumu dusundugumde kendımden buyuk sesım cıkar
bunları yap demıyorum bızım ılıskımızde bu olurdu dıyorum
sızın ıletısımınızde nelerle caydırabılecegını yıne sen bılırsın
bu arada sinirlerim acayip bozuk, sinirden şuanda başım dönüyor ve acıktım
zaten güne iyi başladım yaa iyi bitirsem ayıp olur illa ccanımın sıkılması lazım eve gittim güya yemekte yemedim
beyazmeleğim alt kat değil sana ayırdığım benim 2 kat üstüm canım 5,kat hayatımmm alt kat eşimin amcasının evi yazın geliyor onlar bitekkk :)
sağolun..
dinsiizn hakkından imansız gelir fikri aklıma geldi ama kıyamadım biliyomuusnuz...
o küçük mutluluklarını yaşadı kendince benim cephemde ise ilişkim yıprandı güvenim sarsıldı.. kendimi aptal gibi hissettim.. son harcamasını 1 hafta tartışmıştık almayacağım demişti ama yinede almış ben fark edincede günaydın yeni fark ettin dedi..
araba cam kenarlarına cıta oluyo bilirisiniz..
cant da aldık :) hemde ilk evlendiğimizde yani almışız sonradan fark ettim.. 500 milyon 4 sene öncesi ve boğaza kadar borçlu olduğumuzda..
o zaman araba bu kadar modelli değildi..
ama olsun o mutlu olduya :)
ben kazanıyorum ben harcıyorum diyor..
ben kazanıyorum ben harcıyorum diyor..